Buat Kesekian Kalinya Hatiku, Di Curi Lagi...

Fuyoooooooo! Buat kesekian kalinya tuuuuuu.... ko hade ke?? Ha ha ha. Sebenarnya mate aku ni menunggu waktu jer untuk melabuhkan tirai kelopak mata untuk menutup mataku yg di saat-saat ini, kuyu lagi ayu se ayu mata Maya Karin.. keh keh keh (sila muntah kalu ko nak). Eh ko tak tau ke Maya Karin tu kan kembau siam aku.. ha ha ha (sila muntah lagik)...  Dah PPP mula la tu nak mengarut tu kan?? Kate nak membute... buat le care nak  membute... (he he he marah pada diriku sendiri...)

Macam aku cakap kat entri aku sebelum ni, klw dapat dalam bulan ni aku nak buat byk review untuk blogger lain (yang terpilih ~ aku le yg pilih, tak kan lak Aaron Aziz kan?? cececeh tetiba jer ku terseru nama mamat encem ni kan)... Ha ha ha mata dah ngantuk tapi hati aku bagai dicucuk2 supaya jari-jemari aku terus-terusan mengetuk2 keyboard ni kan... ok... untuk savekan  masa yang begitu MENCEMBURUI DIRIKU YANG BEGITU BERHARAGA NI (silo muntah sekali lagi keh3) aku akan buat 2 review untuk 2 kanak-kanak RIBENA yg baru habis darjah enam. HE HE HE AKU TIPU... :p

Ok dua orang kanak-kanak RIBENA ni berkenalan dengan aku melalui blog EN.KOPI O, keh keh keh tumpang lalu ek EN.KOPI... tapi yang paling tak bleh blah tu... ada ke si Mici cakap aku manis orangnya kalah Era Fazira (sila muntah lagi ha ha ha), yang Lina plak asal datang blog aku jer dia melompat2 apa ko terkena gigitan pepijat ke hape?? keh keh keh.... tapi dua-dua ni comel, ayu.. walaupun aku lagi ayu dr derang erk.. apa kah?? Di pendekkan citer budak2 Ribena ni suka lepak kat blog aku neh.. sebab ada ciri2 yang depa "admire" iaitu depa suka KESENGALAN aku.. sengal ke aku.??? ha ha ha LUK PIKIR LE SENDIRI NABIL... keh keh keh... Dah ni dah melebih hi had maxsima mata aku dah ni... jom aku nak ajak korang terjah blog 2 orang kanak-kanak Ribena yang 2x5 sengal macam aku gak keh keh keh...

Ni Kanak-Kanak RIBENA 1, Mici ni aku promo habis2an blog ko ni.. 
nanti jan lupa belanja aku makan "Nasi Itit" keh keh keh


Kemain lagi ko "bocorkan" segala rahsia-rahsia FBI aku kan?? 
ha ha ha... naughty gurl... you..



Ha Yang Ni Kengkanak RIBENA yg KE DUA, LINA (tu dia aku bagi enlarge sket gambau dia) ko ni kedekut la.. len kali klw nak letak gambau ko tu biar gambau yg jelas lagi terang ha ha ha...


Hokeh.. ni gambau si LINA setelah aku "brainwash" dia keh keh keh...


Ko nak buat permintaan tunggu lepas RAMADHAN,
BULAN POSA aku OFF keh keh keh!

P/S: Sila perhatikan wajah2 kanak-kanak RIBENA ni.. bila dah cam, sila laju2 gi sergah blog derang ek.. hu hu hu (pandai2 ko le Mici nang Lina weh... ha ha ha) ko hader??

anggaplah.aku.kaunter.infomation.buat.mu.wahai.teman@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

37 comments:

  1. wah wah hati dicuri lagi ? kepada pencuri2 hati PPP, sila pulangkan hati PPP sekarang juga ! :D

    psst : orait kak. sat gi Ety pi terjah blog depa :)

    ReplyDelete
  2. ohh maii ! i pengomen pertama ? eksaited i :D

    ReplyDelete
  3. Ety ha ha ha ko nak jadik robin hood ek?? bagus2 sila suruh derang pulangkan balik ati aku yg dah tinggai seciput jer lagi ni keh3 (dah asik kena curik jer)

    ReplyDelete
  4. Ha ha ha nampaknya si Miko dah dikalah kan oleh Ety... erk.. Ety mana gi aMirul ek?? lama menyepi is he ok...?

