Jom Makan Kat BIG Ben's Independen Grocer

Assalamualaikum semua, selamat petang Rabu. Tadi tengah hari aku lunch kat luar, makan western. Ni rasa balik kang tak yah dinner la kot, alhamdulillah kenyang sesangat. BIG Ben's tu sebenarnya nama restaurant yang aku gi tadi. Lokasinya di The Publika, Solaris Dutamas. Masakan dia berkonsepkan menu masakan dari bahan-bahan "organic". Tempat dia cozy sangat. Dia macam open grocery shop concept, dan terbahagi kepada beberapa bahagian. Kat situ segala bahan-bahan organic ada jual. Dari A-Z. Then kat tengah-tengahnya tu la letaknya BIG ni. Jom la kita tengok aku citer pun kalau korang tak tengok sendiri tak syiokk kan... lai lai lai.. ^_^














jalanjalancarimakan@paripariputih

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

12 comments:

  1. macam sedap jer macaroni tuh??huhuhh(btol ker makaroni)heheh....maen sebut jer...hakhakhak..

    ReplyDelete
  2. sedap jer nampak..lapar lah..

    ReplyDelete
  3. mac & cheese oh memang sedap... tapi banyak lebih sebab tak larat nak habis kan so tapauware jer le jawab nya... ko pandai masak western?

    ReplyDelete
  4. anum: memang hingga menjilat jari he3

    ReplyDelete
  5. wahhhhhhhh sedapp tu x ajak kite pon ea ! hehe..
    Big Ben tu kat mane yer..agak2 jb ade x hikhik

    ReplyDelete
  6. mak aiihh, terliur dibuatnyer..
    harge camne PPP??? kene pikir 2-3 kali tak b4 beli?? huhu

    ReplyDelete
  7. Cik EylaDilla: Kat KL area-area Sri Hartamas.. erm JB lum lagi kot maybe coming soon :)

    ReplyDelete
  8. BP Boy: Harga kalau share ok kot... he he he

    ReplyDelete
  9. best2 laa menu dia, wlaupun sy lebih prefer style jepun ^^

    ReplyDelete
  10. haish terliuq tengok...len kali ce tapawkan tok cik tulip skali...sharing is caring...betol tak PPP?hakhak

    ReplyDelete
  11. wow! nampak sodappp!... menggugat jiwa raga utk pegi ke sanaaaa...

    ReplyDelete