Segment Tambah Lauk... Eh Follower Versi The Avengers...

Ha ko hade ke The Avenger-Avengers ni?? Ha ha ha haku hade le.... keh keh keh.. ari tu aku dah buat Segment Tambah Lauk Versi Wonder Girls untuk "geng-geng" hawa PPP kan... ha berbakul-bakul aku dapat balasan dan ucapan Aligato... keh keh keh (sila meniarap dan kuak lentang sebelum muntah). Kau mampu ko?? Ahaks...

Dah le malas aku nak mengarut panjang-panjang... straight to the point la kan... hari ni punya segment tambah follower, aku buat khas untuk "geng-geng" adam aku pulek... kelasss ko... dah hawa adam lak kan??? Jadi untuk segment tambah menambah ni....  aku pilih derang sebab, depa ni geng blogger aku yang paling kamceng... aku buzz jer kat fibox mesti derang datang balik, aku balik jer mesti derang lak buzz aku ha ha ha apakah... 

Eleh... aku pilih derang ni sebab... SUKATI AKU LE.. HA HA HA KO HADE?? DAH JOM KITA TENGOK  SAPAKAH THE AVENGERS SI PPP



CAPTAIN AMERICA


a.k.a 
(Oleh kerana EnKopiPasta ni suka sangat tanya aku, suka tak kat Captain Malaysia he he he?? Maka sebab itu jugek la aku sarankan memae, sesuai le aku gelarakan dia Captain Amerika kan kan kan komik?? he he he)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IRON MAN

a.k.a
APAI 
(asal tengah chat kat fibox jer mesti dia cakap jap aku nak out jap nak jadik Iron Man... apakah... rupe-ruepnye nak menggosok baju.. ha ha ha Apai baju aku tu dah berbukit bila nak gosok?? keh keh keh)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAWKEYE

a.k.a
(ni orang Johor ni, aku baru jadik follower dia dalam minggu ni, tapi macam dah kenal 20 tahun.. he he he ko hade?? Mungkin sebab aku le, org pertama yg join dia punya contest keh3)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ANTMAN

a.k.a
(Dia pun org Johor, ni aku rasa ramai yang dah kenal kot... dia suka sgt dengan menda-menda mistik lagi seram ha ha ha nasiB bek gambar profile dia x menyeramkan ~ sorry aku x dek gambau betul dia.. ni jr ya aku ada... ko anggap jer le muka dia macam mamat kartun kat bawah ni ek.. keh keh keh)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
THOR

a.k.a
(alo lo lo mamat ni agak pemalu ye.. ha ha ha suka merendah diri... ok dia ni masih single and available sapa-sapa nak berkawan sila la hantar borang pinangan keh3 dia yg sebelah kanan tu.. aik THOR ko karoke lagu hape tu.. lagu NARUTO KO?? HA HA HA) 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
THE HULK

a.k.a
(ha aku gelarkan aReLan THE HULK, sebab dia cakap ma aku dia suka sume menda2 yang warna hijau.. nak hijau lagi nanyi le lagu Zainal Abidin HIJAU he he he)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
NICK FURY

a.k.a 
(Si Koding ni pun aku x penah la tengok gambau dia.. tiap2 hari kalau aku BW kat blog dia... aku hanya disambut oleh jejari runcing dea yg tengah menaip keh keh keh)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

LAST BUT NOT LEAST
BLACK WIDOW



SAPA LAGI... KALAU TAK AKU LE... KEH KEH KEH (HABES.... AKU DAH PROMOTE BLOG ORANG... MESTI LA MAK NAK PROMOTE BLOG MAK JUGEK NOK... HA HA HA JAN LA KO JELES, SEKIRANYA WAJAH AKU ADA IRAS-IRAS BLACK MAMBO... EH BLACK WIDOW DI ATAS TU (HU HU HU... SILA RAMAI2 BUAT TERJUN TIRUS, DALAM KOLAM DEPAN RUMAH  HANTU KAK LIMAH...)



SILA LAKUKAN "BW SAMBIL FOLLOW" SEKARANG!  SEMENTARA STOCK MASIH ADA!!! LAI! LAI! LAIKARTONG!! KEH KEH KEH...SEGMENT TAMBAH FOLLOWER VERSI THE AVENGERS


segement.tambah.lauk@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

32 comments:

  1. erk speechless...xtau nk habaq apa..dtg skli lg bru komen blk la :)


    http://encikcopypaste.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. KOMIK why so speechless captain america?? tak yah habaq apa-apa la kalu dah lagu tu noo..hu hu hu... ^^

    ReplyDelete
  3. rasanya my pic plng besaq kt situ dan muka apai yang besaqq antara kami smue..hahahhaha :P

    http://encikcopypaste.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. o... cik pari-pari pilih yg encom2 a.. hehehehe...


