PPP Doo-dols, Ko Hade??

Ha... orang lain ada doodle art... bagai kan... haku?? No! No! No! I don't have any skill on the doodle arts... "dodol" yang makan  time hari raya tu aku tau le... keh keh keh... ok lah... ni aku nak share ngan korang doo-dols aku untuk tatapan korang... doo-dols aku ni tak boleh gerak ye, animasi ke hapeh, tak de... dia still jer...(tapi kalau ko nak jugak dia bergerak, aku cadangkan ko gerakkan lah sendiri kepala ko kiri dan kanan ~ haaa... grenti doo-dols aku tu nampak ala-ala 3D movie kan) ha ha ha jom kita tengok comel ke idak doo-dol aku ni kan?? Ha ko hade?? 











 ERK! TAPI KALAU DOO-DOLS AKU NI... BERGERAK2 TENGAH MALAM..
HARUS AKU MASUK BEG PLASTIK DAN SAY HI! HI! BYE! BYE! TAK MASUK MAILAIKAT WEH ADA ARCA YG MENJERUPAI MANUSIA NI KAN (SILA LA SHARE PADA SESIAPA YG TAHU HUKUM MENYIMPAN ANAK2 PATUNG KAT RUMAH)


the.cutest.fairy.on.the.earth.he3@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

24 comments:

  1. memang comel...

    kalau patung berung tu boleh bah kan PPP :D

    ReplyDelete
  2. nda tau aku bah... tapi ada yg separuh2 cakap klw dibuat mainan, ok je tapi, klw buat perhiasan yg nda bule... tak to aku mana yg betul :P

    ReplyDelete
  3. hahaha seram je kalau dia boleh gerak2 tengah malam.. takut dh tentu

    ReplyDelete
  4. takut aku....! teringat Chucky Child Play...

    ReplyDelete
  5. babycomel: tul tu.. cantik belakang kira keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  6. ha ha ha Babarin ko pun tengok gak ke citer kengkanak Chucky tu?? keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  7. comel memang comel..tapi takut la mlm nnt takut dia gerak2 lak haha...

    ReplyDelete
  8. zana: ha ha ha siap panggil zana...zana... wa ka ka ka ^^

    ReplyDelete
  9. terror la ppp ckp style sabahan huhuhu.. :D

    ReplyDelete
  10. Nong adu sandi bah kamu ani... aku uda byk kali ke sabah.. ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  11. cantik gilaa mereka. almost pefect. hidung mancung, mata cantik, bibir seksi. comel betul. esp yg first tu :D

    ReplyDelete
  12. ikut apa ustaz ajar dulu,kalau wat mainan boleh.kalau simpan je tu memang takleh sebab dah macam simpan patung berhala.hmmmm

    ReplyDelete
  13. Comelnya... nak satu leh..eheh

    Oh blog ppp pun penah kena removed gak eh?

    ReplyDelete
  14. Ety: Kannnn??? tapi still tak leh lawan cipataan Allah s.w.t :)

    ReplyDelete
  15. aReLaN: Yup PPP pun rasa mcm tu jugak... tu sbb tak digalakkan, selain dari malikat tak masuk rumah kita :P

    ReplyDelete
  16. nasir: sapa doo-dols tu ke PPP?? keh keh keh ^^ nak jugak enterprame gitu ha ha ha ko hade?? eh PPP nye bukan setakat kena remove kena hacked terus daaa... :(

    ReplyDelete
  17. ni smue peneman utk jejaka FOREVER ALONE :)

    ReplyDelete
  18. KOMIK: alo lo lo sian... rumah PPP byk teddy nak tak?? he he he cakap jer warna apa nak coklat pink.. mcm2 ado... tapi patung2 mcm tu... tak dok menyeramkan :|

    ReplyDelete
  19. huhuhu...cute pulak patung tu yer :)

    ReplyDelete
  20. tallif: ha aa mcm dah rupa org betul... tapi mca agak ala2 gerun le sikit :P

    ReplyDelete
  21. cumil do-dols .. kalo kite muka camtu erk :P
    tp kite suke teddy bear xD
    lalala bunyi gedikss nie bha ;P

    ReplyDelete
  22. Michelle: Aku pun... patung ni ko peluk tak leh wat mcm bantal.. teddy bear boleh he he he ^^

    ReplyDelete
  23. salam kenal...
    follow 1262,..
    pleas follow back..
    http://perpustakaandinaskelautandanperikanan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. terima kasih nugroho... iya akan di follow tapi ngga bisa dong ada kesilapan teknikal pasti deh aku akan follow kamu ya... harap saber... ^_^

    ReplyDelete