Beautiful Dubai...




















dubai.holiday@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

34 comments:

  1. Bila noona pegi nih? Perghh..nengok Burj Dubai.. noona naik tak? Org ckp boleh nampak yang bumi nih bulat/melengkung dari puncak dia..huhuhu

    ReplyDelete
  2. mewahnya percutian... :)

    ReplyDelete
  3. PPP : man..man.. (dlm bhasa cina)
    tak terkejor aku.

    satu lagi banggunan pencakar langit. itu yg aku nampak

    ReplyDelete
  4. mirul ha ha ha noona lum lagi jejak kaki kat sana... ni gambar masa neighbour noona gi vacation kat rumah kakak noona yg tinggal sana hubby dia kerja kat dubai... yup nak naik tu RM100 sorang mmg cantik...

    ReplyDelete
  5. tips kurus: ye sana semuanya agak mahal... so klw nak pergi at least kena bawah lebih dari 5k

    ReplyDelete
  6. pergh.. memang cantik.. tak tau la bila boleh sampai ke sini. dalam mimpi je kot.hahaha

    ReplyDelete
  7. TP: Ini 400x400 blog entri marathon ha ha ha bek2 baton terlepas tangan :O

    ReplyDelete
  8. Boni PPP pun insyallah kita kumpul le duit ada rezeki leh le gi kan.. tak de duk jer diam2 kat msia ha ha ha (mari sama2 ketawakan aku):P

    ReplyDelete
  9. untunglah ada gambar dubai...

    ReplyDelete
  10. Potia setakat gambar jer... apa la sgt ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  11. urm. cantik betul. entah bilalah dapat jejakkan kaki kesana. bak kata boni dalam mimpi jelah. jadilah dari takda...sedih.eheh.

    ReplyDelete
  12. Memang seronok masuk masjid di Dubai.. cantik dan indah...

    Kakak di dubai tinggal di area mana? Lama juga tidak ke Dubai..

    ReplyDelete
  13. Dubai selalu taliff nengok dalam rancangan2 TV...fuh, tapi kali ini tengok dari gambar pulak...memang sentiasa cantik dan indah.

    ReplyDelete
  14. wahh, dubai rupanya ^^

    ReplyDelete
  15. cantiknya...bilalah nak sampai kat sini

    ReplyDelete
  16. Nasir: Jom kita ramai2 kumpul duit nanti buat romobongan PPP ke dubai kelasss ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  17. Nur Misnan: PPP difahamkan Masjid yg tersergam indah itu only for visitor tak di peruntukan untuk bersolah di situ, kira mcm display jer kot.. hurmm tapi nak solah adalah dia sediakan tempatnya ~ antara tanda2 akhir zaman, byk masjid dibina besar2 tapi bukan tujuan utk bersolah, habis camnner tu... oh my sis she's in Dubai itself...

    ReplyDelete
  18. Tallif: Yup derang kat sana sume canggih... banggunan dia sume pencakar langit... sara hidup pun sangat tinggi... :P

    ReplyDelete
  19. Mon MonaLea: Boleh jer kalau ada hulusnya ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  20. hhaha xtau nk komen apa, hanya mampu tgk gambar2 itu smue n berangan..haha

    ReplyDelete
  21. nak tny, makanan mhl tak kat sane?

    ReplyDelete
  22. KOMIKO: PPP berangan dalam keadaan spara sedar.. ha ha ha tak pasti la boleh dapat ke gi jejak kaki ke sana.. doakan utk ppp ek... aminnnn =.=

    ReplyDelete
  23. Deanzofq terkezut den.. tetiba jer kepala ko kuar kat comment box ni ha ha ha... makanan ada yg murah ada yg mahal rasa2 lebih kurang cam kat malaysia gak kot standard dia :P

    ReplyDelete
  24. patut lah laju semacam hehehehe

    ReplyDelete
  25. TP sila explain ha ha ha tak berapa nak tangkap maksud mu itu ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  26. oohhh jelesn yer dgn kamu!!

    ReplyDelete
  27. kenapakah Mrs Eady... bukan PPP yg berada disana... ha ha ha blum penah jejak lagi di sana... insyallah.. ni gambar dari kakak dia yg duduk Dubai =)

    ReplyDelete
  28. seyes memang lawa giler.perghhhh

    ReplyDelete
  29. aReLaN sebenarnya ada byk lagi gambar tapi mata dah tak larat nak tunggu file upload ha ha ha :D

    ReplyDelete
  30. sronoknya PPP selalu merantau.. hihi~
    awesome of dubai. semalam terjumpa seseorang kat google :P

    ReplyDelete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. ni mesti gambar2 anak sedara.. yg baru balik dubai tu kan..?

    ReplyDelete