In.Sta.Gram Beauty... Check It Outttt!























Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

19 comments:

  1. cantik van oren tu, sgt sentimental sekali

    ReplyDelete
  2. macam cartoon je pict van oren tu :D mmg nice ;)

    ReplyDelete
  3. cantik jugak pic instag ni kan

    ReplyDelete
  4. ada sbb knp facebook sanggup habiskan berbillion2 utk beli istagram..:P

    ReplyDelete
  5. babycomel: he he he mmg la sentimental sama le dgn tuan blog ni gak kih kih kih ^^

    ReplyDelete
  6. Lorlipop: ha ha ha itu bukan kartun lagi nyata mmg tulen you keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  7. delarocha: yup... but it remains me to my old school pictures... x yah pung guna Insta.. ^^ (hv tons of it in my drawer) :P

    ReplyDelete
  8. Ety: yup but i took it somewhere from the tenet... :)

    ReplyDelete
  9. KOMIK: Do you know why?? he he he ni 20 kupang... share nak sebab apa?? keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  10. nasir nak keta tu bleh.. nak bawak ppp jalan.. ahahah.. jgn mare..

    ReplyDelete
  11. Nasir ate... klw dah jalan tu tak ya le bwk keta ha ha ha ^^ jalan2 cari pasal ke hapa? keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  12. cantik cantik gambo ni..suke tengok gmba buaian tuu

    ReplyDelete
  13. cendol: gambau buaian ke gambau org bunian he he he ^^

    ReplyDelete
  14. mcm gambar zaman dulu2 kan...indah

    ReplyDelete
  15. tgk eiffel tower tu tingat plak kt scene movie g.i. joe, huh...

    ReplyDelete
  16. caliph: hengat tadi terkenang citer indon Eiffel I'm in Love wu hu hu ^^

    ReplyDelete
  17. a... gambar anggur tu nmpak sedap :)

    ReplyDelete
  18. Nong: sebab ko lapar kan?? atau ko memang hantu anggur ha ha ha ^^

    ReplyDelete