To MR FIBOX...

Dear Mr Fibox...
Are you MAD at me??
Please don't spoil my mood...


COZ I'VE TONS OF COMMENT TO REPLY...
PLEASE BE GOOD TONIGHT 
HU HU HU ^^

smile.even.you.are.in.deep.trouble.hu.hu.hu@paripariputih

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

14 comments:

  1. fibox ni mmg mcm ni hehe

    ReplyDelete
  2. aha nasir pn kena gak tadi.. sabor ajelah..

    sori ppp nasir dpt bw kejap je.. nampaknya netbook comel yg nasir guna ni dah mula merajuk.. huh..

    ReplyDelete
  3. Beckhrooy: tu la mintak2 jan jadi apa2 klw tak ha ha ha kita suma x leh nak merayap2 hokeh... ^^

    ReplyDelete
  4. Nasir: Don't be PPP faham... he he he itu sebenarnya nak suh Nasir rembat yang baru la tu.. hu hu hu ^^ ok as salam...

    ReplyDelete
  5. menguji mental nih hehe

    ReplyDelete
  6. klau line tiba2 slow, krap jadi cmni, huh...

    ReplyDelete
  7. TanpaNamaDEr: Menguji mental dah jarijemari he he he ^^

    ReplyDelete
  8. CALIPH: Dia dah tak sanggup menanggung bebanan kot ha3 ^^

    ReplyDelete
  9. Cik Pari-pari

    kamu memang rajin reply msg dlm chat box dan rajin terjah chat box kan.. aku selalu tak balas org punya hi-hi dlm chatbox tapi aku tetap terjah siapa yg say hi di chat box bah :)

    selamat berhujung minggu juga. hari ni pi mana? :)

    ReplyDelete
  10. Nong: Eya... aku kan dah macam ranjer hu hu hu ^^ hari ni x pi mana2 lepak kat rumah bah..

    ReplyDelete
  11. oh termasuk juga lam screen shot tu, 2nd last...hahaha

    http://komik2malaysia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. komik: yup it was there since yesterday ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  13. Samalah. Selalu jugak terjadi macam ni :) hee

    ReplyDelete
  14. Sally Yatiey: Lately ni fibox mmg selalu meragam :(

    ReplyDelete