Jangan Ngada2 Nak Berjanji....

Aku paling hangin kalau orang janji macam "teeeetttttt". Bagi aku kalau "janji-janji manis mu" itu hanya untuk mencantikan hari-hari bosan aku, bek jangan berjanji. Memang pantang tok nenek aku lah kalau bejanji ni tak ditepati.. Sebab aku ni jenis orang yang berpegang pada janji... 

Lu kalau nak bedek sama wa... main janji janji bagai... pas tu tak tunai... lu gi men jauh-jauh... wa tak layan de orang cenggini.... (hu hu hu marah tul nampaknya cik PPP kan) ha ha ha ko hade??? nak janji2 pas tu tak tepat....  aku bukan apa kalau dah temujanji pun tak tepat, apatah lagi le peribadi yang sebenau-benau beliau kan?? 

Paling aku hangin kalau aku buat temujanji ngan orang... tak kira la sapa-sapa pun, kita dah tercanggok kat tempat yang nak dijanjikan tu, pas tu orang yang kita tunggu-tunggu tak jugak datang... lagi nak tambah hangin monsun dalam badan ni, bila kita call and tanya : BRO WHERE ARE YOU?? I'M HERE ALREADY... DAN INI LAH APA YANG TERJADI.... (SILA JATUHKAN BOLA MATA KORANG KE BAWAH).... 


BOLEH???? 


MUNGKIN DIA NI TERINGIN NAK MERASA 
"STERIKA IRONMAN" AKU MELEKAT KAT PIPI DIA KOT!!!

MORAL OF THE STORY: KALAU KO SAYANG PIPI KO, JAN LAH BUAT JANJI DENGAN AKU KEH KEH KEH ^^

jangan.berjanji.kalau.tak.reti.nak.tepati.@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

14 comments:

  1. hahahhaahha...lol..'on the way'..hahahhaha

    ReplyDelete
  2. kita hanya merancang, hehe

    ReplyDelete
  3. ha komik tu gelak kuat2 tu penah la buat cenggitu tu kan?? he he he ^^

    ReplyDelete
  4. delarocha: ya ya kita hanya merancang... tapi klw dah cam kat atas tu memang terancang dah tuh... ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  5. Hangen betul nampaknya nih? Hehe.. cool2.. Tapi klu MM pun sama, silap2 aribulan naik plak penampor PREE kat muke si pembuat janji yang tak reti nak tepati janji nih.. Haih..~~

    ReplyDelete
  6. Hangen betul nampaknya nih? Hehe.. cool2.. Tapi klu MM pun sama, silap2 aribulan naik plak penampor PREE kat muke si pembuat janji yang tak reti nak tepati janji nih.. Haih..~~

    ReplyDelete
  7. bukan pernah tapi selalu...hahahha

    ReplyDelete
  8. komik dah agak ^^ nakal ha ha ha

    ReplyDelete
  9. MIsz ye betul itu jer penangan dia ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  10. hahaha jgn marah2 ar PPP .. michelle terasa sudah nie xD
    sekarang michelle taknak dah on time kalo ada janji ngan kawan sebab kawan suka tipu, hehe

    ReplyDelete
  11. hahaha.. 'on the way' tu memang ayat big boss haku selalu.

    janji bos yg x boleh percaya sgt.

    "bos masuk hari ni? byk nak sign ni.." aku kata tru fon.

    " petang sikit masuk.." balas bos.

    "Janji?" kataku sebab dia selalu mungkir janji.

    " ya.." sahutnya yakin. Tapi nanti tunggu la smpai malam. dia x muncul..

    ah.. janji bos!!! susah nak bagi penampar Iron man dengan bos PPP hehe..

    ReplyDelete
  12. org tu tgh tido tu, cpat laa letak ironman tu atas org tu, huh...

    ReplyDelete
  13. tak suka org janji tapi tak tepati janji..tak suka menunggu

    ReplyDelete