Glow Draw Arts By PPP Ko Hade?? He he he























aku.pinjam.apple.i.pad.anak.saudara.aku.daa@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

32 comments:

  1. YEAHHH ! Akak PPP terbaik lah ! :D

    Bibir Ety seksi meksi ala-ala Angelina Jolie gituuuu :)

    Ko hader ? *pinjam trademark PPP sat. sat gi pulangkan balik* :D

    ReplyDelete
  2. Ha ha ha ni ikut nasib jer lukis ni... mana yg tangan gua nak lukis itu le yg kuar kat Ipad tu keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  3. wah!! cantiknya.. ni buat pakai apa ni??

    ReplyDelete
  4. Boni cenggini cantik?? ha ha ha ^^ ada gak org kata tulisan PPP ni cantik ek?? ni pakai iPad

    ReplyDelete
  5. hahahhaha....gelak jer tgk seni2 dr ppp ni...tapi knp yg si ety nmpak mcm cantek jer?? ehem2x??

    ReplyDelete
  6. KOMIKO... sorry ur hair looks messy... ETY ha ha ha x tau le... ikut tangan ni ... tu yg dia hepi semacam ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  7. hahahaha...berseni gak kak PPP kita ni. :P

    ReplyDelete
  8. ha ha ha aReLaN ppp masa sekolah dulu mmg suka melukis Arts la yg selamatkan grad SPM PPP tau :P

    ReplyDelete
  9. owh screen ipad.. ingat screen TV tadi sbb nampak besor jek... ekekeke

    ReplyDelete
  10. ni last komen sbb x de nama di mention kat screen ipad tu... :'(

    ReplyDelete
  11. hahaha..PPP...memang artis hebat...hahaha....lucu

    ReplyDelete
  12. PCD: Yup pinjam anak buah punya aku sendiri x mampu nak beli ha ha ha...
    alo lo lo ko jan majuk meh aku pujuk meh... keh keh keh... ^^

    ReplyDelete
  13. Muttallif: Bersyukur kepadaNYA yang menjadikan PPP seorang anak seni cecewah keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  14. ehh, bg sini kjap ipad tu.. sy nk lukis kak peri2 terbang tggi, hikk...

    ReplyDelete
  15. wahhhhhhhh...aku tercalon. sob3x.*terharu* top 5 tu walaupun noona tak ikut ranking. huhuhu.. trademark cardigan lg..haha tq10x!!!

    ReplyDelete
  16. Caliph nak bagi pinjam pun tak boleh.. org punya kita ni menumpang jer ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  17. DN ko suka tak?? Aku x tau nak lukis gambar apa gambar penu ko tu muka tutup ngan surat khabar last2 aku terkenang kan cardigan ko tu hope u like it ^^

    ReplyDelete
  18. oh.. bulu mataku lentik sungguh ekekekeke...

    nanti haku pula conteng-conteng.. tunggu yer ekekeke..

    ReplyDelete
  19. Salam.

    Akk..terima kasih ya..saya dah tak tahu nak ckp pa selain dua perkataan tu..huhuhu.

    Terlebih berbakat dah lana rasa akk ni,hehehe.

    #sorry kak..saya dah komen tadi..tpi entah camna boleh hilang..huhuuhu

    ReplyDelete
  20. Nong aku melukis ikut hati dan naluri aku jer... sbb masa aku lukis aku bayangkan muka ko yg comel tu he he he ^^

    ReplyDelete
  21. Lana: Bakat terpendam... bak kata Stacy "terlebih sude" he he he you are welcome.. ^^

    ReplyDelete
  22. DN: Great!! Glad U LIKE IT =)

    ReplyDelete
  23. Wow... Amazing... ceh cakap london pulak..haha.. cantik dan ensem nasir bila bersongkokkan? ehehehhh.. thanks PPP...

    ReplyDelete
  24. Nasir: ha ha ha sonkong ke x ke.. rasa2nya mmg nasir selalu ensem pun kot...ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  25. wu wu wu. sedihnya. hehehe.. :p adeh..

    ReplyDelete
  26. katak tu kena lenyek ke ape sis? haha.. so sweet la sis nie.. terharu aida..

    ReplyDelete
  27. zamani slam: gapo dio yg sedih nyo?? >.<

    ReplyDelete
  28. EmaAya: Ya batul tu untung yg terletak di bukit beruntung ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  29. Aida: Itu lah pepatah "mati katak" keh keh keh aiyakkkkk! tak sempat dia nak tinggalkan wasiat dah kena lenyek dgn tayar beca mua ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  30. Okayy name saye tak tercalon. *Merajukk. Hewhew. :))

    ReplyDelete