Jejaka Malaya Terakhir?? Terkahir Ke Ni?? Ha3 Guling 20x

As salam... sume kembali lagi kita ke Rancangan?? Sebut betul-betul... Rancangan?? "Rancangan Sengal2 Bersama PPP! Ko Hade??!!" Keh keh keh... sila la abaikan aku ni kan... (malam ni, semalam, lusa, lusa sebelum lusa, JIWA KACAU... jadi tak perlu le ko bertanyakan lagi aku, yg ternyata memang mengalami sindrom JIWA KACAU utk minggu ni...

Ada pun beta mecemar duli untuk menulis entry hari ini ialah, untuk menunaikan janji-janji manis beta pada sekian rakyat jelata... semua. Dengan ini, beta berkenan utk menabalkan 3 orang hulubalang kuih raya yang telah beta lantik baru kejap tadi, (itu pun aku kesian. sebab salah sorang hulubalang tu tadi, emo jap kat FB; dia kata, takde sapa nak buat enteri sepcial utk dia sempena birthday dia... cehh! Bila aku nak buatkan jual mahal pulak, dah la tu.. tarikh harijadi pun setakat kata dah lepas, org lain kali bagi aku details, hari apa, tahun bila, sepital mana, bidan mana yg sambut, kan.... baru la grand ha ha ah... lagi siap membuat "onah": kata aku mesti tak kan buat...ko henggat aku ni janji manis mu macam lagu Aisyah tu ke hape??) Ha ha ha, sila rafak sembah kat beta wahai Memanda Zul De Alexis. Aku ni adalah jenis manusia yang berpegang pada janji, bukan pada palang beskal fixie ha ha ha....




Untuk pengetahuan korang semua, 3 orang Jejaka Malaya Terakhir ni aku jumpa kat rancang uji bakat di FB bawah kelolaan GROUP BLOGGER APAKAH?? ha ha ha dia sentiasa bertanya soklan2 kan.. apakah?? Adeh... di mana group k-pop ini telah di tubuhkan oleh empunya diri yang menggelarkan dirinya sebagai MK SYAHIR yang suka sangat bergambar, tapi membelakangkan camera?? Apa kes?? Keh3 macam2 la korang ni kan... dan hulubalang kuih tart nenas yg terakhir ni pun, agak pemalu... selalu bergambar di sebalik signboard2, yg entah dari mana dia amek pun den tak tau... ha ha ha yg bernama Syakir Rahman





Jadi citer panjang pun x gune kan... apa kata ko gi serbu budak2 ni... rasa2 sume masih single, pandai2 le korang nak deal ngan derang ni ek.. ha ha ha selamat menerjah... PAPAI.. aku nak tengok MAS vs MANC ish3 dah 0-1 di minit ke 22:44 APAKAH???

jom.ramai2.nyanyi.lagu.janji.manismu@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

22 comments:

  1. kah kah kah..doakan kejayaan wa olimpik nih weh!bhahaha

    niway thanks a lot tag wa..lepas ni ade yang request join group =p

    ReplyDelete
  2. ehh?tapi kenapa mk syakir? -__-' Grrrrr!!

    ReplyDelete
  3. uhhh wehhh terakhir kah?haha agaknye ye.lelaki sudah pupuss hehehe

    ReplyDelete
  4. saya single... eh?? ahahaha... thnx PPP... ^__^

    ReplyDelete
  5. knp mesti depa? wa nk jadi laki2 gak ar..keh3

    ReplyDelete
  6. kah kah kah..kenapa nama MK lain? nama baru beliau ka? haha


    doakan gua selamat di medan perangbersama MK..kuih2..


    gua main2 jew pg td..terharu..uhuk2

    ReplyDelete
  7. jap jap bagi aku repair jap nama si MK tu...

    ReplyDelete
  8. HA DAH REPAIR JAN NAN BISING2 LAGI HA HA HA >.<

    ReplyDelete
  9. Semoga bahagia kalian bertiga

    ReplyDelete
  10. AMBOIHHHH femes kome yop. sebesor2 gambar kome haa PPP letak :D

    ReplyDelete
  11. Ety kena... law tak bising tak sudah2 ha ha ha >.<

    ReplyDelete
  12. HAHAHAHA. Tak tidur malam laah depa ni karang. Gmbau besar wooo. Si Syahir tu lagi laa, komens siap dgn olimpik bagai. Terbaik ! hahaha :D

    ReplyDelete
  13. Ha ha ha Ety... itu pun dan mensasau mengreply soklan2 kat FB ha ha ha >.< adeh deh deh...

    ReplyDelete
  14. oooo...ini rupanya jejaka2 malaya terakhir hahahha...

    ReplyDelete
  15. kak peri2 bersama hulubalang2nya ^^

    ReplyDelete
  16. ni pari-pari pencari jodoh ke?????


    wahhhhh......"kelas kau jah!!!!"

    hahahaha.....

    ReplyDelete
  17. KY sila la terjah ha ha ha

    ReplyDelete
  18. caliph hulu balang kuih raya mua ha ha ah >,<

    ReplyDelete
  19. Twiesties asal ko teringin jugak ke nak cari jodoh? ha ha ha ><

    ReplyDelete
  20. hahahah kelas kau PPP siap hulubalang bagai... aku yg vouge ni xnk lantik jd mak andam ke? ahahahahahahh

    ReplyDelete
  21. zaxx ko tu aku x nak jadikan mak andam apa ke?? ko kena jadi CIP DAYANG ha ha ha >..< ko hade???

    ReplyDelete