Aku Tak Suka...

Aku tak suka Lelaki yang macam ni... Kalau ikhlas nak berkawan tak payah nak 'MENGAYAT' cenggitu... Nak kawan ngan aku simple jer "BE YOURSELF" simple as that; kalau macam ni style ko... HI HI BYE BYE!! (nama penuh dia kat FB aku padam... tapi kalau ko dapat jumpa jugak, naseb dia la ha ha ha) La la la la... 

Oh Zolkefli... apakah??? 


Ko hade macam ni?? ha ha ha ^^ 
hai la hai... bye bye le...


HI!HI!BYE!BYE! ^^


wadehey.organization.ha ha ha@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

16 comments:

  1. hehehe...zaman skrg memang camtu.. apa yg dorg dapat tah la..

    ReplyDelete
  2. jehanfrhin: dapat "side-kick" dari aku ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  3. sbb musabab cam ni laa, ety sekarang memilih sikit bila nak approve friend request kat fb. ety app yg kenal je

    macam-macam ek kak. adeii "=.=

    ReplyDelete
  4. Ety: akak tak kisah akak accept jer tapi klw cenggitu sorry that will be first and last akan direply msg ke, wall ke hapa ke.. ha ha ha busan dgn org2 mcm ni... ^^

    ReplyDelete
  5. kan dah kena hai hai bye bye

    ReplyDelete
  6. physco je mengayat dalam fb.haha

    ReplyDelete
  7. syiela: no choice.. ha ha ha lagi dilayan kan, lain lak jadiknya nanti ... ^^

    ReplyDelete
  8. CikMai: Ha ha ha tgk dr gaya tak le physco...mana pung... cuma "gatal mata" jer tu.. ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  9. Komik: Ya.. ya.. right! 'MANIS ITU TIDAK BAGUS UNTUK KESIHATAN OK...' ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  10. terimalah hakikat.. PPP memang manis :)

    ReplyDelete
  11. Nong Andy: Ade de de... kalau ungkapan tu dgt dr suami aku lagi best ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  12. hahaha.macam2...cepat cari para-para white lak ^_^

    ReplyDelete
  13. Gebot memang dah ada pun para2 white ^^

    ReplyDelete
  14. hahaa... tuk elakkan bnd2 cmni, jgn approve org yg x dknali.. kih3

    ReplyDelete
  15. Emma ya betul... he he he ^^

    ReplyDelete