She's My Niece... Do Support Her ^^

As Salam and very good evening to all... petang tadi before aku tahu Hamster aku mati... i saw one blogger buzz me kat fibox... rupa-rupanya my "Niece"... dia dah lama blogging, but her Mak Uda... (that's what she and my other nieces and nephews call me) aku la tu.. is more active then her...

But let me warn you... she's not like her aunt... she's quite shy ya ^^ I guess as a new blogger there's lot for her to learn and to explore, to know about blogging... such as bw, interacting, n3 posting, spammers and etc... so here she is... you people are welcome to follow her... I'm just introducing her to BLOG world...

WELCOME ABOARD AIRINA , AND HAPPY BLOGGING ^^




http://paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

22 comments:

  1. yerp ok ppp tanpa segan silunya aku mgfollow beliau :P

    ReplyDelete
  2. komik: you have the green light, ha ha ha ^^ thanks ya..

    ReplyDelete
  3. not bad...tp kan knp ade lagu....hahaha... i mean kalo muzik mcm blog u ni pon da ok.. lagu dlm blog quite depressing me ekceli.. hhahahaha... tp jus pndapat i je la... :)

    ReplyDelete
  4. syakir rahman: all i can say is... different ppl wiht different taste ^^ anyway thanks ya

    ReplyDelete
  5. Anisa Hang Tuah: Silakan terjah ^^

    ReplyDelete
  6. cun tak?...kalo tak cun maleh nak polo...hehe

    ReplyDelete
  7. noh cun tuk tak la macm retis tapi lgi putih dr makciknya .... amboi nak yg cun jer ha3 ^^

    ReplyDelete
  8. huuuu... baiknya mak uda ni.. hehehe

    ReplyDelete
  9. a... nanti terjah. tapi betul ke ada lagu.. aku pong x suka blog yg ada lagu haha.. lau muzik membuai mcm kat PPP ni okeh.. Tapi lau lagu dia cantik.. aku layan jer lah! :p

    ReplyDelete
  10. reenapple: mak uda yg sporting that's me ^^

    ReplyDelete
  11. Nong: Yup mmg ada lagu... ha ha ha tengok la sendiri ye ^^

    ReplyDelete
  12. terime kasih mak uda..hi3..
    nk lawat dia nanti..^_^

    ReplyDelete
  13. a... lagu dia cantik :D

    owh.. ckp omputih. aku kena bukak kamus nih lau nak baca n3 dia :D

    ReplyDelete
  14. 15? pergh... omputih dia buat aku tersipu-sipu ekekekekek

    ReplyDelete
  15. Walid: sama-sama aa aah gi ler lawat dia ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  16. Nong: Tak yah guna kamus... cakap je melayu paham jer dia... keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  17. Salam..baiknya akk.. :) dia baru lgi ke berblog kak??

    Saya ada singgah sat tadi.. ^_^ kemas n sweet >_<

    ReplyDelete
  18. Lana: sebenarnya dia dulu blogging dr akak... tapi maybe bz dgn belajar kot so... tu yg lama terbengkalai... he he he jadi akak tolong la mana2 yg patut ^^

    ReplyDelete
  19. kjap sy singgah tgk yer ^^

    ReplyDelete
  20. caliph: pls proceed ha ha ha ^^

    ReplyDelete