Pabila Larut Malam....

Bismillah
Assalamualaikum 
Salam Hari Jumaat

Apa khabar warga kota??? Ada sihat ka?? Aku rasa-rasa la, hari ni mesti ramai jer yang tuang kerja dek "penangan" EURO... tul tak? Ahaks... Manakan tidak, semalam fibox aku tu sunyi sepi jer, dah macam pekan KOBOI kena tinggal... punya la boring "baban", sampai aku terpaksa mendengar lagu CHICKEN DANCE... (he he he ko hade?).

Tapi nasib bek jugak le ada si ENCIKCOPYPASTE a.k.a EN KOMIK yang sudi entertain KEBOSANAN aku tu... dia siap ajak aku baca komik seram lagi... (walaupun ianya hanyalah sebuah comic online, tapi  cukup untuk mencairkan setiap isi padu sel-sel darah dalam tubuh badan ko, yang bisa mengalir laju menerusi injap2 jantung lu itu... acap kali ko scroll mouse ko, ke bawah dan bawah, dan bawah... ha ha ha... kira habis seram dah tu).

Ada dua komik seram (from Korea) yang dia bagi aku baca... punya la konon2, dalam hati kata, eleh... komik jer kan... Ha amek ko! Last-last menjerit sorang-sorang aku malam tadi... keh keh keh... adooi... nak tercabut jantung aku tau tak? Dah le tengok sorang-sorang kul 12 malam, malam Khamis lak tu... ada ke tak seram?? 

Sila klik sini untuk baca : Bongcheon-Dong Ghost 
(AWAS IBU PEGNENT & PESAKIT JANTUNG TIDAK DIGALAKKAN MENONTONNYA)


Sila klik sini untuk baca : Ok-su Station Ghost 
(AWAS IBU PEGNENT & PESAKIT JANTUNG TIDAK DIGALAKKAN MENONTONNYA)


P/S: KESANNYA HINGGA SUBUH TADI MASIH TERNGIANG-GIANG, CITER TU DI BENAK KU.. 

aku.memang.penakut@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

17 comments:

  1. weh.. aku minat ni :)

    ReplyDelete
  2. Nong oleh sebab ko minat jan lupa follow Encikcopypaste tu...

    ReplyDelete
  3. pernah baca dah komik tu.. berpinau mata.. hahaha.. serius pandai org tu buat komik gitu kan sis.

    ReplyDelete
  4. Aida ha ha ha pandai tu satu hal.. ni bila tengok tu meremang tengkuk.. akak semalam siap jerit sorang2 sbb tak sangka le siap ada munyik2an mcm citer Juon la plak keh3 ^^

    ReplyDelete
  5. er.. berat la wedsite tu. kompom susah nak buka kat umah :(

    ReplyDelete
  6. alo lo lo cian ko... nnti bila2 ko gi CC uploadla... jgn lupa bwk link dia sekali.. ha ha ha x pun tukar je ko punya tenet tu bagi yg power root sikit hu3 ^^ aku kat umah pakai TM kat opis unifi ^^

    ReplyDelete
  7. Wah ini sudah bagus untuk nasir baca, nasir memang minat banget seram2 ni..hehe thanks ppp dan nasir komik..sebab berkongsi...

    ReplyDelete
  8. nasir hamzah: ye la sesuai la korang berdua... nama dua-dua sama, and dua-dua minta citer seram ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  9. Dulu memang minat baca cerita fisyen dan hantu...Ok saya singgah baca!!

    ReplyDelete
  10. Hanif silakan2 jan lupa support kawan blogger kita tu jugak ye EncikCopyPaste tuh ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  11. dah pernah tengok komik ni....memang seram betul kalau tengok malam buta

    ReplyDelete
  12. Ahmad Haziq Azlan: Sempat jerit ngan tekup muka dengan bantal tak?? Ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  13. heheheh..
    tengs info nih..
    pasneh layan lah..

    ReplyDelete
  14. ppp , asal aku xleh bace haa ??
    duh -___-"

    ReplyDelete
  15. ok dpt bace..besh !!!

    ReplyDelete
  16. boleh baca dah kan?? heh3 x yah dah aku komen pajang2 he he he ^^

    ReplyDelete
  17. finaly!

    tadi di opis uda tgk yg 2nd nya komik tu. masa tu nda tekejut pasal volume speaker kontrol. maklum di opiskan haha

    around jam 12 mid nite aku buka link pertama citer budak sekolah tu.. weh..weh.. dgn volume speaker yg kuat lagi tu macam mau luruh jantung bah ekekeke...

    *lepas tu pc hang kajap.. pc pun ikut tekajut kali :p

    ReplyDelete