3.34 Sendiri...

Melayan lagu Abang Jamal di petang2 yang sunyi sepi ni... 



Verdasco best2 aku suka lagu ni.. hu hu hu


sapa.yg.sudi.hadir.disaat2.aku.memerlukan?@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

16 comments:

  1. aiseh.. aku tak minat sgt la ngan abang jamal.. tapi lagu kekasih awal dan akhir giler best.. noona, cuba dengar lagu bigbang - make love..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. erk.. ko ni mirul bulan2 posa ni apa lak ko suh aku dengau lagu make love bagai neh?? keh keh keh.... jap aku dengau keh3 >.<

    ReplyDelete
  3. nmpk sgt kak pp ni layan bluess sorang2.. haha

    ReplyDelete
  4. lina: aku tak layan blues... tapi blues tu yg layan aku.. ha ha ha bosan nih.... sambil buat kerja, sambil layan lagu boleh???

    ReplyDelete
  5. KAK ! Kita geng ! Ety minat gila Jamal Abdillah ni. Sampaikan makcik2 Ety siap ckp lagi "kau ni kak, lagu2 ni kau dengar ,tgk acik dgr lagu omputeh" hehehehe :D

    suara dia mmg sedap gila.

    lagu ni, Ety suka, hafal la sikit2 :)

    "belum sempatku kesali hidupku, lahir ke duni pun begitu... suka duka ku, tanggung sendiri... bla bla bla. mana saudara mana kah teman2, di saat ku memerlukan" :D

    ReplyDelete
  6. Ety akak minat jer la, gila tak kot keh3... eh lagu ni akak hapal klw buat exam dapat straight A le...

    tak minat sgt abang jamal ni cuma minat 1-2 jer lagu dia tuh.. hu hu hu

    papai ety akan nak terbang balik ke sarang dah ni kul 5 dah tata..

    ReplyDelete
  7. berukband aku kata..

    " Ko belum bayar bil maxis dah masuk bulan ke dua.. jadi ko tak payah dengar lagu tu"

    jadi?

    aku pon tak terkata-kata hehehe.. aih..

    ReplyDelete
  8. singgah di sini, untuk menonton vidio
    sangat bagus...
    salam untukmu sahabat
    selamat berpuasa...
    silahkan singgah
    ditunggu suportnya
    terima kasih
    salam dari indonesia
    salam persahabatan..

    ReplyDelete
  9. Mengapa mesti bersendiri...
    Ayuh ke Masjid utk solat fardhu dan solat tarawih berjemaah...

    ReplyDelete
  10. lagu abg jamal ok..hehehe

    ReplyDelete
  11. Taliff PPP bukan takat layan lagu ni... siap tangkap leleh lagi hu hu hu... sedey wooo... >.<

    ReplyDelete
  12. Datin Sri Nong keh3 meh sini aku nyanyikan untuk ko nak?? muah ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  13. Penyuluh perikanan: Ya salam persahabatan jugak buat kamu di INdonesia selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  14. Koding: ni bersendiri di dunia yg fana ni... :P

    ReplyDelete
  15. Mrs Velentine ok jer...??? ha ha ha.. >.<

    ReplyDelete