Kiss - Because i'm a girl

I've been watching this touching Korean music video over and over since 2008, can you imagine that?? A must see video (part yang paling aku suka bila awek tu merajuk sebab mamat tu tak share payung dengan dia) ha ha ha so sweet and she's sweet too...

Tengok la you'll love it... (macam ku dah lebih dari 50 kali kot tengok video ni)


Moral of the story: 
Pengorbanan adalah bukti cinta sejati...

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

5 comments:

  1. Bel Video!
    felice giornata .... ciao

    ReplyDelete
  2. Dah lama tengok video nie. mmg menyedihkan

    ReplyDelete
  3. Muttallif: Ha aa. samapi kat malaysia ni ada buat gak drama mcm jalan citer kat video ni.. memamg my fav video...

    ReplyDelete
  4. PPP ini kejam!!! video ni buat aku teresak-esak pada jam 2.11 pagi...

    ReplyDelete
  5. sangat suke video ni....dah berkali2
    tengok pon tak jemu

    ReplyDelete