Engko Hader Ke Der??? Mua ha ha ha ^^

Ayoyo... dey... tanggacik... (tul ke ni?? keh keh keh peduli hapa aku kan). Dey tambey... ko kasi sini tengok... kao ada ini macam ka?? Eh apa daa.... cakap tamil la plak tengah-tengah hari buta ni kan... 

Al maklum orang posa ni cenggini la dia. Bila posa jadi tak le gi lunch ari ni. Tu yang merapu-rapu bagai tu... tetiba tangan aku gatal nak cuba test SIAPA SELEBRITI HOT YANG SEPADAN DENGAN .... kat FB... jadi aku ni pun tekan la like bagai... allow an so on... sekali pergghhhhh!! keputusan dia.. ha ha ha memang tak ble blah.. wa cakap lu... AARON AJIS TUH... (walau pun aku tau, menda ni bukan leh percaya kan... saja nak menyedapkan hati... he he he) itu jer la nak bagi tau... 

KO HADE KE CENGGINI??? 
MUA HA HA HA ^^


Abang Aaron Jom Aku Belanja Ko Makan Tossai 
Kat Kedai Mamak Nak?? keh keh keh

not.a.die.hard.fan.of.prem.chopra.keh.keh.keh@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

8 comments:

  1. takdo takdo takdoooo...

    ReplyDelete
  2. macam mana result dia cenggini eh? pelik2.. mesti tipu nie (padahal cemburu) haha

    ReplyDelete
  3. aaron aziz tuu. jeles ni :D

    ReplyDelete
  4. Mrs Eady: Apo lak takdoooo nyo... dah sahih lagi nyto.. keh keh keh ekau x cayo co tanyo gambau abg aron kau tu :P

    ReplyDelete
  5. Aida: Lek.... nanti masa akak date dgn dia makan tossai ko join sekali ok?? set?? keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  6. Fatihah: Ok la tu... ko ni baru Aaron Ajis... lum lagi aku dpt berlakon dgn Justine Biber lagik tuh.. kan?? he he he ^^

    ReplyDelete
  7. terbaek r tok...aron aziz kot..

    ReplyDelete
  8. Noh KOdiang: ceh haku hengat ko nak kata terbaik aku couple ngan si arron ajis... poda chit keh keh keh ^^

    ReplyDelete