Hatiku Dicuri Lagi?? Sapakah Gerangannya Tu Kan??

Ok... aku rasa dah lama aku tak buat entri "Hatiku Di Curi Lagi".... (lek aaa... jan cuak... jan buat spekulasi... ) Cenggini la idup kita ni... selagi ada orang ambil kisah, selagi ada orang peduli, selagi ada orang menghargai... kita perlu membalas setiap apa kebaikan yg dibuat pada kita (walaupun mungkin orang yg memberi kebaikan itu tidak mahukan pembalasan). Tapi knowing me... aku tetap akan menghargai setiap penghargaan yang diberi pada aku... dengan cara aku sendiri... ko hade?? ha ha ha ^^


Buat yang kesekian kalinya hatiku telah di curi oleh oleh... ha ha ha Encik Zaharin a.k.a Chatan (sewaktu kecilnya)...dan aku gelarkan dia sebagai Hawkeye (the avengers), yang mempunyai wajah iras-iras pelakon Indonesia katanya... seorang suami... kepada seorang isteri.. (ni kena habaq ni EZ, takut kang ada lah yg terpikat... susah PPP). Kaki Bola... Suka Panggil aku Cik Semot... Suka Kejutkan aku solat subuh... (dia kata servis ni masa EURO jer keh keh keh)... Oh lagi satu sedang dalam usaha untuk mengurangkkan tabiat merokok beliau dengan mengudap gula-gula HACKS (bukan hackers ya)...


Seperti biasa blog PPP ni telah diberi pengharagaan dalam entri beliau yang terbaru... dalam segment "TOP 5 Female Blogger". Fuh! ada tak ketak lutut?? Bukan calang-calang orang lak tu yang ada dalam list top 5 tu kan??? Apa-apa pun aku ucapakan terima kasih pada EN.ZAHARIN or Babaharin ye sebab sudi list kan blog PPP. (Sob sob...) he he he... DENGAN PERTANYAAN: Bro camner progress contest ko yang mula2 aku kenal ko dulu?? ha ha ha... ^^


Terima kasih kerana sudi menerima aku seadanya... kerana aku juga hanyalah insan biasa seperti kamu semua... ingat tu... he he he ^^

hatiku.dicuri.lagi.dan.lagi.dan.lagi@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

40 comments:

  1. thanks elyna mirsada :)

    ReplyDelete
  2. fuyooo blog femes la katakan :p

    http://encikcopypaste.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Hatiku dicuri lagi..
    Tidak dapat kau beri..
    Jauh dibawa pergi..
    Entah ke mana...

    ReplyDelete
  4. KOMIK: Femes ke?? he he he Famous Amos ada la... sedap tu sekut tu kan?? he he he thank u komik ^^

    ReplyDelete
  5. Koding: Erk apakah?? marilah aku jawab seloka itu...

    Hatiku bukan untuk sesiapa...jua tidak kemana-mana... selain untuk suami tercinta dan juga yg maha ESA... ha ha ha KO HADE?? ^^

    ReplyDelete
  6. Salam..tiap kali tjuk entry cmni, memg gelabah aku dibuatnya, ada je la kan yg curik hati akk..huh. ahahhaha

    wahh..hawkeye bagi penghargaan ^_^

    Tahniah..inilah seronoknya alam blogging :) walau tidak bersua..tpi hatiku sering dicuri, erkk? (-_-) hek3

    ReplyDelete
  7. Lana: He he he mmg saja nak bagi korunk cuak keh keh keh ^^ sapakah gerangan yg sering mencuri hatimu wahai LANA?? ^^ jgn katakan kepada ku BIOR LE RAHASIE... keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  8. Congrats ppp ye :) awesome la kamuuuu

