Apa Aku Buat Kat Cambodia...

Yezaaa... sorry peps i knew this is super duper "fast forward" tapi hidup di abad ke 20 ni segalanya mesti pantas. Hu hu hu (apa2 jer la reason ko tu kan PPP). Ok tadi aku dah share tempat 1st day aku di Cambodia kan? Ni aku nak share ngan korang apa aktiviti aku secara random selama aku berada di sana 4 hari 3 malam... jom layanzzzz.... (malam ni nak pecah record x mo tulis panjang buleh??) he he he... 

My friends say to me : 
Being So Anti Social... ha ha ha













am.not.anti.social.just.need.my.own.sweet.time
@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

33 comments:

  1. wahhh..gi tempat kuno/bersejarah nih.. best gila...aiseh, cemburu melanda.. btw, pic no 5 tuh, tema America's Next Top Model sangat..haha

    ReplyDelete
  2. Wah!!! seronot laa dpt jenjalan...

    ReplyDelete
  3. mirul: noona besa2 jer tempat2 cenggini... maklum den ni bukannya mcm indian jones ha ha ha.. gi sana takat berposing sana sini... no 5 tu model separuh abad boleh le ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  4. Koding: Seronok tapi penat... :P

    ReplyDelete
  5. hamboi ..sakan nampak.. jeles tau...ekeke

    ReplyDelete
  6. wah bukan main ko yer cik semot..merayap je...aku jeles laju2 ni

    ReplyDelete
  7. menariknya. ni la tempat yang angelina jolie berlakon tu kaan

    ReplyDelete
  8. huh menangis nasir tgk gamba ni. punyalah best dapat pi tmpat menarik cm ni.. bertuahlah bdn..

    ReplyDelete
  9. Semakin tinggi keinginan untuk pergi melancong :)

    ReplyDelete
  10. Akak mahal tak kos nak bercuti kat Kemboja ni?

    ReplyDelete
  11. kak gambar no.5 2 cun

    ReplyDelete
  12. alo lo lo potia jan jeles k... ni ppp dah balik dah ni... ha ha ha :P

    ReplyDelete
  13. EZ tu sebab... nama pun semut mesti le kuat merayap ha ha ha XD ko pun jeles gak ke ngan aku apakah? >.<

    ReplyDelete
  14. Boni ya betul... nnti klw gambar yg betul2 kat pokok tu dia amek (dah ok ppp) upload dlm ni k :)

    ReplyDelete
  15. nasir janle bazirkan air mata, semata2 menengok gambau2 sengal ppp ni ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  16. Talliff: One day.. i'm sure you will... gi la cantik tempat ni... :)

    ReplyDelete
  17. Mrs Velentine: He he he (kembang-kempis dah idung ppp ni) hahaha... mananye cun cenggitu rupa? :P

    ReplyDelete
  18. cantik tempat bersejarah tu...

    ReplyDelete
  19. TK yup sangat2 menarik one of the 7 wonders la katakan... :)

    ReplyDelete
  20. syok lah akak gi jalan2 kan... fuhhh best nye.. korn pon suke jalan2.. tp belum lagik keluar dari malaysia

    ReplyDelete
  21. Korn kumpul la duit... pas tu gi le... klw ada duit mana2 korn nak gi pun insyallah leh sampai :)

    ReplyDelete
  22. no 1,3 &4
    sangat indah gambarnya...

    ReplyDelete
  23. TP ya bah... mmg santek... tapi berada di sana ibarat duk dalam oven panas... :P

    ReplyDelete
  24. haha...hampir smue bju ppp lam gambar d atas bertemakan kaler merah :P

    ReplyDelete
  25. MIKO ha aa... buka jer baju... kasut... bag pakaian sumenya... i love RED... hu hu hu >_<

    ReplyDelete
  26. best semua gambo2 yg ado... :)

    ReplyDelete
  27. apa ada dalam bakul tu? makanan? :D

    sporting gila la posing Datin PPP dalam gambar nombor 5 tu hhehehe...

    ReplyDelete
  28. owh ha ha ha kuih pulut lepat inti pisang dan isi nangka... mcm lepat pisang jugek..

    ReplyDelete
  29. Bitt yo yo sumo best2 belako... :P

    ReplyDelete
  30. waa..bestnye dapat pg sini :)

    ReplyDelete
  31. missha dah penah gi sini?? best jugak la hu hu hu :)

    ReplyDelete
  32. ehh, pic pertama tu mcm lara croft plak rehat2 kt situ, hikk...

    ReplyDelete
  33. caliph: si lara croft tengok pun gelak dia guling2 ha ha ha >.<

    ReplyDelete