Winduwnya Hong Kong... PART 1

Assalamualaikum... selamat malam... hi hi hi... Ok hari ni aku nak ajak korang gi cuti-cuti kat HK. Sebelum ni aku dah pernah buat entri ni... but this one, consider part 2 la ni kan. Ok la don't feel like "membebel" too much... I just wanna share my holiday "story mory" pictures.. so less typing... jom kita ronda-ronda kat Hong Kong...

SESI RONDA-RONDA DISNEY H.K


























SESI MELAWAT MADAME TUSSAUDS H.K




SESI PALING AKU SUKA - SHOOPING MARATHON ^^




OK TU JER DULU... LEN KALI KALAU AKU RAJIN AKU UPLOAD GAMBAR KAT FLOATING MARKET LAK EK... HE HE HE ^^

cuti.cuti.cuci.mata@paripariputih.blogspot.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

37 comments:

  1. bestnya... dah lama nk p Hong Kong.. but I prefer Itali lagi.. I like the culture..n the building.. huhu.

    #nanti Honeymoon la.. tu pun kalau aku kawin.., hahaha

    ReplyDelete
  2. reenapple: yup for shopping HK is heaven ^^ but culture and building noting much here, accept tiny and small condo yg tinggi-tinggi ^^

    ReplyDelete
  3. fuh, hong kong eh? bertuah le badan dapat pi sana ppp.. nasir ni dlm malaysia je pun dh semput2.haha.. lg nk ke luar negara..

    erk mintak sponsor bleh? ahah..

    ReplyDelete
  4. Nasir Hamzah: HK dgn Malaysia lebih kurang sama je... cuma kat sana ada musim sejuk... bandar dia rasa modern lagi KL kot ^^ makanan isnyallah byk jugak yg halal... tapi paling best shopppinggggg ... hu hu hu ^^

    ReplyDelete
  5. PPP...wah.sakan dia..

    ReplyDelete
  6. Bercuti sakan, membeli sakan...huhuhu...bestnyer bercuti! :P

    ReplyDelete
  7. wow wow ! bestnya dpt pergi HK. teringin nak pergi Madame Tussauds, tapi tak bereksempatan lagi.senyum sakan. terserlah muka happy akak :D

    ReplyDelete
  8. bestnye... Para-para hitam x rindu hong kong, cuma teringin nak pergi hong kong... ahakz...

    ReplyDelete
  9. EZ: bwk lah En isteri gi... bole la... tak le sakan mana pung :P

    ReplyDelete
  10. Tallif: Barang2 dia ada yg murah ada yg mahal kena pandai bargain ^^

    ReplyDelete
  11. Ety: Madame Tussaud tu x dpt nak ambil gambar byk... sbb masa tu battery camera habes :/ itu pun pinjam camera kawan ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  12. sedutzone: boleh jer nak gi.. skrg ni dgn air asia everyone can fly kan?? ^^

    ReplyDelete
  13. best wooo dah sampai sana..kita ni selalu tengok artis Hong Kong je kat drama bersiri...haha.

    ReplyDelete
  14. wahhh untung la PPP .. jeles taw hehe~
    sudah lama tak pegi hong kong .. lalala padahal langsung tak pernah xD

    ReplyDelete
  15. bestnya hongkong!
    wishlist next destinasi :") tp belum kesampaian~

    sgt cool dpt bergambar kt HKD :)

    ReplyDelete
  16. Aien Alien: PPP tak terserempak pung dgn mana2 artis HK bukan kenal pun :P, tapi masa gi Kawloon dpt la jumpa Jackie Chan... jumpa gate rumah dia jerk ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  17. Michelle Hopell: Jan jeles bah... ko pun bole ja bah pigi HK... ^^ gi dgn group murah sikit...

    ReplyDelete
  18. mamyharraz: Insyallah selalu2 wish, nnti one day akan jejak jugak tu... yup HKD was so beautiful... itupun x terlarat jalan (rugi sbb x gi nite show bunga api dia) masing2 dah teringat katil jer masa tu ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  19. done ! terima kasih ppp sebab bawa saya ronda-ronda hong kong. hihi

    ReplyDelete
  20. Fatihah: Good good next time PPP bwk ko gi jalan2 negara lain pulak ek?? ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  21. bestnya berjln...

    ReplyDelete
  22. profmie: ye ye mmg best keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  23. Waaaa, besnya dapat pergi hong kong!

    ReplyDelete
  24. Snow Yuki... suka gi DisneyLand die jer ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  25. tu la plan nak p sini time anak beso skit...skang mcm tak berbaloi..kang dengo ni takut...dengo tu takut...terus pembaziran jek nanti hehehe

    ReplyDelete
  26. untungla dapat g HONG KONG...
    aku paling jauh pun pergi INDONESIA....

    ReplyDelete
  27. Bitt: Tul tu... klw tak silap ari bulan mak dia je yg naik sume ride kat situh ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  28. Bahrin: ok la tu lepas la juga oberseas kan?? ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  29. sporting gila la budak tu (anak PPP kan?)

    aku suka gambar PPP yg dok bajet comel depan patung snow white? cinderila?

    september ni haku nak datang KL. Kalau ada peluang kita jumpa nak? :D

    ReplyDelete
  30. Nong: aa aa itu la bodygurad aku ha ha ha (yg itu Cinderella) weh bila ko nak mai KL kasi call2 aku ko mesti jumpa aku NONG ha ha ha

    ReplyDelete
  31. suka la tgk dia jerit ala tarzan tu ekekekekeke...

    *Baik.. janji udah di menterai ekekeke :D

    ReplyDelete
  32. oh itu ko baru tengok anaknya, lum tengok maknya tarzan keh keh keh ^^ ok jan lupa klw nak mai kasi phone no

    ReplyDelete
  33. wahh, best laa dpt olidei ^^

    ReplyDelete
  34. suda lama usha rupanya. hahaa

    ReplyDelete
  35. x aci!!!!!!!!!!! nak itot!! tu byk shping tk kan xde untuk kami skit.heheh

    ReplyDelete
  36. nak ikotttttttttttttttttttttttt!!

    ReplyDelete