    ReplyDelete
  5. hahaha kanak2 ribena..ppp pon kanak2 ribena. slalu riang ria dgn ksengalannya..hehe mohon tidoq skli nnt terlepas buat sahur...nnt tercalar status sipermom klu lewat buat shur..hhaaha

    ReplyDelete
  6. Miko PPP kengkanak RIBENA mua ha ha ha ayo tak tayo.. keh keh keh bek TUAN PENASIAHT memae nok tidur doh ni ngatuk giler.. ha ha ha klw terlepas sahur MIKO kan ada nak tolong PPP masak tuk sahur keh keh sila (lari lintang pukang sekarang).. ok nite2 sume sambung suk pagi.. (takut terbabas sahur daa).. >.<

    ReplyDelete
  7. Curi-curi-curi...
    Curi hatiku...
    Cuma-cuma-cuma..
    Nun jauh selalu...

    ReplyDelete
  8. HAhaha...kanak2 Rebina....memang riang ria lah 2 orang tu kan... :)

    ReplyDelete
  9. Waa waa wah KODing nyanyi nampak? Sapa plak yg curik ati ko tu?? Muahahaha >.<

    ReplyDelete
  10. Tallif ya lorr tu sebab jan lupa terjah derang ni, mana tau untung2 dpt REBENA FREE ek keh keh keh

    ReplyDelete
  11. dtg kat cni melompat2 keriangan sebab aq masuk kat n3 pp. wehuuuuuu.. hahahaha... bkn kedekut la ppp. tkut nnt kecomelan aq org curi.. hahahahaha...

    ReplyDelete
  12. eh! jap2, ko ni melompat2 lagi ni pesal?? pagi tadi sahur kan ke aku dah buat kan REBENA sebotol sorang?? keh keh keh... ah... byk le ko nye comel... keh2 klw setakat nampak mcm "stick man" bek ko toksah letak gambau ko.. bek ko letak jer gambau si troll tu ha ha ha... (ko jan mare... nanti nipis posa ko baru tau) :P

    ReplyDelete
  13. ade ke puasa nipis?? hahahahaha... pp2. mnyerlah dah kesengalan kak ppp kwkwkwkwk

    ReplyDelete
  14. calon menantu ke kak??hehehe

    ReplyDelete
  15. Lina... apalak sengal nya mamae le klw ko marah kurang = nipis le pahala ko tu kan?? ko hader nak nipis2 bagai?? Ke ko tau Kuala Lipis jerk keh keh keh..

    ReplyDelete
  16. Mrs Velentine: Calon menantu kebenda? Dua dua sengal + ngan mak mentua sengal... hancussss keh keh keh... anak aku baru tingkatan 3 (makan sendiri pun x lepeh) keh3 parok le sapa yg jadik menantu aku kan... ha ha ha (ketawa Nyonya Mansor dlm pelem IBU MERTUAKU) keh keh keh >.<

    ReplyDelete
  17. hahaha pagi2 lg ko dah wat aku gelak tengok bahasa iban ko kat blog aku. kuikui :P
    ko cakap aku comel, ayu? aku muntah berlendir kaler hijau campur hinggus kekuningan. hahaha..
    wah comel jugak aku kat gamba tuk erk? tolong muntah jugak PPP hehe :P
    makseh la PPP ko promo blog aku yg comel kat blog sengal ko nie. haha,
    makseh hotmama sengal.hehe ^__*
    agak2 ramai jugak jejaka malaya datang blog aku nanti. hahaha. muntah lg :P

    ReplyDelete
  18. mici ko tolong jgn terperasan ober2 budget sumil bah.. ko dah bagi kenyataan muntah kaler ijau campur inggus siap sapa suh?? keh keh keh.. bek ko kesat segala "asset" ko tu, sblm ada pawke encem dtg terjah blog ko tu kan?? ha ha ha, eh ko dah bagi makan Itit aku tak?? keh3

    ReplyDelete
  19. kehkeh ko pun jan perasan cantek mcm erra fazira tu. hihihi
    biar dia menghijau melekat je kat situ,tu menambahkan lg kecumilan blog aku dan aku sekali. hahaha

    ReplyDelete
  20. ha ha ha pigi ko men jauh2 sana budak mancal.. len la aku yg mereti mcm sumandak malaya terakhir nikan... ko hade?? ha ha ha (aku rasa blogger2 lain tepuk dahi le tengok ko berkurapak ma aku mici) keh keh keh... matai matai...

