Social Network Ahakss....

Saturday nite... mai lagi... aku baru habis lepas melipat kain sambil menonton Piala FA di mana team "Gomo Klate Gomo" telah membawa pulang piala tu... Tahniah ok! Best la orang-orang Klate dapat cuti... hu hu hu... Ni jap lagi team Chelsea lwn Bayern Munich... pulok ^_^

Ok la... Enough of soccer, sekarang ni aku nak sharing dengan korang pasal social network... trust me.. agak-agaknya kan dari 1% - 100% daripada kita sume (termasuk aku le) yang bersosial setiap malam di talian FB, Blog, G+ dan sebagainya... tentu pernah atau memang pun mengalami situasi-situasi kat bawah ni kan? Situasi camner tu? Jom kita tengok.. ha ha ha ada yang tekena batang idung aku jugek ne.. keh keh keh...

~ This is SO NOT ME ~ 
sebab aku on9 pun kecoh, in person lagi tak terhandle... keh keh keh



Ha ha ha Haru kalau dapek suami cenggini...


This is so TRUE... entah-entah tak sempat pun..


Ini la paling tak ble BLAH... 
KEH KEH KEH Darlin Dad is around... 



MORAL OF THE STORY: DON'T AFRAID TO BE YOURSELF... 
BECAUSE THE PEOPLE WHO MIND DON'T MATTER. 
AND THE PEOPLE THAT MATTER, DON'T MIND..

Socialnetwork@paripariputih

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

11 comments:

  1. masyarat akan lebih ramai kawan di tenet dari dunia nyata nanti :)

    ReplyDelete
  2. gnesop poseng: setuju and now kita dah kurang berkomunikasi walaupun duduk bersebelahan :P

    ReplyDelete
  3. yup setuju dgn sop, sebab dah takder masa nak jumpa kawan, asyik jumpa kawan dunia maya jer.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Pasti nanti akan diwujudkan paraturan utk remove akaun yg terlalu lama tidak aktif...

    ReplyDelete
  5. Salam kak..

    "Manusia tidak akan dapat memahami sepenuhnya dunia online, walaupun yang menciptakannya adalah tangan manusia sendiri"

    Rasanya, dengar dialog tu dalam filem Tron tak silap.

    Agak menakutkan, kadang2 memg lana ada terfikir, apa jadi, bila lana dah kena kembali. Apa jadi dengan blog lana bila masa tu tiba. Puas fikir..tapi..tak da jawapannya lagi.

    Dan, gambar yang last tu, awwww, hahahaha, menakutkan. Kita sendiri kena pandai membahagikan masa antara dunia realiti dan dunia kat sini..

    Dan jangan lupa ek, dunia lagi satu, yang takda satu pun terlepas darinya..

    ReplyDelete
  6. Everyone boleh fake kan kalau kat alam maya. Kalau realiti, jadi awkward gila. Haha. Tapi maybe sekarang yang macamtu, kurang dah kot :)

    ReplyDelete
  7. hehehe... kena batang hidung aku :)

    ReplyDelete
  8. deyh aci....bila mau kasi siap itu capati....hehe...moral of the story, jadilah diri sendiri walau di mana pon anda berada...

    ReplyDelete
  9. jujur ,di dunia maya justru kawan saya lebih banyak di banding di dunia nyata xixiixiixi :D teman saya dari berbagai bangsa dan negara :D hhe~ nice. ^^

    ReplyDelete
  10. hahahahah...memang banyak pro & kontra social network ni.tapi saya memang macam yg first tu.kat dunia maya je camni.bila berdepan memang bisu

    ReplyDelete
  11. yup, lebih byk abis masa kt dunia online sjak akhir2 ni, huh...

    ReplyDelete