Yang Sebenar-Benarnya...

Aku tak pasti la kan dengan wanita, perempuan, lain di muka bumi ni... tapi kalau aku le sebagai seorang wanita (yg lum kawin le, tapi aku dah kawin keh keh keh... mula la nak jadik FBI ni) Kalau aku wanita; yang sebenarnya bahagia sangat-sangat, kalau orang lelaki berfikiran macam ni... (tengok gambau2 kat bawah tu).

Ada sesiapa jejaka  dalam blog ni, yang mempunyai "criteria" cenggini??? Ha ha ha kalau ada, grenti ko jadik popular pas ni... ye lah... JEJAKA IDAMAN MALAYA la katakan... keh keh keh ^^ ko hade ke??









TAPI BUKAN YANG MACAM NI LA... 
KALAU CAMNI, GRENTI LER
 KO TAK MASUK LIST NYER 
HA HA HA ^^



jejaka.idaman@paripariputih.blogspot.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

10 comments:

  1. Mai suke gambar no 3 tu. Harap dapat jadi isteri yang baik utk beliau suatu hari nanti :)

    ReplyDelete
  2. hmm sape tak nak laki camtu kan ..
    hehe~'kawen nanti bagi tahu taw.'sebar2 kan kad kawen kat blog nih hehe xD

    ReplyDelete
  3. Berkasih biar empat akakakaka..

    kelas gitu :D

    ReplyDelete
  4. Suka sangat semua gambar ni .
    SWEETT ~

    ReplyDelete
  5. Salam :)

    heh3, berkasih biar empat kak..yg lain buat spare part..hik3.

    Saya pun, rasa senang bila seseorg memulakan perbualan dengan memberi salam..ini tidak, main terjah je..selamat tak terkentot..hak? hahahahah

    ReplyDelete
  6. baju pict no.3 best....boleh guna pg main bola.... hahaha

    ReplyDelete
  7. wah.. like yang no 3. hehe

    ReplyDelete
  8. Irwan Syah@ Wak: Habis le sume bola x masuk tiang gol... dah asik pandang t-shirt tu jerk... ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  9. Ahmad Zarif: Hamboi... all the adam suka sgt gambau no 3 tu kan??? ha ha ha, ppp tua nape... tapi biarlah rahsia :P

    ReplyDelete
  10. betul2 so sweet kot.. suka part yang tulisan belakang baju tu dengan lelaki ucap salam.. erkkk ayat last tu.. haha..

    ReplyDelete