Count Down To Follower 1234

Apa ada pada nombor kan?? Kalau ko tanya aku... aku ada banyak pendapat serta pandangan tentang nombor ni... cuma jangan la ko cuba-cuba nak bagi aku nombor-nombor untuk diconfigure dan sebagainya. Sebab aku sejak dari azali lagi memang tidak menyukai pelajaran Maths... dalam adik beradik aku sorang yang tumpul maths ni ha ha ha (ada aku kesah)... tapi nasib la kan bila kira pasal duit tu pandai lak aku ha ha ha... (terimala aku ni seadanya... kan)...





Tapi yang paling buat aku excited adalah... aku tak sabar-sabar nak menunggu SIAPAKAH yang bakal menjadi FOLLOWER KE 1234 BLOG PARIPARIPUTIH ni... nampaknya misi aku semakin menghampir... ha ha ha aku pun nak jugak follower yg ke 1234 ni rasa "bertapa bertuahnya dia" sebagaimana yang pernah aku rasakan sebelum ni... sebab aku adalah Follower ke 1234 blog... Nohisme (last few weeks) aku pun tak sangka kan... sebab nombor 1234 tu bukan calang-calang ko nak dapat... ha ha ha mungkin memang nasib aku bek kot... 

Aku rasa-rasa macam nak bagi hadiah jerk kat follower bertuah ni kan?? Hurmmm tapi biarlah RAHSIA dulu kan... sebabnya mana aku nak tau, sama ada yang follow tu lelaki or pompan... hu hu hu... korang tunggu jerk la nanti... :P 

Mungkin ke Si Tomei -Tomei ni ke sebagai Gift... 
ha ha ha la la la...


Nanti la aku fikirkan dulu... buat masa ni let's concentrate on my next follower setakat yang aku tulis entri ni dah ada 1192 FOLLOWER.... SO MORE TO GO NI... 


PEACE YA OLLSSS... GOOD LUCK TAU... NOW I AM WAITING FOR
MY LUCKY FOLLOWER... KO HADE?? KEH KEH KEH COUNTING... COUNTING...COUNTING... 

some.figure.makes me smile@yahoo.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

18 comments:

  1. owh, dh nk hit 1234 tu ^^

    ReplyDelete
  2. caliph shuriken... yup can't wait ni hu hu hu ^^

    ReplyDelete
  3. PPP dah mencecah 1234... waaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. Alieza Dayasari: Nope not yet... coming soon insyallah, you miss the point, the one that you said probably en noh punya keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  5. Cantik no follower....nak sergah dia jap

    ReplyDelete
  6. Hanif: yg punya blog adalaha NOH dan PPP adalah follower dia yg ke 1234... hu hu hu ^^

    ReplyDelete
  7. hehhe..sikit lagi hit tu, semoga berjaya follower-follower sekalian :P

    ReplyDelete
  8. sop x leh la jadi 1234 tu sbb dah follow..
    nak nombor tu.. boleh tukar? hehehe

    ReplyDelete
  9. tak lama dah tuh...skit masa jer lagik...

    ReplyDelete
  10. ok dh ready nk unfollow n follow blk ni :P

    http://encikcopypaste.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. semakin menghampiri angka tersebut.. kalau tak lepas nie kena tunggu follower ke 12345 la pulak. hehe.. Ternyata aida memang tak dapat 1234 memang tak bertuah. haha.. sis kipidap sis.. chaiyok2!!

    ReplyDelete
  12. hahaha.. nak create satu blog baru khas utk dpt number tu ekekekekeke...

    ah.. blog tu nama dia sepatutnya

    " buat si pari-pari" ekekekkeke..

    ReplyDelete
  13. Taliff: Yup meh kita pakat2 buat tarian sorkkan utk derang go go go ago go keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  14. sop: ahaks... cian dia.. boleh jer... aha ha ha ^^

    ReplyDelete
  15. Noh Kodiang: wah dan mcm bunyik org nak bersalin la plak keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  16. KOMIK A.K.A CAPTAIN AMERICA: I dunno how you gonna do it... but GOOD LUCK la ya HA HA HA ^^

    ReplyDelete
  17. aIDA: NI TENGAH MENG "kipidAP" LA NI JAN AKAK FEED UP DAH LE HA HA HA ^^

    ReplyDelete
  18. nong: seh... sampai begitu sekali ka my fwen?? ha ha ha good luck le kat ko ^^ tpi siyokk gak nama blog tu kan kelasss aku sukak "buat si paripari" ko hade?? ha ha ha

    ReplyDelete