Berparttyyyy Dgn Baskin Robins

Baskin Robins?? Party?? Apa kah?? Haiyo la tadi...le ni... masa lunch, tetiba boss aku cakap nak celebrate Birthday boss lelaki kiterang in advance. Hari jadi dia this coming Sunday, 10 June. Jadi kebetulan dia datang office, tu la yang tetiba nak wat surprise ke dia. Bos lelaki ni jarang datang office, dia datang waktu nak sign cek jer boleh?? He he he kadang-kadang yang peliknya, dia datang say Hai, check2 surat2 dia, past tu trus blah... (bek toksah datang cenggitu) hu hu hu.... Jadi aku dan geng2 sengal serta boss pompan aku pakat "kelentong" suruh boss lelaki tu tunggu, katanya ada barang nak bagi ke dia (he he he idup2 kena tipu ngan kiterang... ko berani ke nak wat boss korang cenggitu??)

Jadi agak terkejut badak jugak le dia, bila tetiba lampu opis terpadam... (mesti dalam ati dia berkata2 eh kena potong ke letrik ne?? ha ha ha ada aku kesah.. bukan aku yang bayor pun). Lepas dah terkejut badak, kiterang pun mula la sesi wajib iaitu, sesi photography ko hade?? Keh keh keh ^^ Aku korang jan ikut, pantang nampak camera jer mesti nak berposing. Asal nampak camera mesti posing, asal camera nampak aku jer, mesti dia suh aku possing... eh!?? Ye ke?? keh keh keh.. ah!! malas citer.... sila la layankan aja gambau2 sengal aku kat BR tadi....  

Ni dia Duta "BR" ha ha ha dah macam CIK KIAH,
 nak gi membasuh di muara sungai jer rupe aku... :P


Aku jahat... aku suruh si CT pose "duck face" tapi aku ngelat... tak nak aku eh!! 
buat mulut "Donal Duck" tuh keh keh keh ^^



Kek Ice-Cream besar "co`et" ni pun harga nak dekat RM60.00 
(sorry le aku ice-cream2 ni x gemar sgt manis der :P)


Ha ko hade ke?? Asap-asap cenggini macam kat atas kayangan?? Aku mesti le ade... PariPari kan?? Keh 3 ^^ (Sebenarnya beli kek tu dapat "dry ice" so kiterang ni pun campakkan dalam air, maka jadik le asap-asap tu) hu hu hu kelasss...


Ha dio ni le birthday boy yang pemalu (keh keh keh)... 
Happy 37th Birthday Swee Yong


Dan ini le geng-geng "pedajal" untuk hari ni hu hu hu ^^


Ni yang dengan belon 2 bijik tu 
TUKANG DAJAL PALING UTAMA ha ha ha 



OH! I JUST LAP MY JOB!!

surprise.partyyy@paripariputih.blogspot.com




Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

6 comments:

  1. i tink i oso lap your job!! hehe..
    jelez...

    ReplyDelete
  2. ha ha ha you wanna work with my company so called i lab my job?? keh keh keh ^^ hi nong

    ReplyDelete
  3. best nyeeeeeeeeeee!nk ice cream!!!!!!!!!waaa!

    ReplyDelete
  4. tak bessshhhh sangat sbb too sweet :P

    ReplyDelete
  5. sedap x kek eskem tuh..rase cm mahal kannn :)

    ReplyDelete
  6. biasa jer kot :P mahal sbb branding :)

    ReplyDelete