KARMA...











karma@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

22 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. suka # yg plng last...:p xyah hurai pn. baca pun boleh selami maksudnya yg dalam :)


    http://encikcopypaste.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. yup biorle ia menjadi misteri.... nusantara :P (selalunya mcm tu le org2 yg senasib dgn yg # last tu) :(

    ReplyDelete
  4. sangat bererti post nie :')

    ReplyDelete
  5. cik mai... sematkan kemas2 didalam hati ye ^^

    ReplyDelete
  6. Suka ayat2 diatas. Terutama yang paling last tu. Sangat betul :D hee

    ReplyDelete
  7. Yup... untuk cover line pada diri sendiri yg sebenarnya byk masalah ada sifolan ni teeeeetttt :P

    ReplyDelete
  8. haha.. yg no 8 tu, so true hehehe..

    yg last tu haku no komen hehehe..

    ReplyDelete
  9. yang pasal dinding dan tingkap tu... sungguh bermotivasi... aku pun tak terfikir macam tu.
    so lain kali kalau kita buntu, cuba buat satu ruang kecil untuk melihat disebalik kebuntuan itu....

    ReplyDelete
  10. nong aku nvr look at your past... but your future boleh ha ha ha ^6

    ReplyDelete
  11. Nizam Ariff: Ya betul... think out of the box k chill ^^

    ReplyDelete
  12. beri peluang pada diriku ^^ suka ayat yang seconds akhir dan akhir.. hehe

    ReplyDelete
  13. Aida: Insyallah... setiap dari kita harus diberi peluang kedua, dalam memperbaiki setiap kehilafan lalu, dan bila mendapat peluang kedua, janganlah kita sia-siakan, takut tak akan ada peluang ke tiga ^^

    ReplyDelete
  14. bace ni .. paham sindri ..
    tak perlu nak di jelaskan kan.. :)

    ReplyDelete
  15. bace ni .. paham sindri ..
    tak perlu nak di jelaskan kan.. :)

    ReplyDelete
  16. Zaitul: apakah ko COPYPASTE ayat MRCOPYPaste keh keh keh ^^ :P

    ReplyDelete
  17. Salam.

    "Empty Pockets teaches u a million things in life"

    sangat2 setuju!! kesusahan banyak mengajar erti hidup. :)

    ReplyDelete
  18. Wah banyak pilihan. Nanti saya nak pinjam beberapa yea :)

    ReplyDelete
  19. Betul tu mmg betul, tapi rasanya kalau kita pandai kawal, insyallah pocket penuh pun kita boleh jer belajar erti hidup... ^^

    ReplyDelete
  20. Wah lama x dengar citer kawan lama ni :) EU silakan it's free no charge ^^

    ReplyDelete
  21. Buat baik berpada2...
    Kata orang tua...
    Buat Jahat jgn sekali..
    engkau tak akan rugi...
    ..... Hukum Karma (Wings)

    ReplyDelete
  22. Koding: Hidup "Usin" Wings he he he ^^

    ReplyDelete