Bila Fibox Meragam....

Korang tau tak apa perasaan aku bila "kotak jerit" kesayangan aku si FIBOX meragam?? Aku nampak dia macam kat bawah ni... macam, muka-muka mengundang "PENAMPAU JEPUN" aku, yang dah lama tak lending kat pipi.... ha ha ha harrrrrrrrrggggg!!!!


OH "ABANG TROLL" (YG MUKA TAHAP TAK BLE BLAH...) NAPE PERLU KAU HADIR... DI SAAT AKU TIDAK MEMERLUKAN MU... WHY?? WHY?? KON HAE BATEY?? HA HA HA...

MAKA... SEBLUM AKU PADAMKAN SENYUMANYA "YANG MENGUDANG PADAH" TU, MEH LE KITA LAYANKAN JER GAMBAR2 "WAJAH-WAJAH NAN SUCI" YANG BISA MEREDUPKAN AMARAH DI HATI KUH HENEH... HA HA HA ... 
MMG LU TAK LE BLAH TROLL!!








 Alo lo lo "TOMEI" nya yang pakai "sun glass" kat atas ni... 

inilah.makhluk.yang.menjadi. therapy.mindaku@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

20 comments:

  1. adakah aku kena troll sekarang?

    ;D

    ReplyDelete
  2. napekah ko berkata bahawasanya ko itu kena troll?? ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  3. tak suke kuceng..tapi suke ciknab..

    ReplyDelete
  4. Salam..

    aaaaaaaaa! kawaiiiiii!!! comel! comel sangat2! naik gilew tgk gmbr2 comel cmni,hahahaha. comel la kak,kucin kai spek ni..pastu, yg gmbr no 4 tu, comelnye mate! >_<

    depa pakai bola mata ke hapa?awat nmpk bulat sgt,ehehe.geram2.

    #kemain akk ya..suh pos bagai, hehe. memang betul2 black widow ni,tergelak bc komen akk ^_^

    ReplyDelete
  5. Comel pulak kucing tu...huhuhu

    ReplyDelete
  6. EZ: PPP sume yg berbulu lembut mcm kucen, hamster, che nab sume suke... hu hu hu ^^

    ReplyDelete
  7. Lana: Ha ha ha cenggitu le The Avengers kerja sebenarnya keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  8. Mutallif: Mmg comel... rasa nak picit2 hu hu hu >.< gerammmm...

    ReplyDelete
  9. nak semua kucing tu boleh?? hehe :p

    ReplyDelete
  10. Yana: Amek sume pun x pe bukan PPP punya pun ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  11. kucing pic#3 tu tgh berjemur ker? mentang2 laptop tu panas, mereka igt sauna kot..huhu

    http://encikcopypaste.blogspot.com/2012/06/cute-penanda-buku-yang-berilmu.html

    ReplyDelete
  12. alahai...comey nya si kucing itu sume.kenapa ngan fibox?pe masalah kali ni?

    ReplyDelete
  13. Komik: bukan berjemur... dah jeles tuan dia asyik2 blogging jer ha ha ha... tu yg buat perangai mcm fibox jugek tu... :P

    ReplyDelete
  14. aReLaN: Problem dari kemarin lagi on and off jer keja dia... tensi sungguh PPP di buatnya :(

    ReplyDelete
  15. comel giler kucing tu.....

    ReplyDelete
  16. TP: Comey jer x pe.. Jangan giler dah wah ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  17. rasa mcm nak picit2 kucin tu hahahaha

    ReplyDelete
  18. ch000tz: kan.. terutama yg pakai sun glass tu ha ha ha gebu giler.. ^^

    ReplyDelete
  19. sib baik ada wajah-wjah comel tu kan Cik pari-pari :)

    baru hangin satu badan tu surut :)

    ReplyDelete
  20. wahh, kucin kawan dgn rabbit ^^

    ReplyDelete