Asal Le Tak Gerak-Gerak Ni???

Assalamualaikum... ni aku post n3 sambil menonton Celebrity Master Chef bole?? Kesian aku tengok si Fazly, terkebil-kebil mata dia tunggu komen dari chef2 tu.. ha ha ha... (muka mintak simpati ke hape??) tapi ok le dia memang terror pun... haissyyyy sape ler yg terkuar malam ni ek?? Dah le bola pun MYA dah mendahului MAS :P

Eh... apa daa.... aku bukan nak citer pasal CM ni... tapi aku nak citer pasal count down untuk FOLLOWER KE 1234 aku. Adeh de de... pelik bin ajaib sungguh,  bila aku tak on9 laju jer metter friends follower tu bergerak... bila aku on9 langsung tak gerak-gerak keh keh keh... apa kah?? Adakah ko bermain tarik "tali rapia" ngan aku wahai follower-follower sekelian?? Oh mau main tarik-tarik tali ek??? Manyak le tali korang keh keh keh... ada aku kesah?? Ke Kak Esah..???

Aku dah ada hadiah yang menanti follower bertuah tu... sapa le agaknya ek?? (Commercial break jap): Alo lo lo Azwan ke terkeluar?? Aiyoooooooo ko hader??? ha ha ha hu hu hu, sedih lak aku tengok dio nagih :(... owh tergelincir seketika dari tajuk utama ha ha ha... ok ok... kat bawah ni lah hadiah "Exclusive" khas aku import untuk yang bertuah... (ni takdok ye jual kat kedai di luar sana)... kalau ko tak nak aku bagi orang lain ha ha ha. 

Puas jugak le aku fikir2 apa nak bagi kan?? Last-last aku rasa hadiah ni la yg terbaik... di mana ia nya sesuai untuk lelaki mahu pun wanita... so jom kita tengok apo kah hadiahnye....








KEPUTUSAN ADALAH MUKTAMAD, SEBARANG SURAT-MENYURAT TIDAK AKAN DILAYAN SAMA SEKALI.. TAKE IT OR LEAVE IT?? HA HA HA... 
SAPO LA GAMAKNYA YANG AKAN MEMILIKINYA?? SAMA-SAMA KITA TUNGGU SAPA YG KENA....


1234.follower.bertuah@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

33 comments:

  1. aww. cantiknya. untung follower 1234 !
    cecepat semua mari follow akak PPP :D

    ReplyDelete
  2. oke ke Ety?? nasib ko suke... aku dah risau hati ni org tak suke menda ni :P

    ReplyDelete
  3. peh bertuah ler orang tu..

    ReplyDelete
  4. Alorrrrr...azwan terkeluar kew???uwaa...suke kat dier..hehe, sbb dia agak2 sengal sikit...hehehe.
    A'ah, btl gak kedang tuh, bila kita tak tgk list followers tuh, naik la jugak kan?klu kita dok renung2 lelama, takde maknanye nak naik..hehehe

    ReplyDelete
  5. Nasir: Tapi klw tak de kim salam le gamaknya PPP le yg empunya keh keh keh boleh tak nak jadik beruk siku?? hu hu hu ^^

    ReplyDelete
  6. Yayan: Itu klw ko tenung2 tak naik tu maknanya ko kena gi buat spek mata le jawabnya ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  7. ya...kita tgk sape yg kenaaa

    ReplyDelete
  8. delarocha: keh keh keh ^^ macam cerita ali baba bujang lapok daa >.<

    ReplyDelete
  9. aci x nk unfollow dn nnti folo balik..ngeh3

    Waalid New Post : Wasiat Assyahid Abdullah Azzam

    ReplyDelete
  10. Aci? Aci bukan kat India ke Waalid?? keh keh keh ^^ la la la la...

    ReplyDelete
  11. wah..memg bertuahlah spe yg dpt..

