Good Morning Mizz Sara "D" Hackers ^^

Ini for Fibox....


Hey Ms or Mr Hackers whatever they call you.... Don't try to mess with me... coz I've learned from my "SIFU" not to fall prey to fraud... hu hu hu... and I'm WARNING you I'll definitely ALERT all my blogger buddies so you can't spam them...


Same hackers tpi "mengayat" guna cara lain dan 
Nick yg lebih pendek :P



PEPS... PLEASE BE CAREFULL WITH THIS NICK YA... (AKU NYARIS TAK TERMAKAN PUJUK RAYU DIA..) AKU HAMPIR TER LOG IN.. SEBAB BILA KO CLICK KAT "MIZZ SARA" LINK TU AKAN TERUS KE KORANG PUNYA BLOG LOG IN... TAPI TAK TAU LE AKU DAH "MASUK PERANGKAP" OR NOT... 

Ini la link dia klw ko click mouse ko ke nama tu..



PLEASE DON'T MAKE ME ANGRY... YOU WOULDN'T LIKE TO SEE... WHEN I'M ANGRY... HA HA HA (KETAWA ALA... ALA.. KL GANGSTER) 
KO HADE?? ^^


i.hate.hackers@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

46 comments:

  1. a'a betul..dh klik dh link die...phishing tu...good job ppp. good job :)

    http://encikcopypaste.blogspot.com/2012/06/serius-awas-jangan-main-klik-sahaja.html

    ReplyDelete
  2. uhuuu thx for the warning!

    ReplyDelete
  3. KOMIK TENGOK LA SIAPA SIFU PPP keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  4. Yup Nong hati-hati kalau x habes nanti karya novel ko kena gigit oleh kuman-kuman virus yg sengal ni ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  5. Wina no probs that's what frens are for right?? ^^

    ReplyDelete
  6. byk jahat o... nasib baik kamu pintar n dah beringat PPP

    ReplyDelete
  7. mcm2 jenis orng dlm dunia ni! tq share info ni

    ReplyDelete
  8. Nong alhamdulillah... aku pun dah lama tak check2 bila ada org buz fibox aku... lepas tu aku pelik nape dia go bck to my log in... tu yg aku rasa there must be sumthing wrong somewhere with this nick :P

    ReplyDelete
  9. Kesuma Angsana: Memang ramai jer... b.t.w pls also forward this to as many blogger buddies you ye... thanks ^^

    ReplyDelete
  10. ish2.. mcm2 la.. ty utk reminder nh :D

    ReplyDelete
  11. ha ha ha oopet tulun bagitau kat kwn2 oopet yg len gak ye ^^

    ReplyDelete
  12. noh da try login...hahaha...

    ReplyDelete
  13. Noh kan?? ha ha ha tolong la nape le derang ni wat kerja "sia-sia" camni... kan??? :P

    ReplyDelete
  14. Bitt you are welcome ^^

    ReplyDelete
  15. Alaaa, baru tau. hmm td dah log in. Aaaa cemana =(

    ReplyDelete
  16. apa nak jadi dengan dorang ni ek?? tak habis2 nak ganggu hidup orang lain.. ish aku geraaammm!!

    ReplyDelete
  17. Nurulee: La ye ke?? Hurm... tak pasti la plk PPP harap2 tak jadik apa2 la ye... :/

    ReplyDelete
  18. Sabar Nasir Sabar.. he he he ^^

    ReplyDelete
  19. ish ish. bahaya betul la depa ni. nama Sara dah cantik molek, hackers rupanya. puii "=.=

    akak dah mengambil langkah selamat. lepas ni ety ni nak kena lebih hati2.

    thanks kak for the info :D

    ReplyDelete
  20. bahaya ni..! terima kaseh atas ingatan.. :)

    ReplyDelete
  21. nsb baik bc entry ni..dh la kt cbox ada nm mizz sara ni..thanks a lot bg info ni..:)

    ReplyDelete
  22. Ety: Tu la almost gak ter click tadi.. naseb... :P

    ReplyDelete
  23. Cik Nur: same-same ^^

    ReplyDelete
  24. Noraqilah Johari: he he he ni namanya "gunting dlm lipatan" ^^ so kena guna kain jenis liat, supaya dia x bolos nak gunting keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  25. miss fluffy: dia akan attack sapa2 yg berada di kalangan kite2 ni jugak :/ so kena be extra careful la ya

    ReplyDelete
  26. thanks ye ppp :D
    Cendol akn berhati hati..tq bnyk2 :)

    ReplyDelete
  27. no problemo.. yu hati-hati tak nanti, dri blog cendol tukar la jadi blog A.B.C camner?? ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  28. adoi bahaya,sengal le..tq for info,tp cm ne nk detect hacker or x?

