Missing Papar Sabah...

Assalamualaikum w.t.b... ok.. dah almost habis bw, sekarang time aku nak post entry... Sambil nyorok-nyorok muka tengok citer AMUKAN PUAKA... darah dia tu tak ble blah... sampai anak sendiri pun jadi mangsa... agaknya last episode kot.... Cepat-cepat la habis... tak sanggup aku nak tonton lagi he he he...

Bila belek FB tadi.. ternampak la gambar2 aku masa kat Sabah dulu (2010). Seronok bila kenang balik... Aku tinggal sana 5 hari. Tinggal kat Beringgins Beach Resort... (i would suggest kalau sesiapa nak gi vacation boleh la, not bad, nice view and comfortable and most important affordable). Aku dapat murah sebab Manager kat situ saudara kepada adik angkat aku kat situ.  

Resort tu tak silap aku per nite RM200++ tapi tak include breakfast, sebab breakfast aku ramai bodyguard yang bawak, so tak de le aku asik makan kat resort tu... Selain kat Resort tu aku lepak kat Tanjung Aru, Bandar KK tu besa la... Pasar Philippines, dan pasar-pasar pagi... Jom aku bawak korang merayap-rayap kat SABAH... 























cuti-cutimalaysia@paripariputih

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

2 comments:

  1. Lawaa laa tempat tu :)

    ReplyDelete
  2. cantik2 la gambar yg kamu ambil Cik pari-pari :)

    ReplyDelete