My BIG THANK YOU to..


Bismillah & Assalamualaikum

My most beautiful and lovable, adorable bloggers... Your support continually giving me courage, to writes, tell stories, share my thoughts, my sad and happy moment, that i couldn't have imagine to have those in my PariPariPutihBlog... and for that I thank you for always be around, when I needed someone to guide me, share my stories and so on ^^ THANK YOU ALL and I dedicate this video especially for you ^^ Do spend your time to watch this short video of yours, which I did it myself ya, it's my personal touch ahaks! That's why you need to watch it (not from YOU TUBE la) he he he enjoy dudes!! ^.^


I will always remember the sweet friendship you extended to me, at a time when I needed it most. Thank you for your thoughtfulness and support


P/S: GUYS PLEASE FORGIVE ME, FOR NOT ASKING YOUR PERMISSION 
TO UPLOAD YOUR PICS IN THE VIDEO :p 


best.friend.forever@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

42 comments:

  1. Thanx...
    Moga PPP beroleh ramai follower dan juga pembaca di dalam blognya...

    ReplyDelete
  2. Sema to you Koding... suk-suk dah fofular blog Koding jan la lupa teman2 blogger ni ok ^^

    ReplyDelete
  3. thanks tag noh...smoga sentiasa berblogging k.

    ReplyDelete
  4. Noh Kodiang: No hal bro... you too keep on blogging... dah buat ke entri pasal insomnia tu?? keh3 ^^

    ReplyDelete
  5. Hahahahaha koding mmg gitew! Giler glamerr Kekekekeke heheheh byway thankiiiwwwwwww xoxo jgn lupa singgah salu hehe

    ReplyDelete
  6. Akak Pari-Pari memang sweet la. sangat menghargai setiap org yang menyokong akak. keep it up kak. happy blogging :)

    ReplyDelete
  7. big hugs ch000tz insyallah dear... always ^^

    ReplyDelete
  8. Ety: Ye dik... tanpa kawan-kawan bloggers sapa la blog PPP ni huk huk huk you too keep it up ya ^^ nite2 Ety...

    ReplyDelete
  9. ooo..dorang dah masok utube..hehe..saya nak pi masok blog dorang la pulak...kita terjahhh!!...hehe

    ReplyDelete
  10. sis so sweet :) thankz tau ada nama aida kat situ.. terharunya aida.. hilang demam sekejap ha.. hehe. sayang sis. <3

    ReplyDelete
  11. Mr Jagung: Silakan mereka-mereka ini memang bloggers sporting yang harus Jagung follow ^^

    ReplyDelete
  12. Salam PPP, Tak sangka nasir dapat penghargaan begini dari PPP, Thanks PPP semoga segala kebaikan PPP mendapat ganjaran yang berganda dari-NYA.. Amin...

    ReplyDelete
  13. nasir hamzah: amin... mudah-mudahan ye.. memang PPP sangat2 menghargai setiap seorang daripada kesuma blogger-blogger PPP tak kira sama ada jauh atau dekat... tanpa kamu semua siapalah PariPariPutih... semoga persahabatan ini akan terus berkekalan ye ^^

    ReplyDelete
  14. Aida: nama ni mana boleh sis lupa... sentiasa tersemat kemas disanubari (blh tak nak bermadah dimalam2 hari he he he)... you take care sis, sekarang ni musim demam tau.. tak lama lagi.. lagi ramai la org demam, demam BOLA ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  15. thank you mummy YaYan ^^

    ReplyDelete
  16. u'r wonderfull person like before...thanx anyway....belive me u'r always crauded by someone important for u...

    ReplyDelete
  17. P#eonix: I'm touched :( lama sungguh ko x bw kat sini, i hope you doing good in life... thanx, for me everyone is very important, doesn't matter who you are... and where you came from, thank you so much for dropping by... take care... rajin2 bw kat sini eh?? ^^ you will always be my blogger buddy ok!

    ReplyDelete
  18. sweet la cik PPP ...

    salam persahabat dari saya..

    ReplyDelete
  19. Hulo fiqas thanks salam perkenalan jugek from PPP ^^

    ReplyDelete
  20. dkna tak ada ponnnn :9
    eheeheeeee

    ReplyDelete
  21. Adylia Qarissa: Alo lo lo jan majuk ye insyallah next time PPP akan masukan sabar menunggu ok ^^

    ReplyDelete
  22. Anonymous7/6/12

    So sweet!!! Thanks a lot !!!!
    I'm speechless...

    ReplyDelete
  23. So sweet!!! Thanks a lot !!!!
    I'm speechless...

    ReplyDelete
  24. Nice one Nek ! Thanks for the Advice

    I wish PPP will be more prosper with gazillions of follower.. :)

    ReplyDelete
  25. Adehhh x ley bukak plk that video...

    ReplyDelete
  26. tqvm, sangat terharu.

    ReplyDelete
  27. to miss/mr TANPA NAMA you are welcome ^^ me too coz i'm not sure whom i talking too he he he

    ReplyDelete
  28. hanif haaa so you are the one tanpa nama he he he you are welcome ^^

    ReplyDelete
  29. APAI: You are welcome ^^

    I wish PPP will be more prosper with gazillions of follower.. :) amin.... ^^

    ReplyDelete
  30. LidiaSuraya: try update your flash ^^

    ReplyDelete
  31. delarocha: you are welcome ^^ glad u like it =)

    ReplyDelete
  32. again, sori lmbt.. saye bizi nak exam ni
    again, PPP wat saye terharu sgt!! tak tau nak ckp pe dah.. tenkiu sesangat!!

    ReplyDelete
  33. BP Boy you are welcome... tak pe exam perlu diutamakan, blogging can wait he he he hope you've done your best ya... ^^

    ReplyDelete
  34. di tengah malam yg bening ini.. berukbandku seporting sekali
    barulah berbeluang menikmati
    video dari cik Pari-pari

    *wah.. aku jadi rindu dgn header one piece!

    ReplyDelete
  35. Nong: Ni entri reply aku yg last malam ni.. ha ha ha sorry lambat balas... tak perasan bah.. ^^ semoga perkenalan kita ni berkekalan ye you are one of my BESTES (bule guna ayat ni? oh my english) dlm blog ^^ and i thank u for that =)

    ReplyDelete
  36. Akak, u make me Terharu.. Ohmai... nak meleleh plak airmata arjuna ni... hukhukhuk... sebak...
    *sory late comment sebab bru balik bercuti...)
    masih sebak dengan entry ni... tp knape x guna gmbr korn yg real.. uhuk3

    ReplyDelete
  37. Korn: You deserved it! Dah lama Korn jdi follower akak walaupun kita jrg chat, pasai gambau tu mana la akak nak cekau it's very spontaneousnyer video... terfikir terus buat... that's how i appreciate my blogger buddies, nak wat give away tak reti.. hope u like it ^^

    ReplyDelete
  38. rajin edit2 & simple suwiit jaa video tu.. arigatou kakak ^^

    ReplyDelete
  39. Caliph: Arigato gak keh3 ^^

    ReplyDelete