    * ni kali versi avengers? aku hader? ekekekeke.. tak hader.. :p

    ReplyDelete
  6. komik: syarat wajib tayang dari LEMBAGA PENAPIS FILM NEGARA... GAMBAR HARUS TERANG, JELAS DAN BESAR SESUAI UNTUK TONTONAN UMUM keh keh keh ^^ oh apai tu mmg dari dulu gambar dia cenggitu BESAU :p

    ReplyDelete
  7. Nong: cuba ko tengok betul2, semua handsome ke?? tu Nick Fury tu.. tah encem pung keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  8. ahahaha... yg haku maksudkan yg encom2 tu.. muka real blogger-profile pic tu. yg profile pic jari-jari tu memanglah x encom sebab x nmpak muka haha.. yg guna profile pic katun tu pun encom katun tu hehe..

    dan ada lagi sorang x encom.. tetapi lawa.. siapa tu eh? heeee...

    ReplyDelete
  9. koding jadi nick fury.. steady laa, hikk..

    speechless tgk wjah sbenar black widow ^^

    ReplyDelete
  10. huhu .
    hebakk hebakk sume .

    www.munviolettaxious.com

    ReplyDelete
  11. caliph: sebenarnya PPP x tengok pung citer Avengers ni keh keh keh ^^

    alo lo lo speechless?? aden sedihnya PPP ^^ hu hu hu...

    ReplyDelete
  12. CikMunBlogger: Hebak! hebak! jugek... jan lupa follow derang ok ^^

    ReplyDelete
  13. Nong Andy: Ha ha ha memang encom2 tapi hati-hati separuh tu suami orang ha ha ha klw nak tau.. yg mana satu kena la selidik sendiri :P

    oh yg sorang tu.. dia tu mmg selalu terlebih perasaan santan keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  14. Salam PPP entah napa nasir baca sambil tergelak2 plak.. kelakar benor ppp yer.. ko hader.. ayat yang malatop gitu lorh..haha..

    Nasir terkejut gak bila lana panggil nasir ATMAN.. haha, dah nasir memang minat mistik nak wat camana, kehkeh..

    Encom kan nasir soleh jer.. haha.. thanks eh ppp tak tau nak cakap apa nama nasir tetap ada dalam entry ppp..

    ReplyDelete
  15. nasir hamzah: BFF forever itu jer, apa-apa pun, kita ni kan dah macam adik beradik... kan so no hal... tanpa you all sume yg sering singgah kat fibox and lepak2 kat blog PPP ni, maka akan suram le blog PPP ni.. so appreciate kita punya silaturahim ni ok? semoga berkekalan la semua aminn... ^^

    ReplyDelete
  16. hahahaha ok lah tu. tapi dalam avenger ni aku minat watak si hawkeye tu mgkin sebab di guna busur panah tu. mcm robinhood plak.

    ReplyDelete
  17. Telor Power: Ha ha ha nasib ko lambat masuk kalau tak.. ada lagi tambahan T Avengers... SuparMan keh keh keh walaupun x dek dalam list... ko hade?? Hu hu hu ^^

    ReplyDelete
  18. nak jugak lah..hahaha

    ReplyDelete
  19. PPP : cissss..

    takpe2 eh superman watak lapuk la sis

    ReplyDelete
  20. Kah Kah Kah..sapo jahat2 aku panah kan aje..huhu profile pic tu bukan muke aku tau,tu plakon indonesia tapi kan kwn2 aku kata aku ada iras la plakon tu..lagipun aku minat filem KCB tu :)

    ReplyDelete
  21. Pkio: Nak jugekkk ke?? ha ha ha nnti le aku buat segment tambah2 lauk versi gula-gula kopiko nak?? hu hu hu ^^

    ReplyDelete
  22. Telor Power: Eh ko jan cakap cenggitu... nanti kecik hati SUPERMAN tau.. keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  23. EZ: Lor asal ko tak bagitau awal-awal... kalau tak dah lama aku letak gambau "BAENG WONG" keh3 ^^ erk! KCB tu sinetron apa ya pak?? ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  24. Wow! versi avenger pulak kali ni eh...hahaha :) tahniah kepada siapa yang menjadi superhero!

    ReplyDelete
  25. Muttallif: Selamat Kembali Ke Alam Maya keh keh keh, any updates tak?? so macam mana dah selesaikan majils kawen?? or masih dlm persiapan?? ^^

    ReplyDelete
  26. ayoyo..now everyone know abt my job !!! chihuuuii asyik!!

    ReplyDelete
  27. Apai: Abuden...keh keh keh ke ko dah lupo kontrak dgn mak encik ada 5 tahun lagi.. Jan buek buek lupo yo tak nanti gaji potong mua ha ha ha

    ReplyDelete
  28. hahahaha...kenapa hulk lak???tapi ok la.hulk paling manthap lawan loki.aiyoo..gambar tu seyes skema rasanya.zaman muda2 lg

    ReplyDelete
  29. aReLaN: kata suke wane ijau he he he dapat la En Hulk... eh en Hulk ni klw dia normal encem ape... keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  30. ch000tz axoera: Tak hadoooooo dok diam2 kat situh he he he ^^

    ReplyDelete