Hangat Hati Jer Aku Tengok...

Hari ni cukup la dah 10 hari kita berpuasa... aku harap korang suma makin bertenaga dan dalam masa yang sama pahala posa makin menebal la hendaknya ^_^ malam ni aku x de apa nak di entrikan sebab battery jari dah low low low.. (sila nyanyi mcm lagu Flo Rida dgn muka sposen). Ni pun aku buat n3 ni sbb nak ilangkan kebosanan yg melanda dan makin menjadi2 nampaknya... sume geng2 blogger "tegar" aku tak dek... so ni la saja cara tuk aku menghilangkan kebosanan tahap baban aku.. selamat membosan kan diri korang sambil membaca dan menengok gambau2 sengal kat entri ni...














SEKIAN. TAMMAT. HA HA HA

bosan.la.ari.ni@paripariputih.blogspot.com





Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

15 comments:

  1. hahaha tergelak kegilaan di malam hari ni.gamar yg family tengok tv tu plg cute miut.haha suke tengok.tang petai tu laahaaaii..gilaaa haha
    jgn bwk kucing pegi honeymoon nanti kacau tu..
    selamat sahur ye ppppppppppppp

    ReplyDelete
  2. aku tak kenal sape yang pegang petai tuh. tapi aku syak beliau adalah david beckham.. bayangkan david beckham jual petai kat pekan sehari, tak cukup stok petai kat malaysia aku rasa pasal suma makcik2 pakat2 beli.. haha

    'don't bro me, if don't know me..' haha terbaik.. noona boleh letak kat header..

    ReplyDelete
  3. cendol aku x kisah ko nak gelak gile sengsorang memalam ni.. jan ko yg jadi gila lepas ni dah la ek?? ha ha ha

    samat bersahur gak kat ko dan itek spek itam ko tu mua ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  4. Amirul nak amek ar... Noona bagi free jer ha ha ha... itu baru David Beckham yg jual... Noona rasa kalau David Arumugam lagi cepat habes petai tu... dgn pokok2 petai sekali org beli keh keh keh timaaa kasaeyyyyy!!

    ReplyDelete
  5. 'dont bro me if u don't know me' i loike!!!

    ReplyDelete
  6. pic last tu berjangguttttt, hukk...

    ReplyDelete
  7. HAHAHAHAHA. tergelak sorang2 kat depan lappy. hahahaha.

    nak komen, tapi dah speechless terus. hahahahaha

    Mozilla Firefox tu serius over gila. Tgh bygkan camne la rupa CEO Internet Explorer, Rockmelt dgn Google Chrome. ahahahaha

    ReplyDelete
  8. @nan 'don't sis me if u don't know mi' ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  9. caliph shuriken: janggut cari makan noooo hahaha ^_____^

    ReplyDelete
  10. Ety: Walau cenggitu tapi dia nampak cute dgn topi tu ha ha ha... rasa2nya CEO IE badan dia warna biru pas tu ada lingkaran kat badan di cap kat planet zuhar, yg rockmelt tu mungkin muka dia keras macam batu yg mencair keh keh keh... ah klw google dah semestilah mukanya bulat2 pas tu ada kaler merah,kunin,hijau & biru kelassss kau JAH ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  11. kah3.. gelak sorang2 aida tengok gambar2 kat entry PPP nie. ada jual petai lagi. aduyai..

    ReplyDelete
  12. Salam.

    Malam smlm, sblm tido, dah singgah kejap dah..mmg ktawa dalam diam kt bilik tu,hahahahaa.

    Sapa punya keja edit gambo beckham tu,bhahahaha. patot tukaw kain pelikat, tmbh kopiah..perghhh,pndai2 ak nambah,keh3

    ReplyDelete
  13. hahaha gambar tersebut membuatkn aq gelak lenih2 smpi terkeluar air luir, opppss.. salah lagi..

    ReplyDelete
  14. ketiadaan geng2 blogger tegar?? siapalah geragan mereka2 berkenaan tu ya..hehhe

    ReplyDelete
  15. Buat pertama sekalinya dalam sejarah Blog PARIPARIPUTIH: aku akan menjawab soklan secara pukal... ko hade???

    Aida Omar: Ohw itu... sebelum tu dia jual tempoyak, jering tapi dah sold out! he he he

    Lana: Sian lak nak bagi nampak cenggitu... tak pe la dia pun dah byk habis kontrak ngan jenama2 besar... dapat jadik model petai pun, petaila ha ha ha

    Lina: Ko punya tu air liur basi ke?? sila gosok gigi sekarang ha ha ha

    MIKO: Siapa?? ha ha ha BIORLE RAHASIA hu hu hu... >..<

    ReplyDelete