    ReplyDelete
  29. Elyna: hackers x leh delete once dah kena hack nak masuk utk log in blog pun x boleh, unless u tau website derang and request back ur blod tu pun klw jenis hacker yg berhati perut, that's what happened kat PPP tadi

    ReplyDelete
  30. pari2 putih!! thanks bg tauu.. dia ada masok blog saya..lepas tu bila saya klik nickname tu naik log in..sy dah rasa mcm something wrong je..nasib baik x log in... thanks sangat2 share info ni..kena sebar takot ramai yg kena..

    ReplyDelete
  31. AyaZuki: Yup tapi PPP dah kena hacked pun tadi.. :(

    ReplyDelete
  32. aisey, merata2 dia singgah yer, huh...

    ReplyDelete
  33. tak ader kerja ler tu....

    ReplyDelete
  34. ceh.....dia masih di peringat mencuba dan hacker yg hanya mengacau

    p/s: kawan2 aku juga ramai hacker...tapi tidak lah mengacau laman sosial dan blog org. tak mencabar kata mereka.

    anyway thanks ya sis

    ReplyDelete
  35. Anonymous16/12/12

    Admiгing the dedication yοu put іnto yοur wеbsite
    and in depth information you provide. It's awesome to come across a blog every once in a while that isn't the same unwanted rehаshеd infoгmation.
    Excellent read! I've bookmarked your site and I'm incluԁing youг RЅS feeds
    tο my Goοgle acсount.

    My wеbpagе: consumer reviews of aquasource toilet
    my web site: samsung galaxy note 2

    ReplyDelete
  36. walaupun mama dh tekan link tu tp kalo x msuk pass n email still slmt sbb dorg nk curi pass kita..nie pishing nie..dlu dh ade dak blogger apakah yg kena..tp nseb baek dia x log in ag..

    so,beware ^_^

    ReplyDelete
  37. Anonymous17/12/12

    I am not sure whеre you are gettіng your informatiοn, but greаt topic.
    ӏ needѕ tо spend ѕome time learning muсh moгe or
    unԁerstanding morе. Thanks for ωonderful info
    I was looκing for this іnfοrmаtion for my misѕіon.



    Alsο νisit my site :: zulutrade opinion
    My page:

    ReplyDelete
  38. Anonymous18/12/12

    hello!,І really like your wrіting so much!

    share we be in contаct extгa abоut
    your post on AOL? ӏ requіre an expert on this house tο resolvе my problеm.
    May be that is you! Наvіng a look ahead tο ѕеe
    you.

    my wеb site - vapornine
    Also see my website >

    ReplyDelete
  39. Anonymous20/12/12

    Hі thеre wоuld yоu mind
    sharing whіch blog platfοrm you're using? I'm ρlannіng tо staгt my own
    blοg sоon but I'm having a difficult time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I'm loοking fοr sоmеthing
    unique. P.S Apologieѕ for being off-tορiс but I had to ask!


    Look at mу ωebsite ...
    My site -

    ReplyDelete
  40. Anonymous5/1/13

    hellο there anԁ thank you foг уour infоrmation – I havе сertаinly pickеd up anything nеw from right heгe.
    І did hoωevег eхρеrtise a
    few technicаl issues using this site, ѕinсe
    I exρеrіеnced tо relоаd the web site lots of tіmes preѵіouѕ to Ӏ сould
    get it to lοad ρrοрerly.
    I had been wоnԁerіng if your wеb host іs OK?
    Νοt that I'm complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and could damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I'm adding thіѕ
    RSS to my еmail and could lоoκ οut
    fοr much mοre of your гesρective faѕcinating contеnt.
    Makе surе yοu updatе this again soоn.


    Look into my page: pikavippii.net
    Also visit my web page ... pikavippi

    ReplyDelete
  41. Anonymous11/2/13

    I have read so many posts about the blogger lovers except this piece of writing is actually a good post, keep it up.


    Here is my web page :: http://gaultiercolleaux.free.fr/
    Also visit my site - rzw

    ReplyDelete
  42. Anonymous14/2/13

    It's an amazing article in support of all the internet viewers; they will take advantage from it I am sure.

    my web blog: www.cesurveguzel.com

    ReplyDelete
  43. Anonymous14/2/13

    Keep on writing, great job!

    my web blog: dkp

    ReplyDelete