Bila PPP Di Landa K.E.B.O.S.A.N.A.N ^^

Hi apa hal le malam ni rasa teramat yang sangat bosan... blog ni rasa dah macam sunyi sepi... 
WAKE UP PEOPLE!!!! Tak kan sume gi tengok EURO kot... hais! Last Last aku buat Chicken Dance ni jer la ha ha ha (Seronok pulak aku dengar lagu ni) Jom Chicken Dance ^^


PEPS IF YOU ARE BORED LIKE ME... PLS PLS LISTEN TO THIS CHICKEN DANCE SONG... IT REALLY HELPS OK... TRUST ME...






flawed.and.fabulous.because.perfect.is.boring@paripariputih.blogpsot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

6 comments:

  1. Jika bosan berblog-walking sampai penat... dan tertidur keletihan...

    ReplyDelete
  2. sorilah ppp, tak dapat nak bw selalu.. netbook ni dah bermasalah, asyik hang jek.. geram betui!! huhu

    lari tajuk dah..hehe

    ReplyDelete
  3. Koding: Itu le yang sdg diusahakan ni.. ha ha ha tengah dok layan citer seram oleh MR COPY PASTE a.k.a MR KOMIK ^^

    ReplyDelete
  4. Nasir: Eh tak de masalah.. no worries... agaknya notebook nasir tu kena reformat kot.. tu sebab asik hang jer tu.. sabar ye.. jan tensi-tensi.. nanti dia majuk trus tak leh nak on camner?? ^^

    ReplyDelete
  5. hahaha..akak selalu layan ciken dance neh ngan aina..mmg ilang stress lebih2 lagi tgk si kenit joget..kelaka je..:)

    ReplyDelete
  6. sueshe: alahai.. aku yg patut gelarkan diri aku ni akak.. ha ha ha mmg kalau tension2 atau boring2 ni jom le ramai2 layan kan chicken dance ni ^^

    ReplyDelete