What..?? Hati Ku Dicuri Oleh Noh HUJAN??

Apa kah?? Noh Hujan curi hati PPP?? Biar betul?? Eh! Nape tak caye?? Betul lah tu, memang hatiku  tlah dicuri oleh NOH, tapi bukan NOH HUJAN he he he... (cuak ler tu kan?? hamboi.. yang peminat NOH HUJAN tu kemain lagi dia jeling kat aku 360 darjah... jeles ke?? keh keh keh! Nok tak kisah der!!) Hapa le korang ni... bukan Noh HUJAN tu le... (dia tu.. dah sah-sah bini dia lagi comel and sexy... kan)   

NOH yang aku maksudkan tu ialah empunya blog ni: nohisme.blogspot.com. Dia ada buat entri pasal no follower yang cantik dan bertuah iaitu follower yg ke 1234... dan follower itu adalah aku.. he he he BERTUAHNYA AKU... (sila la terjun lombong sekrang, kalau ko nampak aku dengan riaknya jadi perasaan kejap, keh keh keh... ko hade??)

Oh! Terlupa lak aku kan... kalau DIA (my beautiful blogger KOMIK2 a.k.a Nasir The 2nd) tak inform aku pasal ni.. mesti la aku tak tahu menahu pun... so KOMIK2 THANK YOU SO MUCH i appreciate your concerns. So peps... korang masih x caiyok lagi ke?? Ha sila le tengok screen shot yang haku "kidnap" dari blog si NOH tu untuk tatapan korang sume hu hu hu... 



SO PEPS... SIAPAKAH GERANGAN FOLLOWR PARIPARIPUTIH YANG BERTUAH NANTI? YANG BAKAL MENYANDANG GELARAN "FOLLOWER KE 1234"? KITA TENGOK SIAPA YANG KENA....

I DO BELIEVE IN MIRACLES

my.lucky.no@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

26 comments:

  1. Salam..larr..akak tak sedar ke..sian kat noh..penat dia taip entry,hahaha.

    ha, congratz akak..no cantik kat blog dia..1234, hehe ^^

    ReplyDelete
  2. adakah noh yg akan jadik follower ke 1234 pari2 putih??...miracle do happen...nak unfollow la...pastu stalker senyap2...ngehehehe

    ReplyDelete
  3. keh keh keh...lucky lucky mrs. white fairy :P

    ReplyDelete
  4. seronok rasanya klu org buat entry pasal blog kita...tp entry yg baik2 la...hehe

    ReplyDelete
  5. Lana: Ha aa tak tahu langsun akak hari ni pulak lewat banget on9 ^^

    ReplyDelete
  6. NOH KODIANG: yup agree... ha ha ha nak senyap hape.. ni rahsia dah bocor dah le keh3 ^^

    ReplyDelete
  7. KOMIK2@leakedknowledge: lucky me to have friend like you ^^

    ReplyDelete
  8. Jajas: Betul tu, walaupun kadang2 cuma terselit nama tapi ingatan tu sangat2 bermakna kan?? ^^ PPP selalu appreciate teman2 blogger yg lain..

    ReplyDelete
  9. Bagus nombor tu...
    Mari kita sebut sama2...
    1.. 2... 3... 4...

    ReplyDelete
  10. Tudia sis noh tu.. gila jeles. haha.. bertuah sis direview :)

    ReplyDelete
  11. Koding: jom 1...2...3...4... he he he ^^

    ReplyDelete
  12. Aida Omar: Memang x sangka.. gila yg jeles ok le tu bukan aida he he he^^

    ReplyDelete
  13. Zana: Urmm ni bukan Ziana Zain ye?? he he he gurau jer.. yup no yg cantik dapat jadikan plate kete bagus gak ni kan?? ^^

    ReplyDelete
  14. cantik no.tu :D hehe

    ReplyDelete
  15. Sally: Cantik dan senang nak ingat ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  16. steady laa.. anggap jaa mcm no. plet utk blog, hikk...

    ReplyDelete
  17. caliph: ye le... dalam angan2 jer hu hu hu ^^

    ReplyDelete
  18. ida x kenal pun sape noh hujan..kenal aaron aziz je -,-

    ReplyDelete
  19. eenie minniey: eh mana ko tau akak pun cenggitu gak keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  20. untungnya.. alang2 tu terus promot blog.. hehhe

    ReplyDelete
  21. Sayidah Nafisah Ruslan: Orang berbudi, kita berbahsa, orang memberi kita merasa.. hu hu hu ^^

    ReplyDelete
  22. salam ppp, nasir ada perasan gak masa masuk blog noh, hehe apapun nasir teringin sgt nak buat macam noh buat tu, tapi masalahnya follower pilihan nasir tak letak pun link..camana nak buat..

    ReplyDelete
  23. NH oh ye ke? Blh jer kot nak buat tapi screen shot wtiout link le ha3 ^^

    ReplyDelete
  24. nanti kalau nak smpai angka tu sy follow sekali lagi boleh?

    ReplyDelete
  25. Nong ko punya pasal boleh saja bah! ha ha ha ^^

    ReplyDelete