Lunch Together-Gether ^_^

Assalamualaikum... 
Wow! Cepat betul masa berlalukan? Pejam celik, pejam celik dah hari Khamis. Hummm hari ni sepatutnya aku ada "lunch appointment" tapi last minute cancel. Hu hu hu last-last aku makan jer lagi kat OU tu (hurm OU lagik...)


Oleh sebab hari ni Khamis so it's my turn to drive out for lunch. Selalu kiterang lepak kat AK Noodles, tapi sebab dah muak kot, so we decided to have lunch kat Carl's Junior jer. Sebab pagi tadi punya mee hoon masih ada dlm perut ni, jadi aku hengat  makan salad jer la... (teeeeeeetttt wrong choice). Tak sodap... salad dia tak fresh langsung...


Ha ha ha that will be first and last la aku order salad tu... 
Tak ramai sangat orang hari ni sebab we all kuar kul 1.30... 


Inilah Ahli-Ahli Tetap "Mesyuarat Tingkap" 
Yang Hanya Diadakan Waktu Lunch He He He


Burger Carl's Junior Ni Consider OK la Jugak.... Fries Memang Sedap :)


Masa aku makan tadi, belakang meja kitarang tu si Kartini "HOTFM" and the geng.. punya la bising meja derang... nak jadik center of attraction kot??!! Well who cares??? So korang lunch kat mana tadi?? 


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments:

Post a Comment