Serve Them Right atau Padan Muka Ko...

Assalamualaikum dan salam tengah malam Khamis, sebenarnya dah masuk hari Jemahat dah pon... Owh yes! Pagi ni aku nak jadik jahat sikit boleh he he he... Ok.. korang penah tak rasa marah yang teramat-amat sangat?? Tak kira le marah pada diri sendiri ke... pada boypren/gurlpren.. pada jiran2 dan kawasan-kawasan yang sewaktu denganya... Lepas tu orang yang korang marah tu pulak kerek semacam... Adakan? Haa... Itu la yang PPP nak bincangkan dengan korang... pagi ni... 

Sebenarnyakan apa yang aku nak share ngan korang ni kan ayat-ayatnya agak "sarcastic" atau "pedas/penuh sindiran" but... dia dah buat kita marah so??!! "Serve Them Right" la kan... ha ha ha... Kalau korang ditinggalkan atau kena "dump", kena terminate dari kerja ke dan sebagainya, dan sekiranya orang yang korang marah tu keep on insulting korang, atau cakap yang tak sedap kat korang, jan risau... ni ada beberapa quotes yang mungkin boleh membantu korang untuk bangun semula dari rasa kecewa atau terasa diperkotak katikan... Jadi jahat itu tidak baik... tapi bak kata kawan aku sorang ni "Asik kita jer nak jaga hati orang; habis hati kita sapa nak jaga?" (betul gak cakap dia tu)... Jom la kita tengok apa mendanya yang Sarcastic la sangat tu kan... 









SERVE YOU RIGHT.... KO HADE??? KEH KEH KEH...

please.don't.get.mad.at.me.for.being.sarcastic@paripariputih

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

10 comments:

  1. Antara smue tu, 1 dgn 4..terbaik skali.haha

    http://komik2malaysia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. leakedknowledge: memang tak ble blah... aunty ni he he he paling suka yg bank tu LOL... =_=

    ReplyDelete
  3. pls dload respect as ur app, hikk...

    ReplyDelete
  4. hahaha, you can choose the window you can throw them out of. :D

    ReplyDelete
  5. i really love the first one.. RESPECT

    :) dear i tag u here :http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

    ReplyDelete
  6. nice,hahahaha..mmg kena la ayat dia

    ReplyDelete
  7. mak aih..ni nak kene bg membe-membe bace nih.. :)

    ReplyDelete
  8. terbaiklah aunty ni hehehe..

    *n3 "aku nak jadi naga jap" tu memang aku tengak nak jadi naga ahahaha...

    ReplyDelete