    ReplyDelete
  9. Ety cecepat terjah sini sebaik sahaja mengetahui tentang entry ni. tajuk entry ala-ala filem Romeo Juliet gituu kan :)

    wah wah seronoknya dpt penghargaan. tahniah kak ! :D

    ReplyDelete
  10. cendol: awesome ke acem?? he he he thanks ya ^^

    ReplyDelete
  11. Ety: thanks ^^ org suka tajuk cinta cintun ni.. keh keh keh... yg ni terjurus kepada udo dan daro ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  12. Wow! Top 5 Female Blogger tu.. Bukan calang2 nih.. Btw, congrats! ^_^

    ReplyDelete
  13. misz Mieza: Thanks Mieza pun boleh jer jadi Top 5... rajin2 bw k... ^^

    ReplyDelete
  14. kau kunci... cintaku.. di dalam hati mu.. ahakz... jiwa2... lalalallaa

    ReplyDelete
  15. wahh, TOP 5 ! congrate PPP :D

    ReplyDelete
  16. PPP, Peh makin glamor ler akak kita ni.. itulah hikmahnya kalau tak sombong.. peramah.. peh memang bestlah ppp!!

    urm nak mintak belanja nasir kepsi bleh tak.. ahahah..

    ReplyDelete
  17. sedutzone: hamboi...nyanyi lagu kak ram nampak keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  18. shuhadahothman: thank you aligato he he he ^^

    ReplyDelete
  19. nasir hamzah: nak jawab style nasir gak Peh! terima kasih la ha ha ha klw peramah saja pun x de org nak singgah dan baca n3 PPP ni tak kemana pun Nassir.. and blogger2 mcm nasir la yg byk support blog PPP ni... perh! kepsi.?? le aje... meh la turun KL.. ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  20. congratz, kali ni kakak peri2 terbang lg tggi kn, hikk...

    ReplyDelete
  21. caliph: alhamdulillah begitule nampaknya ^^ thanks ya...

    ReplyDelete
  22. Itu hero "Ketika Cinta Bertasbih" filem dan sinetron Indonesia..irasnya adalah dalam 40% je hehe mata x sama sbb mata aku lebih sepet dan kecil,

    huhuhu..janganlah curi2 hati kang aku repot polis kang hahahaha PPP

    ReplyDelete
  23. EZ: Takyah ler ko mengulas panjang iras wajah mu itu... sesungguhnya ko membuatkan aku kompuse keh keh keh ^^ tak pe le seblm pak polisi tangkap aku... biar aku curi hati dia dulu boleh.?? ha ha ha ko hade?? ^^

    ReplyDelete
  24. zana: terima kasih ye, rajin2 lepak kat blog PPP yg sengal ni tau hu hu hu ^^

    ReplyDelete
  25. Hey Bitt: Thanks! Hope you have a blast day today ^^

    ReplyDelete
  26. salam kenal :)

    jumpa paripariputih dr blog e.zaharin :)

    ReplyDelete
  27. hello mamyharraz: yup same here salam kenal jugak :) you blogkan is very d awesome keep in touch dear... ^^

    ReplyDelete
  28. congratssss... mak dara pun ada baca entry tu semalam di blognya...

    ReplyDelete
  29. mekaceh ADZA IRDAWATI ^^

    ReplyDelete
  30. salam kenal..


    ye lahh.i also so happy sebab dipromote. Blog org sume dah top2.. i baru merangkak..

    i pun suka hero Ketika Cinta Bertasbih.. Muka depa seiras betul lah..

    ReplyDelete
  31. hai pari2 putih...selamat berkenalan dr ratusiput :)

    ReplyDelete
  32. HELLO AZIAN ELIAS ^^ WELCOME TO THE CLUB

    ReplyDelete
  33. ratu siput: selamat berkenalan jugek.. ^^

    ReplyDelete
  34. phewwiitt...top 5 tu.ngorat leh??hehehe

    ReplyDelete
  35. phewwiitt...top 5 tu.ngorat leh??hehehe

    ReplyDelete
  36. phewwiitt...top 5 tu.ngorat leh??hehehe

    ReplyDelete
  37. amboi-amboi EN aReLaN... tu yg dok gi balik beli brg2 kawen tu nak boh mana?? ha ha ha kidding ^^

    ReplyDelete