Last N3 Seblum Tidur...MY LUCKY FOLLOWER 1111

Aku sebenarnya dah lama nak post entry yang ini... tapi banyak sangat le halangan... sama ada aku terlupa atau kepenatan...  Sebenarnya aku tak tau la kan, secara kebetulan ke hapa... sekali lagi aku dapati orang yang bertuah yang aku tagged dalam entri-entri aku selama ni (tetapi yang ini aku tagged dia sebab adalah follower aku yang ke 1111, and it goes to you MR.KOMIK (ko hade no santeksss cenggini? ha ha ha), nama nick blog dia yang pertama masa aku kenal dia... (tapi blog yang ni, dia guna nama M Nasir M Nawi, tapi awat PPP click tak jumpa dah blog tuh??) Tapi apa-apapun KOMIK congratulations... you are PariPariPutih LUCKY FOLLOWER yang ke 1111 (jangan buat nomor ekor plak tau ha ha ha)....

Ini la nombor 1111 yang cantik dan unik itu... kelasss... 


Ok le PPP tak reti nak buat give awaynye entry... tapi ni lagu ni untuk KOMIK yang begitu LUCKY... (sorry aa x jumpa lagu Lucky untuk Lelaki keh keh keh)... ko hade?? :P 



WAITING FOR MY LUCKY FOLLOWER  NUMBER 1234... HU HU HU

lucky.mrs.white.fairy@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

6 comments:

  1. Wah sis bertuah sungguh Mr. Komik jadi lucky follower PPP.. Nak jadi lucky follower 1234 boleh tak sis? haha.. aida suka lagu nie.. best woo lirik dia kan sis? :)

    ReplyDelete
  2. haha.. aku terlepas nombor bertuah.. haha!

    *suka lagu lucky kat atas tu :)

    ReplyDelete
  3. hahahhaa...tq ppp tp smua ini telah dirancang dgn sempurna...konspirasi oh konspirasi.haha xda la...sebenarnya utk blog kopi pasta tu gne emel yg lain, yg blog komik tu emel yg lain...yg blog komik dh jd follow dh ppp cma yg kopi paste ni jer yg blom..ttiba pada suatu hr, singgah kt blog, tgk follower ppp dh cecah 1110 tu...dan ak pon berfikir'' wow, klu jd follower ni #1111, cantek punyer..dah la ak ske dgn no. yg ada 1 nih...hihi.so follow ur blog mggunakan blog kopi pasta..

    lagi stu, yg blog ppp nmpak aritu, bkn blog kita tp blog org len..tgh buat uji kaji dgn post n template die...

    ok tu je..thanks skli lg..itu smue konsprisai.hahha :P





    http://encikcopypaste.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. alamak! confues... oh konspirasi ek?? ha ha ha tapi what's done is done... tak leh tarik balik ha ha ha u are so mean :P

    p/s: tipah tertipu keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  5. Erkkk camni pon bley ka hahahahahah

    ReplyDelete
  6. Belasah jer le.. keh keh keh ^^

    ReplyDelete