Just Hate Saying Goodbye :(

Dear all, sorry that i have to leave you... and I just 'HATE' saying goodbye... Will be away for few days... Leaving home soon at 2.30 am. Please pray for my save journey, will miss u all so much... LANA, KOMIKO, ETY, aMIRUL, NONG, POTIA, MICHELLE, EN ZAHARIN, KAMAL_LEE, DELAROCHA, CALIPH, NASIR, MUTALLIF, APAI, BONI, SYAKIR RAHMAN, RONGOKS, AIDA FROGGIE, ZAMANI, SOB, KODING, NOH, TRAH ZAIN, CENDOL, BITT, LINA, TELOR POWER,   HANIF, BECKHROOY, CIK ZAITUL,C'AXOERA, PINK2LIPS, BP BOY, PUYAK, PHEONIX, MK SYAHIR.... and the rest which i could not recall your name...

While i'm away do take care of PPP ok! 

...
don't look for me
don't miss me
ignore me and i'll be fine by myself
as salam

bon.voyage@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

31 comments:

  1. selamat....

    selamat pergi dan kembali. ole2 nanti pos la hehehehe

    ReplyDelete
  2. bubye ppp. smoga selamat smpai n slmt pulang...amin :)

    jgn risau blog..rmai yg buleh tulun tengok2 kn :)..

    ReplyDelete
  3. TP thanks insyallah.. =)

    ReplyDelete
  4. bye MIKO promise to take care of PPP ya! ^_^

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan perjalanan dan urusan PPP disana.. apapun jangan lupa kami disini yer...

    ReplyDelete
  6. nasir: amin... mudah2an... insyallah selagi nyawa dikandung badan mesti PPP x lupa.. ^^

    ReplyDelete
  7. adoi.. nak pergi mana???? buat saya sedih je ni

    ReplyDelete
  8. Boni bawak diri... :( nak tenangkan fikiran ha3 tak gi holiday jap be back soon jan sedih2 k

    ReplyDelete
  9. Semoga selamat dalam perjalanan pergi dan balik. Jumpa lagi :)

    ReplyDelete
  10. Thks Tallif doakan perjalanan PPP selamat pergi dn blk ye ^_^ dah calling nak boarding dah ni tpi sempat lagi nk berblogging sbb pas ni dah x boleh bw dah ok all take care ya love PPP

    ReplyDelete
  11. hepi olidei kak peri2 ^^

    ReplyDelete
  12. warnanya sedondon...

    ReplyDelete
  13. selamat eprgi * selamat kembali..hehee

    ReplyDelete
  14. hei cik semottt..ko tinggalkan aku yer..

    ReplyDelete
  15. ala.. nak g mana kak? huhu..
    ok,selamat pergi dan balik.. come back soon.. :)

    ReplyDelete
  16. plz don;t say gudbye .. no no no,jgn la... hehe :P
    enjoy your journey dear and take care~ jangan lama2 nanti blog windu tuan die xD

    ReplyDelete
  17. Hope perjalanan sis yang disayangi selamat hendaknya.. sis i miss u so much ^^ mohon update entry bila balik nanti :)

    ReplyDelete
  18. Salam.

    Akak.. Selamat bercuti, manfaatkan tempoh bercuti..dan enjoylah semntra bercuti ni.. :)

    Do take care, semoga selamat semuanya..insyaAllah..

    ReplyDelete
  19. nak bercuti ke mana ni ? sume wrna merah . hehe bye2 , hati2 :)

    ReplyDelete
  20. tolong saya bloh tak? bkn paksa.. tp ni pendapat jek.. saya peratikan RSS feeds awk "RALAT" klu awk masih guna benda ni kat bawah sekali.. menda ni ----> bon.voyage@paripariputih.blogspot.com
    awk blh guna tapi buat mcm ni.
    ---> bon . voyage@paripariputih.blogspot.com
    jarakkan dia.. sbb feeds blog jd RALAT susah nak resaiz.. mungkin orang x perasan tp dia beri sikit effect kat blog saya... knp??? nnt saya bagitau..

    ReplyDelete
  21. Nizam semestinya tu warna kegemaran aku tu :p

    ReplyDelete
  22. ha..dah jejalan tuh..
    wajib ade gambar..
    aku nak kenal negara ko lawatkan tuh..

    ada x jejaka macho ??
    bak mai satu :)
    hehehhehehheehhe

    ReplyDelete
  23. Mrs Eady jawab balik waa 10x keh3 ^_^

    ReplyDelete
  24. bila Datin PPP tiada aku pon xde mood nak berblog hehehe (yg sebenarnya bz dan lagi idea xde dan lagi tenet x sporting hehehe)

    ReplyDelete
  25. huwaaa.. nak ikot.. nak ikot...

    ReplyDelete
  26. ni aku malas bukak blog noona nih.. noona takde, background lagu sedih2 pulak, balik2 aku jugak yg touching..T_T

    aggrhhh..terseksa sanubari aku..sob3x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alo lo lo jan la camtu.. Walau noona x dek di situ tapi tetap ada di hati mirul ok wait for me I will be back soon >.< Ha ha ha bila kat sini sume org yg noona namak macm geng bloggers RINDU giler kat korang, kat sini wifi vry limited noona bolh tenet bila blk hotel atu kat kedai2 makan je :(

      Delete
  27. nanti noona update tempat2 best ngan makanan eksotik cambodia, ok?

    ReplyDelete
  28. KA akn ttp follow okey!

    ReplyDelete