Mengimbau Walimatul Urus P.P.P 1996...

Assalamualaikum w.t.b, salam semua... aku harap korang ok jer malam minggu ni... anyway sebelum aku mulakan entri kali ni aku nak ucapkan takziah kepada salah seorang blogger buddy PPP APAI yang baru saja kehilangan ibu saudara dia. Jadi sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah kepada Allahyarhamah Nik Mariam Nik Salleh yang telah kembali kerahmtullah pada 12.10 tengahari tadi. Semoga Apai dan keluarga beliau, tenang menerima berita ini.

Entri aku kali ni aku nak sharing dengan korang mengimbau kembali hari aku bergelar "RAJA SEHARI 1996". Sebenarnya dah lama aku nak buat video ni, tapi memandangkan masa tak mengizinkan jadi projek ini selalunya tertangguh... hinggalah hari ni... baru aku ada masa nak edit gambar-gambar lama yang dah kuning-kuning pun makan dek hari. Apa pun alhamdulillah, kad jemputan kawin aku masih lagi elok.. so kalau korang tengok gambar-gambar aku dengan fesyen rambut ala-ala 70's tu... ko buat-buat tak perasan jer la ya.. (memang sungguh outdated fesyen-fesyen baju nikah dan persalinan aku tu... tapi ko hader ke fesyen cenggitu??) he he he... 



video


down to memory lane@ paripariputih

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

16 comments:

  1. suke tang ghambut dulu-dulu mesti bwat curl kat tepi...hehheh...ppp siap hade dua lagik tuh...klasic tol gambo neh...heheheh...

    ReplyDelete
  2. P#heoniX: Ha ha ha memang funnn ha ha ha

    ReplyDelete
  3. buona serata e felice domenica....ciao

    ReplyDelete
  4. Giancarlo: CIAO POTREBBE ANCHE AVERE UNA NOTTE DI FELICE...

    ReplyDelete
  5. yg sebenornya aku dah beberapa kali try buka video tu.. tapi hampeh dia tak bagi aku tgk :(

    ReplyDelete
  6. owhhh really lor... is ti my bideo ke atau dr tpt ko yg x leh play??

    ReplyDelete
  7. so sweet.... cantik! mmg mengimbau kenangan lah tgk video ni.. suke3 ^^

    ReplyDelete
  8. Cha_Haya: He he he mekacih.. malu i you.. mmg kenangan tak leh dibeli di mana2 funnn... thanks i follow u ody ^_^

    ReplyDelete
  9. sweetnya..Nira suka video ni.comey sis =)

    ReplyDelete
  10. Ira Nira: Thank you dear... he he he tapi tak le secanggih video2 clip org jaman sekarang ni prewedding pun sumo hado... ha ha ha

    ReplyDelete
  11. aww. manis nya muka akak. berseri2 :)

    ReplyDelete
  12. Ety: aww ye ke?? he he he make up jer tu...

    ReplyDelete
  13. hohohoh...memang oldskul.

    ReplyDelete
  14. aReLaN: ya kenangan lama mengibau kembali he he he

    ReplyDelete
  15. so sad xdpt tgk video tue..

    tp outdated tue la yg ssh nak dpt skang..moga berkekalan..

    ReplyDelete
  16. Lubly: Oh is it?? Dah dua org kwn cik ppp tak dpt play video ni... perhaps you should update your flash player kot?

    ReplyDelete