Amboi Masamnya Muka!!!

Amboi... masamnya muka memasing... chill le wei... awat masam-masam ni?? X encem arrr.... dah macam muka tenok aku tengok, kalau masam-masam cenggitu... (silap-silap ari bulan, tenok tengok korang pun agaknya dia gelak tau)... he he he tau la nak habis waktu pejabat kan??? Haa habis asal lak muka ko mcm cuka kan?? Apa? Tensen ngan kijo... eleh... apa sangat le tensen korang tu kan?? Baru bos tegor sket.. napa tak senyum masa kat kaunter pun dah nak sentap.. keh keh keh... 

Dah dah.. jan masam-masam "hudoh" jom aku bagi ko senyum sampai telinga sebelum ko balik nak nempuh traffice jam jap lagi neh.. 

Apa lagi? Petik la satu "SENYUMAN" kat bawah ni...


Nak tau macam mana muka korang kalau MASAM?
Ha sebijik macam muka dia ni, keh keh keh.. cuba tengok
cun tak, encem tak?? Tak kan??


Dah... tak yah nak intai-intai. Memang dah time nak balik dah... Boss ko pun tak kan marah nye... tu yang korang nak kan?? Ngee ngee...


Ha dah habis office hour tu tak reti-reti nak balik rumah?? 
Yang ko melapak lagi tu apa hal.. gi balik! 
Keh keh keh ^^ sesuka hati ko jer ek.. lepak2 


Bila sampai rumah ko tak yah citer la ngan aku, 
tau dah apa aktiviti ko tu... layan drama la tu kan??? ha ha ha ^^


 Ha kan bagus cenggitu... SENYUM lah walau tengah tension ke, 
tengah happy ke, SENYUM jer... SENYUM TU KAN SEDEKAH... 
ko tak nak dapat pahala??
Kalau nak bek ko SENYUM keh keh keh ^^



aku.yg.suka.tersenyum.walau.dikala.kesedihan.ko.hade?@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

22 comments:

  1. pehhh beriya betul kucing tu tgk Ombak Rindu. hehe :P

    senyum itu pengubat duka :D

    ReplyDelete
  2. singgah amik kupon smile kt sini
    ^______________________________^

    ReplyDelete
  3. Ety: Layan OR tak henggat dunia.. yup senyum adalah penawar segala derita :P

    ReplyDelete
  4. caliph: silakan... silakan.. ada banyak lagi dalam stock ppp hu hu hu ^^

    ReplyDelete
  5. kucing klau bermuka masam pon nmpak cumel jgk :)

    ReplyDelete
  6. Ha ha ha komik betul tu ada tak comel cam ppp keh3 ^^

    ReplyDelete
  7. sekali die senyum , cair terus aku meliat xD
    belum lagi kalo die senyum 2 3 kali.. hihi~
    senyum utk senaman mulut xD

    ReplyDelete
  8. comel,comel.. senyum tu kan terapi paling hebat ;)

    ReplyDelete
  9. penat senyum..masam la pulakk

    ReplyDelete
  10. kucing tu semua sempoi la...hahahaha

    ReplyDelete
  11. a.. aku memang gelak tgk kucing2 ni semua. masam muka pong comel gila..

    a... terima kasih buat aku gelak. kucen yg main intai2 tu hensom... agaknya dia intai gf dia kot.

    ReplyDelete
  12. kucing dpn tv tu mmg tak tahan tgk~~ :p

    ReplyDelete
  13. Okey!!! aku senyum sekarang!!!hehehehe

    ReplyDelete
  14. Michelle: Ko bercakap pasal senyuman en kucen ke atau senyman sapa ni bah?? ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  15. babycomel: yang mampu buat aku tersenyum adalah arwahnya si KICI :(

    ReplyDelete
  16. delarocah: alo lo lo... senyum le... nanti boleh practice senyum simpul atas pelamin hu hu hu ^^

    ReplyDelete
  17. TP: Haa aaa sempoi, comel, gebu, sume cukup rasa nak picit2 jer semua ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  18. Nong: Bukan intai GF dia... intai bakal pak mentua dia lalu... tu yg mcm takut semacam jer ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  19. Yana Libra: PPP pung suka yg tu.. kemain lagi dia layan ombak widuw keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  20. Hanif: Awat hang nak senyum tak tunggu cek... nak gak aku tengok si hanif mengukir senyuman kan... hu hu hu ^^

    ReplyDelete
  21. senyum itu sedekah.pe kes nak masam2 kan.orang tengok pon down mood.hehehe...kucing pon layan ombak rindu tu.

    ReplyDelete
  22. aReLaN: tapi ramai jer sebenarnya mcm tu ada masalah temapt lain org lain jadik mangsa :(

    ReplyDelete