Sebulan Hidup Ku Bergelumang Dengan...

Lepas satu satu, cabaran dan dugaan datang menimpa hidupku... Sehhhh... perlukah aku mengeluh dengan semuanya ini?? Walau mulut berkata TIDAK... tetapi hati tak dapat nak MENOLAK... aku... aku, benar-benar di dalam DILEMA... 

Namun aku tekad, suka atau tidak aku tetap harus membuat pilihan... adakah aku memilih... SEPANYOL atau PORTUGAL??? Arggggggg!!! Waddehey!!! Dalam keadaan begini aku dengan berat dan separuh hati, rela dalam terpaksa, untuk melepaskan "kekasih hati" ku si Ronaldo, demi memberi laluan kepada "kekasih baruku" Torres... (he he he jan jeles aaa...)

Sob! sob! sob! Nampaknya sampai di sini sajalah hubungan kita Ronaldo ku... aku terpaksa melepaskan mu.. keh keh keh... setelah hatiku sebulat suara, mengatakan bahwah Torres, kaulah kini yang bertahte di hati ku... Sebab nape aku pilih SEPANYOL?? (biorle rahasie ahaksss)! Dan selama sebulan ini jugek le haku terpaksa bergelumang dengan perlawanan-perlawanan hebat EURO di TV.... bergelumang dengan bola-bola, padang-padang bola, jersi-jersi bola.... and there goes my Celebrity MASTER CHEF show... oh no!! 

Dengan itu secara rasminya aku ingin menyatakan sokongan padu PPP kepada team PILIHAN IAITU PASUKAN SEPANYOL... semoga Victory akan menyebelahi korang.... kalau kalah siap ko.. KITA BAKO! KITA BAKO! keh keh keh...

Yiihaaaaa!


Ni semalam nyer keputusan... and breaking news 
(tak le latest pun sebenarnya) Russia 4 - 1 Czech...


Tengok la sampai lebam mato... keh keh keh...


Malam ni jangan lupa BELANDA vs DENMARK 
kul 11.55 malam.... lebam terus mata jadik PANDA 
keh keh keh



Hek eleh! Ni apa kes?? England?? 
Boleh menang ke??? Keh keh keh itu la kalau dalam satu rumah, memasing lain-lain kepala.. ha ha ha Hidup SEPANYOL... la la la la...


makanbola.tidurbola,lama2mukajadikbola@paripariputih.blogpsot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

22 comments:

  1. wa! ingtkan ape , lols PPP ! ape2 pon smuga pasukan pilihan PPP menang ! kalu ta , ana ikut samo bako dorg ! hohoho ~

    ReplyDelete
  2. ehhh torres tu kita pumya la...hhaha

    ReplyDelete
  3. ana nana: ye bagus... nanti aku sedia kan mancis... kita bako kita bako keh3 ^^

    ReplyDelete
  4. leakedknowledge: la ye ke?? ahaks... tak pe le PPP dgn MKP kan sehati sejiwa... sampai football player pung suka yg sama?? tak cenggitu?? keh3 ^^

    ReplyDelete
  5. Minat Euro? hee. Saya malam tadi tengok bola kejap. Tapi tak minat pun. ^_^ Semoga pasukan pilihan PPP menang :D

    ReplyDelete
  6. Sally Yatiey: Terpaksa minatkan dah majority lam umah PPP ni peminat bola... he he he ^^

    ReplyDelete
  7. aku ingatkan pakwe mana yag lari!! Rupanya peminat bola yang tegar!!! hahahaha.

    ReplyDelete
  8. Hanif tu le susah bila ramai no pakwe ni kan... keh3 ^^

    ReplyDelete
  9. ahahahaha... kau curang pada ronaldo dan berpaling pada fernando ya?

    *Paul the octopus dah RIP so sapa voluntier jadi pak nujum sekarang?

    ReplyDelete
  10. Nong: Aku berlaku curang dalam keterpaksaan, ahaks... sbb klw aku tak curang aku lagi curang pd kelab bolah kesayangan aku En Chelsea hu hu hu ^^ selamat tinggal Ronaldo hu3 ^^

    ReplyDelete
  11. Ahmad Haziq Azlan: Tak minat bola, cuma minat pemain bola jerk! he he he ^^

    ReplyDelete
  12. Ahmad Haziq Azlan: Tak minat bola, cuma minat pemain bola jerk! he he he ^^

    ReplyDelete
  13. sy minat pasukan yang akan juara nanti..ok x?haha

    ReplyDelete
  14. Permata: Boleh...jer ha ha ha suketi le... masing2 nyer minat keh3 ^^

    ReplyDelete
  15. hehe...very xde kene mengene man utd..keke

    ReplyDelete
  16. sape menang itulah yang akak minat.. hahaha.. serupa tak payah tengok..

    ReplyDelete
  17. APAI: Ahaks... mmg le very xde kene mengene man u... keh3 ^^

    ReplyDelete
  18. AIZAMIA3: hu hu hu boleh jerk... mana-mana yg patut le kan ha3 ^^

    ReplyDelete
  19. Ngantuk la nanti pergi kerje...

    ReplyDelete
  20. Koding: Ngatuk tak pe lagi jan sampai yg tuang kerja terus dah la ye ^^

    ReplyDelete
  21. sbb suka team barca.. sy pilih spain laa ^^

    ReplyDelete