R.I.P KiCi

Hi peps... hari ni 24 June, 2012... PPP rasa amat kehilangan... di atas kematian HAMSTER paling PPP sayang... rasanya cukup 6 bulan PPP bela dia... now semua dah takde... no more dia berdiri dan berlegar-legar untuk diberi makan... (everytime I came back from work) no more lagi dia menyondol2 kat cage tu, suruh diusap badan dia tiap kali dia makan...

Tapi dia pergi jugak... no wonder dua tiga hari kebelakangan ni... he looked a bit sad.. banyak termemung... kurang berlegar2 and ride the cycle... rupa-rupanya dia tahu dia nak pergi kot... ok la.. tak mampu lagi nak tulis pasal dia... sbb air mata ni dengan sendiri mengalir each time teringat ke dia..

See the empty spot?? That was the last place he laid down..


He looked as if he was sleeping..


Last prayer before you go... :(


.... can't even look at it...


farewell...


KICI...


R.I.P My Love, You'll Always In My Heart... Always... :(


kici.the.hamster@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

18 comments:

  1. Semoga jasa baik PPP menjaga KICI akan dibalas oleh Allah swt

    ReplyDelete
  2. beli kici yg lain ok..

    ReplyDelete
  3. join nangis sob..sob..sob...

    ReplyDelete
  4. Biasa la tuh, setiap yg hidup pasti mati..setiap yang mati pasti diadili...so, tawakkal je la...pasni takyah bela binatang...bela robot...robot tak mati...binatang plak nak idup bebas...

    ReplyDelete
  5. Thanks tallif insyallah... semoga dia lebih happy kat "sana"...

    ReplyDelete
  6. komik: thank u for everything you always be around when i needed a friend...

    ReplyDelete
  7. EZ: thank you ya for your support... i don't think akan ada pengganti spt kici :(

    ReplyDelete
  8. Nong: ya dulu pun aku ada kucing yg aku sayang sama caler mcm Kici.. tapi itu dah lama2 sgt.. skrg aku kehilangan kici pula.. :(

    ReplyDelete
  9. Ye Noh, ppp redha... tapi nak beli robot rasanya tak kot...sbb robot itu mesin x de perasaan ... :/

    ReplyDelete
  10. hmmm...pastu beli la sangkar besar sikit..takpon buat habitat kat belakang rumah...leh dia idup gembira...buat kecik ntuk dia n anak bini dia pon ok...

    ReplyDelete
  11. takziah..

    beberapa tahun lepas, my rabbit also r.i.p

    ReplyDelete
  12. caliph: sorry to hear that... only those yg ada pet knows how you feel when it dies... :/ thanks ya for ur support...

    ReplyDelete
  13. kesian dgn die ..
    comel. takpe la PPP bela yg lain pulak.

    ReplyDelete
  14. Michelle... PPP rasa macam dia masih hidup jer :( pgi tadi pun gi office terpandang2 dia berlegar2 dlm sangkar tu... :(

    ReplyDelete
  15. alaaa cian kici:(
    sabarlah ye..phm perasaan bila pet ksygn kita mati.

    ReplyDelete
  16. fluffy :( aku sayang dia.. skg ni aku rasa rindu kat dia.. :(

    ReplyDelete
  17. Kici i love u and i miss u T_T
    sedihnya teringat kat chubby aida dulu.. bela dekat 1 tahun jugak la..

    ReplyDelete