NINI THE SPAMMER...

"NINI HACKERS" STOP spamming me 

WADDAHEY!!


I HATE HACKERS!!!

nasib bek ada MacGyver hu hu hu
aligato aaa..


JANGAN LE KO NAK TEKAN2 LINK SI NINI TU... 
AWAS DIA MUNGKIN AKAN GUNA NIK LAIN PULAK :p

protection@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

44 comments:

  1. ingatkan spam tu span hehe, mmg menyusahkan spammer nie

    ReplyDelete
  2. yup just careful tapi dia mungkin guna id lain... :P klw ada antivirus selamat la..

    ReplyDelete
  3. adoiii....pernah kena hacked. Sakit hati betul. Siap sumpah diorang tu kena cirit birit seminggu...hahaha..

    ReplyDelete
  4. kus semangat...huhu...kalau tekan ape akan jadik?

    ReplyDelete
  5. Salam.. selamat akk gtau..baca gak pa yg Nasir Sankuwik gtau kat fibox kak..fuhh..camat offline jap tdi,hehehe

    ReplyDelete
  6. yana: sabau sabau... tapi padan muka hackers tu ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  7. Permata: kalau tekan dia meletop KEBABOOO ha ha ha tak ah.. dia boleh ambil ID & Your blog password

    ReplyDelete
  8. Lana: nasib lappy ni ada anti virus.. sbb x leh nak click pung...

    ReplyDelete
  9. Teruknyaaa. Nasib saya tak tekan link2 pelik :D hee

    ReplyDelete
  10. Sally Yatiey: Dalam dunia ni ramai jer orang yg cenggini :P

    ReplyDelete
  11. mcm mane nk tahu...:[

    ReplyDelete
  12. sis kena always update antivirus sis.. kalau update selalu antivirus dapat block.. kalau jadi terclick jugak cepat2 ubah pass :)

    ReplyDelete
  13. thanks untuk info nih :)

    ReplyDelete
  14. jia: yup betul kata Aida Omar... kena update antivirus paling2 pun kena selalu tukar password

    ReplyDelete
  15. Aida: Tu la akak tadi sebenarnya tekan dah 4-5 kali :P nasib ada antivirus...

    ReplyDelete
  16. Dulu Kini: sharing is caring ^^

    ReplyDelete
  17. giler jahat. psiko ke ape ni?
    anyway tq PPP for info. :)

    ReplyDelete
  18. aih.. mcm2 sungguh

    ReplyDelete
  19. Chic Na: Ya bukan setakat jahat, psiko malah giler kentang... keh3 ^^

    ReplyDelete
  20. oopet: ni le namenye JENAYAH DUNIA CYBER :p

    ReplyDelete
  21. Salam ppp, Nasir dah pernah kena, masa tu si hackers ni buat iklan kat tempat ping blog di Facebook.. Iklan dia berbunyi camni ' INGINKAN PASWORD YANG KUAT DI BLOG ANDA?' jadi nasir pun kliklah link tu, dibawanya nasir ke ruang login blogger, nasir yang tak tahu apa2 terus masukkan email dan pasword.. pastu dia suruh masukkan lagi, genap 1minggu lebih kurang terus tak boleh bukak, rupanya dah kena hack.. tanya ngan kawan blogger kat fb dorang cakap hackers tu dah wat pissing link..(lebih kurang gitulah ayatnya.. pastu dorang nasihatkan kalau nak login ke apa pastikan link kat atas tu ada tulis https.. dan pastikan link itu berwarna hijau.. erm, tapi apa boleh buat semua dah terlambat.. macam nak pengsan dibuatnya bila blog nasir di hack masa tu.. last buat blog baru.. (yang sekarang nilah)..

    erm.. sori ek ppp terkomen panjang berjela lah pulak..hehe..

    ReplyDelete
  22. Serius lerhh ? Blogger Hanum yang satu lagi dah kene HACK ! Tak tau lerhh siape yang HACK tuhh . Dia just keluar ROOT RAIDER was HERE ! tuhh yang nini punye ke ?

    ReplyDelete
  23. Eija Hassan: Cama-cama he he he ^^

    ReplyDelete
  24. Nasir Hamzah: Tak pe lagi bagus at least bila org baca so derang akan lebih berhati2 spam/hackers ni bukan jer ada kat blog boleh kata kat kebanyakkan social network mesti ada kuman-kuman halus nie he he he ^^ thanks jugak sbb sharing ngan bloggers len ya

    ReplyDelete
  25. Farrah Hanum Kamarudin: Tak pasti lak PPP tapi hackers ni bukan sorang jer.. tapi byk sebenarnya... to be save pastikan ada antivirus yg update kat pc/lappy ya.. ^^

    ReplyDelete
  26. jht pny nini..huhu..thanks for info..dah la fav nak click link-link nih..hehe

    ReplyDelete
  27. fuuuufuuuu dh buat entri sal ni..lama tol ambik masa...

    http://encikcopypaste.blogspot.com/2012/06/serius-awas-jangan-main-klik-sahaja.html

    ReplyDelete
  28. miss fluffy: hati hati okeh jgn sampai terperangkap ^^

    ReplyDelete
  29. leakedknowledge: yup saw it.. hopefully ramai yang aware of this.. klw tak sian jugak derang.. thanks for sharing ^^

    ReplyDelete
  30. Info yg bagus.....
    eerr....antivirus sy x berupdate lg...
    Pandai betul la depa ni buat keje pam mengepam ni ye....huhuhuuu

    ReplyDelete
  31. Karukord Jagau's: Ye klw dapat jangan ada diantara blogger2 lain yg terpedaya... klw tak kesian derang... mmg dah ini kerja dia tu yg terror sgt2 tu he he he ^^

    ReplyDelete
  32. Cik pari-pari,

    blog kamu glamour sebab tu di nak kacau :)

    bagus sharing ni, sayanglah kalau blog dah kena curi.

    *akan lebih berhati-hati pada masa akan datang :)

    ReplyDelete
  33. Nong: Kalau nak kire glamour byk lagi blog2 yg lebih ramai follower, lebih hebat, lebih happening and lebih glamoru dari blog PPP ni.. hu hu hu tu la.. sbb aku bw tadi bagi warning kat derang semampu yang kau terdaya.. tak mo derang jadi mangsa.. ^^

    ReplyDelete
  34. sharing is caring n loving :)

    kamu seorang yg loving n caring :)

    ReplyDelete
  35. Nong: Ahaks... ye ke?? Baiknya haku keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  36. kat blog sop pun sama.. besepah spam..
    x larah nak delete...harap2 kwn check link dulu sebelum tekan.. :)

    ReplyDelete
  37. takut dia tukar nick name lain la la..anyway thanks ye gtau :)

    ReplyDelete
  38. tengs 4 da info bebeh ..
    kalaulah aku bole HACK spammer tu kan besh :)
    HACK sapai cirit ..hahahhaha!!

    ReplyDelete
  39. sop: sabau jer la kan.. nak wat camner he he he ^^

    ReplyDelete
  40. zana: yup cuma hati2 la ye u r welcome ^^

    ReplyDelete
  41. CikZaitul: You are welcome bebeh he he he ^^ ya you wish! depa tu hotak gelige... tapi tak gunakan pada saluran yang betul :P

    ReplyDelete
  42. td mai jumpe dia nie lg,dia guna nickname lain..bahayaaaa sangatttt......

    ReplyDelete
  43. aisey, kes giler cmni, huh...

    ReplyDelete