It's Healthy And It's Free ^^


7 Reasons Positive Emotions 
Are Good For Your Heart
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Laughter makes blood flow more freely


Hugs release oxytocin and remove stress from the body


When you meet someone that your heart goes crazy for, your heart gets a workout


Spending time with a loved one lowers blood pressure


Love letters may lower blood cholesterol


Holding hands calms nerves


A positive attitude lowers the risk of heart attack


cholesterol.free.only@paripariputih.blogpsot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

25 comments:

  1. ahhaha terbaik..smue tips tu matching baik punyer dgn gambar :P

    ReplyDelete
  2. aku sedang senyum lebar n gelak ketawa demi kesihatan dan awit muda hehehe

    ReplyDelete
  3. Betul! Semua itu Murah dan percuma! Paling best...sentiasa salurkan cas positif dalam darah. Jadi muka pun nampak berseri mcm PPP :)

    ReplyDelete
  4. KOMIK: Tu la yg lambat bw, sbb nak cari yg matching... i love cats.. hu hu hu cat makes me smile ^^

    ReplyDelete
  5. Nong Andy: He he he tahniah klw macam tu ko tergolong dlm org2 yg sihat he he he ^^

    ReplyDelete
  6. TTallif: Yup F.O.C hu hu hu >.< aiyak! malu PPP bila dipuji keh keh keh (nasib idung ni x kembang kempis) :P

    ReplyDelete
  7. hahhahahhaa agree...owhh comel kucing2 itu

    ReplyDelete
  8. Bitt yup! They are so adorablekan?

    ReplyDelete
  9. HAhaha.. sekali lagi den terkono

    ReplyDelete
  10. Eddiefadhli: Memang naseb ko la nak terkena tiap kali mai blog PPP ni ha ha ha trolllllllllllll gitu ^^

    ReplyDelete
  11. hohohoh...setuju sangat2.

    ReplyDelete
  12. tapi pegang tangan awek tak bleh lagi... bukan muhrim.. hehe

    ReplyDelete
  13. Kak, aha, betul, semuanya free, tak payah risau nak ke gym ke, nak beli produk dr rozmey rmbt berjurai ke..hak3. Marah jugak kang dokter tu kat saya,ehehe.

    Always think positive. Dengan gaya hidup masa kini yg dah caca merba, bnyk2kan snyum, be happy and just chillie out..pergh, pandai2 nak cili2 kat sini,hahahaha.

    Apapun, moh le kita perbanyakkan solat, lagi berganda2 healthy and free kaw kaw punya, hik3 ^O^

    ReplyDelete
  14. aReLaN: tau tak pe ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  15. delarocha: that's why PPP letak gambau kucen jer.. ha ha ha x moh mengalakkan :P

    ReplyDelete
  16. Lana: ya betul... sambil kita menjaga kesiahtan jgn lupa berdoa kepada yang di ATAS untuk memberi kita kesihatan yang baik... ^^

    ReplyDelete
  17. Hugs release oxytocin and remove stress from the body ---> waaaaaaaaaahhh :)

    ReplyDelete
  18. owh hari aku stress dgn orang atasan aku. cisss

    ReplyDelete
  19. EZ: hoyaehhh ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  20. TP: Apa kata ko hug org atasa ko tu bior release oxytocin and remove stress from the body keh keh keh ^^ tapi klw opposite sex tak leh la.. ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  21. eh boleh pulak sama dengan gaya gambar ayat sis.. haha.. betul2 semuanya.. nie tgh ketawa.. setiap kali kunjung ke blog sis satu point awek muda aida dapat. haha..

    ReplyDelete
  22. Aida sungguh2 akak mencarik gambau2 tu nak bagi ngam dgn apa yg tertulis supaya senang faham ^^ nak muda sentiasa selalu2 le jengah blog akak ni ye ^^

    ReplyDelete
  23. Suka pic no 2 tu. Nnt pinjam aaaa

    ReplyDelete
  24. EmpayarUtama: Silakan :)

    ReplyDelete
  25. agak2 kucin tu nk kena samak x nanti, erkk...

    ReplyDelete