Gratitude...

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu to all of you... now dah 6.13 petang, masa untuk aku "hupdate"kan entry hari Sabtu, (yg sepatutnya klw time2 cenggini dah 3-4 entri aku post). Tapi seperti yang aku infrom semalam, i'v been very bz today. Dari pagi sampai la ni, baru le berkesempatan nak update... (tu pun sat lagi lepas maghrib nak gi jemputan makan malam lak, tapi tak jauh mana pung, atas kondo aku jugek... so lepak2 atas para la dulu kan... ha ha ha ko kisah ke Kak Esah??)

Owh... mesti korang tertanya-tanya hapa kebenda la tajuk entri aku kat atas tu kan?? GRATITUDE... yup hari ni entri aku agak luar biasa (macam lagu KRU tu) dari entri2 yang sebelumnya... sebab hari ni, selain dari semalam (dah tahu siapa penerima anugerah FOLLOWER PPP yg ke 1234 kan), hari ni some sort of that jugak la, slightly the same, it is sumething like anugerah, but this one bukan sebab dia tu sebagai follower or what so ever, and it is also not as a GA (give away) as other bloggers always do.

The only gift I could think of ....  ha ha ha pink "karer" you...


Jeng!Jeng!Jeng! Bagi suspens la sikit kat korang kan?? (kan korang suka menda2 suspen ni he he he). Ok untuk pengetahuan korang semua, Gratitude ni aku nak bagi kepada salah seorang blogger, (korang dah kenal pun dia... so aku x yah nak introduce lagi), kalau ada sesiapa yg pernah tengok entri PPP yg kena hacked tu, i think you know who... Dan it means a lot to me, bila aku dapat balik  blog PPP ni, setelah kejadian "sengal" tempoh hari (masa aku kena tu klw korang tengok muka aku, mesti korang gelak guling2... sebab muka aku sangat TOYA ketika itu... aku dah putus asa sampai on the spot aku create new blog under MRSWHITEFAIRY... ko boleh browse bila enter blog PPP).

Sesi fotografi sedang berlangsung, pinjam bilik anak aku, 
kalau bersepah tu faham2 la ye, 
bilik orang bujang memang selalu bersepah :P


Tapi aku bernasib baik sebab si KOMIKO tolong aku utk dapatkan semula blog aku klw nak citer penuh click kat sini: THANK U ALIGATO... I knew it is a bit too late to thank you for what had been done (and aku bersyukur... klw tak korang jangan harap le aku berada di sini sekarang)... dan untuk itu aku nak ucpakan rasa TERIMA KASIH aku pada BELIAU... dan ini adalah pemberian ikhlas aku, atas pertolongan dia ari tu (walaupun dia x mintak balasan... tapi mak aku selalu pesan "orang buat baik kita mesti balas dengan kebaikan juga") he he he ^^

Owh this is the packaging cantik kan?? Bukan kek ye dalam tu ha ha ha ^^


Ok KOMIKO the gift belongs to you, coz you deserve it... sorry ye, nak carik color lain... tapi org tu cakap untuk design tu memang warna tu jer yang ada hope you like it ^^. Harap-harap muat coz i don't know what size you wear :P (puas aku dan En Suami serta anak aku berlegar2 nak cari apa yg patut aku bagi, and finally... i guess this is the right one.. hu hu hu Capten America ha ha ha ko hade??). Owh! Ya! Pada yg len2 tu, ko jan lah "mencemburui" si KOMIKO ni... sebab memang dah rejeki dia nak terima hadiah dari aku keh keh keh... (paling2 pun kalau ko nak jeles, nanti aku cari besen, isi air penuh2 dan sila la amek giliran utk terjun dalam besen Mr Putusamy keh keh keh >.<)

Owh ni gambar pagi tadi, En Suami sedang membungkus hadiah follower yg ke 1234 utk di postkan (malangnya hari ni Post Office tutup) so Zamani Slam ko kena la bersabau ek... bukan salah aku tak mo antau hadiah ko cepat2 ... ko gi marah pejabat pos keh keh keh


Ok folks I guess that's about it for tonite (ye ke PPP ni?? he he he ko jangan le meneka2 apa yg aku nak buat, tak terjangka akal korang apa yg aku nak buat selalunya kan). Insyallah lepas aku dah nom nom nom kat rumah MALDEIVES tu aku jumpa korang ek... mean while take care and don't be naughty (he he he macam le aku ni bek sangat kan...) :P

P/S: Komiko please let me know how should i arrange for the delivery.... 

orang.memberi.kita.merasa.orang.berbudi.kita.berbahasa
@
paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

14 comments:

  1. Bertuah kerana PPP sangat menghargai orang lain. Sangat bertuah.

    Nampaknya encik suami pun sporting :)

    ReplyDelete
  2. err segan gilerr..hahha ni serius nk bg ka? hahaha...

    ReplyDelete
  3. komiko yup... klw x serius... tak kan le PPP nak post kat sini ok.. tu masih tergantung kat ruang tamu umah ppp :)

    ReplyDelete
  4. taliff: Wang boleh dicari tapi tidak persahabatan ^^ ko hade?? he he he >.<

    ReplyDelete
  5. untung nyaa kau Torres. hehe. tahniah :D

    p/s : jeles "=.=

    ReplyDelete
  6. Ety: he deserved it =) he he he jan jeles nti kena terjun tiruk dlm besen mandi mr putusamy keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  7. nti tlg kurier kt sy piano yg slalu bunyi2 kt sini yer, hikk...

    ReplyDelete
  8. ha ha ha caliph kurier pakek kapal selam boleh?? he he he >.<

    ReplyDelete
  9. sporting gila la hubby Datin Cik pari-pari hehehe...

    ah.. kalau blog aku kena macam tu memang terharu gila la bila ada yg tolong..

    Encik Kopi Pasta, harap boleh tolong saya juga if thing hapen like tat huhuhu..

    ReplyDelete
  10. Datin sri Nong en somi ko sporting cenggitu tak?? ha ha ha .... klw dia x sporting usahkan bagi hadiah aku nak blog2 bagai pun aku rasa x leh... :P

    Yup mcm aku ckp he deserved it ^^

    ko awat tak titun lagi neh?? ha ha ha (ckp org aku pun sama padahal suk nak bagun subh2 nak tolong mak aku masak :P)

    ReplyDelete
  11. nak tshirt tuh...
    ah..xdulik wpun bkn follower 1234..
    huhuhuhhuu

    ReplyDelete
  12. CikZaitul: Ko nak ek... jadi le "super hero" aku dulu kih kih kih ^^ eh apa daa.. ni bukan hadiah sebagai follower 1234 :P

    ReplyDelete
  13. uik,captain america. i like. haha.. :p
    wah,blog PPP pun pernah kena hack ke? gllp. bahaya jgk eh,huhu..
    tu la,apa2 pun kena sokmo backup la blog kan,insyaAllah kalau terjadi yg tak diingini senang sbb backup ada. huhu..
    eh,takpe2. kena la sabau. haha,i penyabar orgnya,haha:p thanks ye..

    ReplyDelete
  14. ZAMANI SLAM: Yup itu la pasal.. ha ha ha pucat lesi aku masa tu... toreh muka langsung x berdarah... :P

    ReplyDelete