    ReplyDelete
  21. hati dicuri kanak2 ribena??saya pon sama la.hahaha

    ReplyDelete
  22. haha sengal .. aku senyum2 je,nasib bek aku sesorang je kat sini.haha .. berkurapak tu pe maksud dia? maklumlah org putih ni kan :P

    ReplyDelete
  23. aReLaN sapa yg kanak2 RIBENA tu ke aRelaN he he he? mana pergi lama x on9? :)

    ReplyDelete
  24. Well Miss Mici "berkurapak" itu adalah bahasa Brunei yg membawa maksud bercakap atau berbual.. juga dipertutur dalam percakapan org2 sabah (sila betulkan, kalau aku salan pasal ini, wahai DATIN SRI NONG ANDY) ha ha ha ko paham tu MICI... OH MY HENGGLISH KEH KEH KEH :p

    ReplyDelete
  25. ouh gitu .. kihkih. ok aku belajar bahasa baru dari ko hari ni. pastikan betol benda yg ko cakap tu, hehe

    ReplyDelete
  26. Salam.

    Saya rasa..akaklah... kanak2 ribena yg sbnr2nya.. tiada yang benar melainkan akk kanak2 ribena..bukan2, mak2 ribena -_-

    Hahahhhaha.

    ReplyDelete
  27. Erk kira guna jari kaki + tangan (keh3) apakah termasuk Lana dan Si Komiko 2 org dah cakap akak macam kengkanak ribena... (keh3 kanak2 ribena yg tak berapa nak ribena dah ha ha ha) :P

    ReplyDelete
  28. Mici: aku TIPU JER TU.. MENGATAKAN BAHAWA AKU TIPU KEH3 (BAGI KO PENING MACAM LANA GAK) BETUL LA TU.. TAK CAYA KO TANYA SI NONG ANDY) :)

    ReplyDelete
  29. Eh, ya? hahaha, tak pasan komik sebut benda sama,hahaha. ada kimia nih kitaorg, ekekeke.

    Dah mmg betoi pun, ribena bulat2 anggur dalam tibi pun, kalah ngan akk, hek3

    ReplyDelete
  30. ha ha ha kimia ke aura... hu hu hu :P Komik kan klw berkata2 amat la skemanya ha ha ha .... >.<

    ReplyDelete
  31. waaaa.. aq kelihatan sungguh comel dgn memakai tudung berkaler pink... hak2... owh baru terperasan gmbr aq yg bajet kurus tu muka xnmpak,, hahahah

    ReplyDelete
  32. lupa nak cakap. kalau aron aziz yg pilih ,, wow aq akan bakal menjadi artis.. hahahahahaah.. prasaaannn

    ReplyDelete
  33. dah ko dgn si mici pun sama jer, (tak nampak aku paling jelita antara korang keh3 sila terjung longkang 10 kali) keh3 tapi aku tak kesah.. KENGKANAK RIBENA ni mmg suka PERASAAN.. HA HA HA KO HADER??

    ReplyDelete
  34. mici a.k.a mail lambong memang comel. :D

    ReplyDelete
  35. oh mail lambong ye.. memang budak ni nak kena lambong dgn aku sat lagi keh3 >.<

    ReplyDelete
  36. kanak-kanak rebena ke? mak-mak rebena tak de ke Datin PPP :p

    ReplyDelete
  37. Nong Andy mak-mak rebena aku x panggil rebena aku panggil mak-mak analene... keh keh keh apa kelas.. kanak2 ribena kan?? mua ha ha ha

    ReplyDelete