Misi Tambah Lauk... Eh! Tambah Follower Part 2 ^^

Ok... the clock keeps ticking like a metronome... Fuhh! I guess, here comes my "insomnia" ha ha ha... Ok mata aku tak leh nak lelap... orang lain macam biasa dah tidur... tinggal aku sorang-sorang mengadap laptop... Otak aku ni tengah ligat berfikir, apakah next project or next entry PPP ni kan?? Fikir punya fikir maka tercetus la satu idea... (tapi tak pasti le idea aku ni bernas ke atau tidak) atau sama ada, dah ada blogger yang pernah buat cenggini sebelum ni...

Apa-apa pun aku tetap akan teruskan jugak misi aku ni... impossible pun, impossible la kan. Sebab dalam diri aku ni, dah sematkan motto: Nothing is impossible... Nak tau apa misi aku yang agak "weng" ni?? Ha ha ha aku nak buat satu Segment... Tambah Lauk... eh bukan Segment Tambah follower Bahagian ke 2 ha ha ha... ada bahagian ke dua tu der.... ko mampu ke?? 

Agak-Agak Korang La Kan... Sape Le Yang Amat-Amat Bertuah Merebut Gelaran Follower Ke 1234 Blog PariPariPutih ni Kan??


Target aku yang sebenarnya ada dua 1 nak upkan follower aku, dan dalam masa yang sama untuk mencari siapakah yang bakal menjadi follower ke 1234 blogparipariputih ni kan? Aku tak kira le, macam mana cara korang nak rebut gelaran tu... (tapi sorry beb no gift... aku ni kais pagi, makan pagi jer... ha ha ha lum mampu nak sponser hadiah bagai, tapi kalau alang-alang nak bagi, biar yang grand sket kan??) Kalau setakat nak minum "teh tarik mamak" kat depan kondo aku ni bole ler keh keh keh... ^^ Tapi tunggu aaa.. aku jadi "who wants to be a millionaire" keh keh keh ^^ ko hade pasang angan-angan cenggitu?? Aku ade... hu hu hu.

Nak Ke Jadik Follower Aku Yang Ke 1234??? 
Rajin-Rajin Le Usha... blog "sengal" ni ek


Caranya senang jer... aku malas nak menyusah-nyusahkan korang... (sebab sebenarnya aku yang malas hu hu hu, selain aku tau tenent kite ni bukanya selalu ok kan??) Jadi syarat aku senang jer.... Korang kena la follow aku... lepas tu tinggalkan komen (pada yang dah jadik follower... i tono, cannot repair mae.. keh keh keh)... Kalau sekiranya aku dah follow korang, then aku x leh le nak wat apo-apo... ABUDEN... he he he. Dan seandainya aku masih belum jadi follower korang sila tinggal kan komen dengan kata-kata macho berikut: YO PEPERI, LU LUM FOLLOW WA... (ingat kena guna ayat tu... tak aku x follow... ha ha ha takut...) you follow i beli shampoo FOLLOW ME la ha ha ha, pas tu ... jan lupa tinggalkan blog IP korang yang betul ye... jangan nanti aku tekan, sekali kuar blank... sat lagi, ko yg jadi blank aku kerjakan ha ha ha...

Jadik dengan cara macam tu aku tau la sapa-sapa yang aku lum follow lagi, dan aku boleh terus follow korang, kecuali masa aku nak follow tu rumah aku "blackout..." ko tunggu jer la sampai TNB sambung balik karen... ha ha ha "what the buang karen jer PPP ni", jimat masa dan tenaga aku..  dan bila dah cukup sampai follower ke 1234.. ko tengok jer la aku buat announcement... "anak sapa le ni" yang bertuah kan?? Ha ha ha... ko paham?? Aku pun tak paham kah kah kah.. tak paham tanya... jan diam, aku bukan pakar "psycho" reti baca-baca minda orang ni kan...

Kalau Ko Nak Follow Pastikan Ko Follow *Awek... Kat Dalam Gambau Bawah ni ok... selain dari gambau kat bawah ni.. bukan aku le tu.. (jelmaan aku kot) he he he

*Opps Bukan Awek, lebih sesuai dengan penggunaan kata nama "Makhluk atau NENEK", (keh keh keh...my BIG A to HIM ado aku kesah???" ~ ko hade ke??) 


ingat ni IP blog aku yang betul:
http://paripariputih.blogspot.com

Good Luck... All The Best... ^^ U Pollow I Pollow Back La... la..la..la..land... :P


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

16 comments:

  1. nk unfollow blk la blog komik tu, tunggu masa sesuai utk jd follower 1234 tu...kekekekeke...konspirasi :P


    http://encikcopypaste.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. komik: ha ha ha konspirasi jan x konspirasi.. ^^ hai terun naik jugek le follower PPP neh keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  3. hahaha...pergh...cepat bonar da nak sampai 1234 follower...ebat2...congratz...

    ReplyDelete
  4. Hey Noh ko asa berjaga lagi ni??? Ha ha ha cepat yg memerlukan pengorbanan masa titun ku :P

    ReplyDelete
  5. awek? (big q mark here) hahaha

    ReplyDelete
  6. Apai: Sila baca ayat sampai habes dulu la la la ^^

    ReplyDelete
  7. x kesampaian nak jadi follower bertuah tu sebab dah lama folomolo blog nie :(

    ReplyDelete
  8. Kotak Mancis: Apa nak pening2 create jer blog baru, pas tu leh la join he he he ^^ dimana ada kemahuan... di situ pasti ada jalan... ^^

    ReplyDelete
  9. semoga misi berjaya :)

    ReplyDelete
  10. org muo insyallah mudah-mudahan ^^ thanks

    ReplyDelete
  11. hahaha... kan aku ckp. nak follow smpai 2 kali hehehe.. nak wat satu link temp utk follow nombor bertuah tu hehehe

    ReplyDelete
  12. tepikir gak nak buat cam en kopipes. Tak pe aku tunggu hahahahahah

    ReplyDelete
  13. Nong: silakan silakan... la la la la ^^

    ReplyDelete
  14. Empayar Utama: Ha ha ha byk le yg nak "berkonspirasi" kat sini ade de de he he he ^^

    ReplyDelete
  15. Moga Misi Mencapai Objektifnya...

    ReplyDelete
  16. Insyallah Koding doa-doakan ye ^^

    ReplyDelete