Brain Connection : Aku Dan Kenangan

Doh! Ari ni asal la blog PPP sunyi dan sepi??? Mana gi teman-teman "seperbloggingan" KOMIK, LANA, AIDA, NASIR, NONG, APAI, EN.ZAHARIN, PUYAK, MICHELLE, ETY, TELOR POWER, PHEONIX, ARELAN, TALLIF, SOB, KORN, HANIF, KODING, CHOOOTZ, CALIPH, BPBOY, PINK2LIP, CIK ZAITUL, DELAROCHA, NOH KODIANG (mana-mana yg tertinggal tu sat lagi aku tambah ha ha ha...)

Cewah-cewah... sebab nak layan "kebosanan" aku nak tujukan lagu ni untuk nama-nama di atas, dengan ucapan "KENAPA SEPI TANPA BERITA?" keh keh keh old school tu... ha ko hade ke?? ha ha ha... (lagu ni korang x yah tanya... aku pun x ingat zaman bila punya lagu ni.. rasa zaman korang pun lum wujud lagi kat dunia ni...) ^^ chilll la PPP....



AMARAN: SILA SEDIAKAN 5 KOTAK TISSUE 
SEBELUM DENGAU LAGU NI KEH KEH KEH ^^


dedikasi.lagu.tengah.malam.buta.ppp.fm@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

21 comments:

  1. Ety datang melporkan diri !

    Hahaha. tu laa, sunyi sepi sikit malam ni. Ety pun nak masuk tidur dah ni. sakit kepala , seb baek dah telan panadol 2 bijik. elok lah sikit.

    Good Night kak !

    p/s : thanks lagu nyaa. sweet gituu. hee :D

    ReplyDelete
  2. HA HA HA GUD NITE ETY... BAGI LAGU BARU MENJELMA BUDAK BUDAK NEH, KEH KEH KEH ^^

    ReplyDelete
  3. kalau sepi tanpa berita.. maknanya tenet haku pengsan. kalau tak pong empunya badan dah pengsan-sebab sibuk ekekeke...

    ReplyDelete
  4. perghhhh....dia nye lagu...

    ReplyDelete
  5. nONG ha ha ha ko lawak tul cam lawak king kong keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  6. aReLaN: ha ha ha lagu tangkap syahdu tengah malam buta ki ki ki ^^

    ReplyDelete
  7. dengar muzik ni memula.. kemain mendayu-dayu huhuhu.. tapi baru dengar pasal bintang.. tus halfway udah xleh dengar... loading lmbat gila :p

    ReplyDelete
  8. Nong: Suk jer ko bukak kat opis ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  9. Salam PPP, Nasir pi johor umah kakak nasir, tak dapat nak on9 sangat.. ni pun baru gak sampai rumah.. penat sungguh... ahahah..

    Lagu ni baru fist time dengar lah ppp.. syahdu bebenor ekk.. ehehh..

    ReplyDelete
  10. salam Nasir... ek ki ki ki ^^ mmg la tapi rasa mcm susaisuai benar lirik dia keh keh keh ^^ ok klw penat haruslah berehat... =)

    ReplyDelete
  11. cik nisa ya lor... kengkawan sume sunyi sepi... nasib u dtg keh keh keh nite dear ^^

    ReplyDelete
  12. Nampaknya malam ini ada bintang yang berkerlipan...
    Dan malam tak la dingin sangat...

    ReplyDelete
  13. tiada kata...
    tiada pesan untukku...
    yang engkau tinggalkan sayang...
    meninggalkan diri tanpa pesan...
    ku ditinggal...

    adoi..syahdunya laguuuu..hehe
    nt kalo ada lagu syahdu2 lagi sila
    tag aku lagi yer cik semot..

    p/s amik tisu tandas nak kesat air materrr

    ReplyDelete
  14. Koding: tempat ppp x nampak apa2 pung :(

    ReplyDelete
  15. yup, sesi bW arini x brapa meriah, huh...

    ReplyDelete
  16. EZ: ha ha ha siap tepek lirik lagi kelass... ko hade?? ^^ insyallah... lagu nasyid pun nak kena tag gak ek ha ha ha ^^


    Lepas ni PPP boleh buat business jual tisue keh3 ^^

    ReplyDelete
  17. Caliph: Yup mcm ada "sumthing" yg missing jerk :P tapi tak tau apa... ^^

    ReplyDelete
  18. Kak. Betul betul. Sunyi betul bila takde En.Copy Paste. sbb kalau malam2 je msti nampak kelibat dia. Tu laa. semoga dia okay2 je :D

    ReplyDelete
  19. mlm kang dtg jengah balik la....kat opis kena block ar video

    ReplyDelete
  20. ah lambat lapor diri.. huh! line slow sangat la sis.. kalau tak rancak dah. hehe.. tahu2 je sis dua2 lagu aida suka ^^ thankz sis..

    ReplyDelete