Buat Alas Perut...

Monday 04.06.12
2.00 am

Tak kala orang lain dah lena diulit mimpi... aku masih lagi terconggok kat depan lappy ni... (tu le pasal aku malas nak tidur petang, but I was too tired, can't help it tu yg tertidur tu). Welcome Back INSOMNIA :P)

Dan itu sebab jugak la aku lambat on9... orang lain dah nak tutup kedai aku baru terheggeh-heggeh nak bukak kedai, boleh?? He he he tak pe le aku layan kan jer la mata aku  yang tak mengantuk ni kan... nasib esok aku cuti (nak gi renew passport) so kalau terbabas pun tak le kelam kabuts... 

Ok la sambil melayan mato den yg bulat lagi ni, apa kata aku share dengan korang dinner yang aku buat untuk malam tadi... punya le nak nengok MASTER CHEF CELEBRITY... aku kat dapur pun macam lipas kudun le buat kerja... 

Aku kalau mood masak "tergelincir"... ini la masakkan yang aku akan buat...(ok la tu untuk alas perut kan). Lagipun malam-malam skang, aku cuba x mo makan nasik... (kena jaga diet bila dah tua-tua ni  kan, itu x boleh, ini tak boleh)... Jom! kita intai-intai apa menu aku, untuk buat alas perut neh hu hu hu...

BUAT ALAS PERUT...


SCRAMBLED EGG


SAUSAGES


MY SIGNATURE DISH "MIX SALAD"


ALL DUMP IN ONE PLATE ^^


BON APPETIT

how.to.cure.insomnia@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

14 comments:

  1. mak aih~ terliur tgk ni

    ReplyDelete
  2. uit. on diet ke?? menu lebih kurang apa yg saya amalkan.. :)

    potong segala carbohydrate... :)

    ReplyDelete
  3. glup!tertelan air liur...

    ReplyDelete
  4. alas perut punya cara nih..boleh kenyang sampai sengkak hihihi

    ReplyDelete
  5. confius nie!! 2 pm?? atau 2 am?? ;p

    ReplyDelete
  6. adesssss.............>_<

    ReplyDelete
  7. ni cukup untuk mkan 3 org

    ReplyDelete
  8. Salam..akk punye scrambled egg nmpk mengkagumkan,hak3. nmpk sodap je. nape tiap kali lana buat,hilang rupa terus,kah3.

    #hamboi kak..10 ketul nugget tak cukup tuk satu penaklukan yep,kih3. Kehausan je atas bukit tdi..tak asa lapar..heh3

    ReplyDelete
  9. weih..salad tu ko letak sos pe? ke just plain je?

    ReplyDelete
  10. alas perut penuh bergaya laa cmni, hikk...

    ReplyDelete