Cantik Ke??

Hu hu hu... tolong la bagi pendapat korang kat header baru aku neh... sebab aku x dek Photoshop, so aku suka suki jer guna cara lama pakai paint... boleh.?? ko mampu nak ubah suai guna paint keh keh keh?? 

Meh le sudi-sudi tengok header baru aku (korang boleh komen... tapi aku malas nak tukau dah keh keh keh....)

INI YANG BARU.... 



INI YANG LAME...


INI PUN KIRA BAGUS LE AKU NAK TUKAU... HA HA HA... TAPI BACKGROUND COLOR AKU X LEH NAK TUKAU SEBAB AKU MEMANG SUKE COLOR MERAH... :p

aku.reti.pakai.photoshop.tapi.aku.xde.photoshop@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

36 comments:

  1. ok?? ok klw ko kata ok ok la tu ha ha ha ^^ busan uda bah dgn design yang lama tok.. :P

    ReplyDelete
  2. masuk je blog ni dah rasa lain macam.. lepas tu terpaku kat header..

    dlm hati tertanya2.. ni baru tukar ke atau aku je yg baru perasan.

    pastu baru gi tgk n baca n3..

    la.. betul la tu baru tukar hahaha..

    jadi.. peka tak aku?? ekekekeke..

    orait.. Datin, selamat pagi.. nak undur diri beradu :D

    ReplyDelete
  3. ooo tukau topeng jugak yerk..

    ReplyDelete
  4. ha ha ha kalau ko dah terpaku tu elok sangat la tuh, keh keh keh... ko gi la tidur datin sri aku ni ala ala insomnia dah mai balik ni... dah le esok manyak kijo haiysss... :P nite2 Datin Nong Andy...

    ReplyDelete
  5. Babaharin: Yup... nak tengok yang lain pulak tu dah berkurun lama tak tukau2 so ok ke idak??

    ReplyDelete
  6. nice, noona.. tapi takdak bulu kaler putih tu cam hilang simbol pepari..

    sama ngan aku noona.. wat header pakai paint.. kalo ada potoshop pun, aku tak expert..sob3x..

    ReplyDelete
  7. he he he biorle ilang... bukan org kisah pun bulu putih tu... ha ha ha aku pakai paint... so tak leh nak tepek bulu tu... kalau Photoshop boleh jer... aku tau guna ps tu tapi tak de da... :) ko asal x titun lagi neh??? nak kat kul 3 dah ni tau...

    ReplyDelete
  8. haha...not bad. nice :)

    ReplyDelete
  9. hehehe. masuk2 blog akak, nak baca entry baru.terus nampak header baru. cantik kak :)

    ReplyDelete
  10. ok la ni,boleh la. hehe.. nak komen lebih kawe pun dok pandai. hoho.. ala download la photoshop,kjp je kot. hehe.. blajar pun sng je.. ngehehe.. :D

    ReplyDelete
  11. ok ape .. nice~ sedap mata memandang :)

    ReplyDelete
  12. okay cantik je header baru

    ReplyDelete
  13. baru nak bersorak eh sis ppp tukar header la.. sekali scroll kebawah ada entry pasal tukar header rupanya.. ok je sis.. cun! :)

    ReplyDelete
  14. ok ke idak? santek ler tu..khas untuk wanita2 memang suke gambar2 kupu2 kan kan kan??

    ReplyDelete
  15. KOMIKO: utk amatur cam PPP ni kira ok la tu dok?? :P

    ReplyDelete
  16. elyna: senkiu glad u like it too :)

    ReplyDelete
  17. Ety: Ni ikhlas cantek ni?? keh keh keh (klw x santek pung x pe) ada kak esah kesah keh keh keh ^^ thank u Ety muah2x

    ReplyDelete
  18. Zamani slam: ha ha ha aku bukan x nak upload PS tu.. tak leh.. sbb aku nyer laptop ni sume pakek yg ori so takut corrupt kan tak pasal2 lak masuk sepital lappy aku ni kan...

    ReplyDelete
  19. Michelle: ok klw mata ko sedap maknanya mata2 yg lain berkali2 le sedap kan hu hu hu >.<

    ReplyDelete
  20. Cendol mekacih seb ko puji... klw tak tak nak aku belanja minum cendol keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  21. Delarocha: Yup not bad... humm not bad.. hu hu hu

    b.t.w thanks ya follow yg ke 1239... :)

    ReplyDelete
  22. Anisa: Not bad gak.. ok le aku terima keh keh keh... ^^

    ReplyDelete
  23. Aida: oh akak sentiasa cun (he he he sila terjun lombong skrg) mekasih... ya jasa mu ku kenang :)

    ReplyDelete
  24. EZ aku klw boleh nak letak gambau ulat tapi aku geli (mcm header si hanif) keh keh keh skrg aku x berani ni gi komen kat shout die) keh keh keh oh hanif nape byk2 menda ulat tu jugak yg dtg menyambut tiap kali aku gi blog ko tu... :P

    ReplyDelete
  25. hehe,selama ini aku ok je. hahaha (berlagak sebentar)
    habisla,esok lappy aku pula yang kena.. oh tidak.. jgn.. huhu..

    ReplyDelete
  26. Zamani Slam... oh tidak oh tidak... aku x nak amek risiko kang elok2 aku boleh blogging langsung x dapek camno?? keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  27. Nice...oklah tu, cantik :)

    ReplyDelete
  28. cantik cantik cantik :)

    ReplyDelete
  29. nice.. ingat silap msuk umah tadi, hikk...

    ReplyDelete
  30. Taliff: he he he mekaceh... >.<

    ReplyDelete
  31. Rulita: tq tq he he he ^^

    ReplyDelete
  32. caliph: tak silap... betul dah tu.. ha ha ha utk veris raya tu kira baju raya la tu ha ha ha ^^

    ReplyDelete