    ReplyDelete
  12. kenape mesti hijau warnanya? kenape? kenape? adesh la tension tak boleh nak jadi follower bertuah tu.. hahaha.. majuk 34saat.. :P

    ReplyDelete
  13. profmie: bertuah jugak le haku yg kena sponser keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  14. Aida Omar: Lompat tiruk dr pokok pisang keh keh keh dah habis majuk?? lebih dr 4 saat dah neh... keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  15. nak buat blog baru n follow PPP pas follower dah 1233.. boleh?? haha

    ReplyDelete
  16. BP Boy: soklan pertama... dah kemas bilik dah?? ha ha ha yg kedua tu.. la la la la ha ha ha sanggup tu keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  17. adjust jadikan aku 1234 boleh tak hehehe

    ReplyDelete
  18. TP ko mana menghilang daa?? ha ha ha ko henggat aku ni pomen? nak adjust2 tayar bagai?? keh keh keh ^^ ko hade??

    ReplyDelete
  19. knp umum sudah hadiah nih?? nnt rmai yg unfollow n tunggu masa nk follow blk utk dpt 1234..hahahah

    p/s: a'a lappy off jap td :(

    ReplyDelete
  20. secara teknikalnya..rasenye pencarian follower bertuah ni dh tak relevan..sebab?

    1- dah tahu follower yang ke berapa akan dapat hadiah(so,masing2 akan tunggu no bertuah tu la...) sebab tulah xbergerak2 folower tu..hehe

    2- hadiah dah diumumkan,bermakna..masing2 jadi follower xikhlas..keh3...

    sebagai pendapat je..hehe...jgn mrh PPP...

    ReplyDelete
  21. wah PPP..ijau tu warna kegemaranku..meh arr kasik aku..kita xchange hadiah..hahaha

    ReplyDelete
  22. Memang Catik hadiah tu. Tapi, taliff pun menunggu siapa yang Bakal menjadi follower 1234 tu!!!!!! huhu

    ReplyDelete
  23. KOMIKO: No worries... I always believe 'BEST MEN WINS' ^^

    ReplyDelete
  24. Wallid: Eh dok eh... mana ada cek marah keh keh keh ^^ tak pe kita anggap le ini sebgai "CABARAN" yg sehat dalam berblogging kan?? Ha... ni kira CABUTAN BERTUAH secara pukal le ni keh keh keh... ^^

    ReplyDelete
  25. EZ: Ha a ek? Aku baru teringat ko punya kaler pebret HIJAU sama dah mcm Miss Froggie keh keh keh ^^ erk.. exchange link aku penah le dengau... exchange give kat blog ini le baru 1st time keh keh keh ^^

    p/s: aku harap ko ok-ok jer next time pls be careful when u r on d road... nak tidur bukan dlm kereta ye ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  26. Tallif: Yup PPP pun tak sabar rasanya nak menunggu siapa macam rasa PUNGGUK RINDUKAN BULAN gitu... ha ha ha ko hade?? ^^

    ReplyDelete
  27. sememangnye bukan aku yg dapat hadiah tu .. hihi :P
    warna hijau untung la follower tu nanti. xD

    ReplyDelete
  28. aaaaaaaaa...nak jugak.. >_< hehehe, tetiba lak kan. Tu lah, kita tgk sapa yg kena.

    ase excited gak nak tau, tetiba lak ase berdebau,cett, over sudah, hahahaha.

    Kalau dah dpt tu kak, gtau sy ek. nak ugut dia, serahkn hadiah tu pd sya,muahahahah

    ReplyDelete
  29. Michelle: mua ha ha ha ... aku tak tau... ler.. sapa yg akan dapek ni kan.. ha ha ha ^^ cian ko micelll aku bersimpati kwang kwang kwang... ^^

    ReplyDelete
  30. Lana: La la la la buat le apa2 pun akak tak kisah keh keh keh... ^^ sure follower yg ke 1234 ni kecut2 perut baca komen lana keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  31. Ini tidak adil. Hewhew. Kite nak unfollow la macamni. Nanti follow balik bile follower ade 1233. Boleh? Hewhew. :))

    ReplyDelete
  32. Kamal: ha ni lagik sorang!! keh3 sukatii ko le... ada aku kesah keh3 ^^ la la la la....

    ReplyDelete