Oh My Chelsea Hu Hu Hu

Malam tadi aku ngan hubby dok citer pasai bola... dia tak favor mana-mana team... (boleh?) Anak aku dan adik lelaki aku MU hardcore fans... Team aku?? Team aku mesti la Chelsea... (menang kalah, Chelsea still my No1 team)... Ko hade??

Pas tu malam tadi, suami aku dok cakap mesti Chelsea kalah.. aku cakap kat dia ok we'll see... Akhirnya end up aku dah berkeroohhhh ha ha ha... Yang paling bestnya... bangun pagi tadi.. aku tanya die.. sapa menang?? Ha ha ha dia nak "klentong" aku... last-last anak aku bagitau Chelsea monang keh keh keh... 







OH MY CHELSEA 
^_^

KORANG TEAM MANA???

soccerzone@paripariputih

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

8 comments:

  1. hahahaha..nasib je tu menang..haha..Terry tak main pagi tadi..haha

    ReplyDelete
  2. he he he ... ok la tu.. janji menang... ek.. Terry tak men?? Aku tidur da...

    ReplyDelete
  3. saya tetap MU & kelate.glory glory man united.gomo kelate gomo.hohoho

    ReplyDelete
  4. saya sokong bola bulat.. erkkk.. tak tahu sangat bab2 bola dunia nie. haha.. sadis. :P

    ReplyDelete
  5. Chelsea Fan jugak rupenye :) jom support blog ni http://www.borneochelseafc.blogspot.com

    Thanks ^_^ keep the blues flag flying high !!

    ReplyDelete
  6. Elih Japahar: Chelsea juga ke?? he he he

    ReplyDelete
  7. aku xde team bola boleh?

    ReplyDelete
  8. wahhh akak kaki tgk bola jugak hikhik

    ReplyDelete