Kerana Si Bulat...

As salam hari Khamis... korang ok tak pagi ni?? Cuba tengok jari tangan korang ada berapa? 4 ke 5??  He he he, kalau ko nampak ada 4 jer... gi le basuh muka tu. Ni sume gara-gara si "Bulat" la ni kan?? Sapa si bulat?? Hek eleh.. tak kae tok tau kot?? Yang bulat-bulat tu, golek-golek atas padang... dia satu , yang kejor sampai berbelas-belas orang semata-mata nak rebut dia... ha ha ha si Bulat tu Bola le...


Niat ati malam tadi nak gak "skodeng" game tu... tapi mata aku terlalu mencemburui "diriku yang begitu berharga" keh keh keh.... lagi pun aku tak kesah, aku ada Encik Zaharin (pengulas tak rasmi sukan EURO 2012 ha ha ha) ko hade?? Dia rajin meng "hupdate" keputusan EURO... (agak nak jadik burung campok ke hape ko EZ?) paling tak ble blah... siap ada gambau, dan ada komen tukang amek boleh sekali pun ada.... ha ha ha...


So Spain dah mengorak langkah ke depan... kita tunggu jer la ya... sapa la yang akan bersaing dgn SPAIN... hu hu hu... ok le nak out dah NAK GI DATING NGAN ABG TORRES... dia tengah tunggu aku le ni... keh keh keh ^^


kaki.bola.yg.tak.reti.sepak.bola@paripariputih.blogspot.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

17 comments:

  1. hehehe. Spain menang VS Cristiano Ronaldo ek ? gigit jari laa boiprenggg i si Ronaldo tuu :D

    ReplyDelete
  2. Owh! kim salam angin jer le kat boypren you si ronaldo to ek.. ckp dgn dia len kali apply gel kat rambut dia tu lebih2 sket ha ha ha ^^ senang sket nak tanduk bola masuk gawang gol... :P

    ReplyDelete
  3. tough abang lukis2 kat tangan tu :)

    ReplyDelete
  4. a'a betul kata ety. Spain vs ronaldo..fuu..tgk smpai minit 85 still 0-0, lps minit 85 tu smpai 120 mmg xtau tgh tgk apa dh minda separa sedar dh last2 segar blk tgk penalti..haha..aih torres xmain...:(

    ReplyDelete
  5. Bitt: Yes darlin.. heartthrob PPP tuh keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  6. KOMIK: Ha aa... derang kata permainan SPAIN agak mengecewakan... ouch! tapi apa apa pun harap SAPIN akan mendahlui team lain (harap2 le kan) ^^ ya "retak seribu hati PPP abg torres x men - walaupun masa tu PPP tengah lena di ulit mimpi) keh3 ^^

    ReplyDelete
  7. layan gak smlm ngn husband :)

    ReplyDelete
  8. Mrs Eady : Majulah sukan untuk negara keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  9. haha.. fb ku di penuhi kekecewaan penyokong portugal :D

    ReplyDelete
  10. Nong Andy: Oh... aku hanya mampu berkata... sandi atu bah.. keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  11. bola ouh bola aku hanya tahu kau bulat tp malangnye aku lebih suka tengok senario hehe~ :P

    ReplyDelete
  12. L.o.L apakah?? he he he^^

    ReplyDelete
  13. terbaik laa.. spain vs budak bagak sorang tu, puas hati spain menang ^^

    ReplyDelete
  14. amboi... marah bebenor nampaknya saudara caliph kite neh he he he ^^

    ReplyDelete
  15. titew tak tengok pun PPP..ahaha

    ReplyDelete
  16. nasir same le ha ha ha ni baru lepas habis tengok ulangan dia... x leh tahan mata nak menunggu sampai ke subuh :P

    ReplyDelete
  17. aida bola zero tak tau hape.. haha.. time2 org tgk bola aida sedap je beraliur basi :P

    ReplyDelete