Dag Dig Dug! My Heart Kena Kidnap Lagi! Walauwei!!!

Dag dig dug! Kelasss... ko ada dengau bunyik effeck jantung aku tu?? Ha ha ha rasa nak gugur pun ada... tercabut pun hade... ahaks! Aku rasa mungkin muka aku ni muka "CINTA MUKA BLOG" kot!! (cepat2!! suruh si Mutusamy isi kolam air dia penuh-penuh, untuk korang terjun tiruk sat lagi) keh keh keh KO HADE??? 

Semalam dah kena kidnap dek "EN.ZAHARIN" hari ni... kena KIDNAP lagi??? Ish! Ish! Ish! Ilmu apa le ko guna ni kan PPP? 2 Hari berturut-turut lak tuh kena.... He he he... PROBLEM?? HE HE HE KO TANYO LE SI TROLL YG TENGAH JOGET "STOCK MUKA" NAK KENA "PENAMPAU JEPUN" AKU NI.. HA HA HA

Oh! Hari ni SEPCIAL sikit sebab kali ni HATIKU telah dicuri oleh seorang gadis... gadis??? Yezzzaa.... sapa lagi kalau tak bukan anak sedara aku sendiri hu hu hu dia buat satu entri cun punya untuk mak sedara dia yang sengal neh.. Ha ha ha KO HADE mak sedara sesengal cam aku?? Takde kan.. ha ha ha... Baiklah dia jugak ada ucapkan terima kasih pada rakan2 PPP yg turut follow blog dia... macam MR. KOPI PASTA, SYAKIR RAHMAN, WAALID, NONG ANDY DAN CALIPHSHURIKEN owh dia ada la attach kan gambar LOVE yg sangat comel... (tapi mak sedara dia yang teramat sengal ni telah merosakkan gambar tersebut, dengan melukis gambau kawan2 dia yg lain guna PAINT... boleh??? (aku bukan apa nak test skill melukis aku... dah lama tak pegang berus..... nanti ko tengok sendiri le hasil nya tu kan keh keh keh )

Ini aku amek caption dari blog dia... ^^



Ha ha ha ni la hasil "keras-tangan" paripariputih, ni baru guna PAINT... aku lum guna PHOTOSHOP lagi... (bukan apa... saja tak mau korang sume tumbang tengok keaslian lukisan dari air tangan aku... ha ha ha) ko HADE cenggini PEAH??? (apa-apa pun AMPUNKAN la aku, sebab mencorakkan wajah2 korang yang asalnya cun dan macho, kepada cam kat bawah ni ha ha ha)...



OK LE... CUKUP LA PELAJARAN "KESENIAN" KITA UNTUK HARI NI... HARI2 LAIN KO TAK YAH TUNGGU... TAK TENTU LAGI AKU RAJIN NAK MENGALER BAGAI KAN... HA HA HA  CHOW CHIN CHOW... ^^

aku.seorang.anak.seni@paripariputih.blogpsot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

19 comments:

  1. Hanamiko Sakura aku ingat ko kata kelip-kelip ha ha ha ok ^^ "kretip" rope-ropenya :P

    ReplyDelete
  2. hohoho... anak buat ko yg ckp omputih itu memang buat aku terkedu

    ReplyDelete
  3. hahahah...bagus2.kalau saya memang fail la bab kesenian ni.

    ReplyDelete
  4. Nong ko lek lek dulu di situ bah.. let me settle for you keh3 ^^ jan bah terkedu...

    ReplyDelete
  5. aReLaN: PPP memang minat seni... tapi tak berapa nak kembangkan bakat ni hu hu hu ^^

    ReplyDelete
  6. hahaha..yg syakir tu yg kaler biru kt mata die tu apa? dslr?

    http://encikcopypaste.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. KOMIK: ya betulllllll! hu hu hu ^^ sebenarnya malas nak buat dah keh3 :P

    ReplyDelete
  8. mak sdara & ank sdara sama2 kreatif.. rsa mcm nk lontar2 shuriken kt pintu blog kak peri2, hikk...

    ReplyDelete
  9. caliph shuriken: daripada lontar2 shuriken kt pintu ppp baik lontar RM ada gak hasilnya keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  10. Banyak betul pencuri hati PPP. huhuhu..pandai dierang bagai UP sama kamu! :P

    Tapi lukisan terakhir tu, mmg kreatif sangat...huhu

    ReplyDelete
  11. Tq cikgu triple P untuk lessons hari ni. He he...

    ReplyDelete
  12. Muttallif: Keh keh keh "pencuri hati" takpo... jangan peragut hati keh keh keh ^^ ow... kreatif la sgt ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  13. Bagus! aku suka anak murid yg bermata tajam, mcm si matatajam ni ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  14. oh.. bulu mataku sungguh lentik sekali ekekeke..

    ReplyDelete
  15. ha ha ha Nong itu aku tak kisah bah.. tapi yg 3 helai tu x ble blah.. 3 kiri, 3 kanan ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  16. wow cikgu seni yea hehehe~
    boleh la nie nanti belajar kesengalan dgn PPP xD

    ReplyDelete
  17. Michelle: Sengal?? Jom akuu mmg suka ajar yg sengal2 kihkihkih ^^

    ReplyDelete
  18. rambut2 mereka sangat lawa.. haha. pandai sis melukis eh.. hik3

    ReplyDelete